Ne haragudj, de az 50 passzhoz minek az 51.???? Ott tologatnak csak a 16os-nál, és ezzel megy el az idő. A támadások lassúak, a beadások rosszak. Villát a szélen megeszik a védők. Legalább megpróbál valami mást, és nem csak az van, hogy 16os-on belül várja a labdát, amit soha nem kap meg, mert nem tudnak pontosan beadni, és elhal emiatt egy csomó akció. A beadások a rengeteg láb miatt elakadnak. Ezekkel a beinduláokkal, cselekkel szabadrúgást tud kiharcolni. Egyáltalán nem flegma, ezt már írtam. Amiatt, hogy ilyen a játéka, mert beindul, cselez, benne van a labdavesztés. Mindig is voltak elveszett labdái, de ma már vissza is tud szerezni lasztit. Hányszor adott Bojannak, vagy Villának remek labdát??? Nem lett belőle semmi. Ne légy már elégedetlen.Bányász írta:Húszan leírjátok,h mekkora Isten Messi és milyen emberfeletti amit véghezvisz stb stb.Ezt senki nem vitatja szerintem és senki nem akarja kisebbíteni az érdemeit.Én személy szerint abszolút egyetértek azokkal a megállapításokkal miszerint emberfelettit nyújt,és teljes mértékig elégedett vagyok vele.
Viszont azzal,h ezeket elmondtátok nem igazán lett megcáfolva az,h az utóbbi időben mintha kicsit flegmább lenne/lett volna illetve szokatlanul sok labdát veszít.Mert ez így van.De nincs ezzel semmi baj csak vannak akik ezt megjegyzik illetve vannak akiket ez zavar.
Egyébként nagyon szép az a statisztika,h 17 gólpassza van.De lehetne neki 10el több is?Lehetne simán.És ez még ennél is sokkal szebb lenne.
48 gólnál tart idén.De ha csak egy kicsit jobban figyel vagy nem flegmáskodja el a dolgokat akkor már a Sahtar ellen meglehetett volna neki az 50 is akár.Én azt akarom,h lőjön annyi gólt amennyit csak lehetséges.
Na mindegy.A lényeg,h senkinek nincs rá panasza igazából csak vannak akik mondjuk bizonyos szituációkban nem elégedettek vele vagy néhány cselekedte nem nyeri el a tetszésüket maximálisan.A fórum meg azért van,h aki akarja ezt elmondhatja.Aztán lehet róla beszélni.
Ezt mondhatjuk Ronaldora is de rá azt mondjuk önző...De ő legalább mer próbálkozni, más meg nem.
Leo Messi
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Húszan leírjátok,h mekkora Isten Messi és milyen emberfeletti amit véghezvisz stb stb.Ezt senki nem vitatja szerintem és senki nem akarja kisebbíteni az érdemeit.Én személy szerint abszolút egyetértek azokkal a megállapításokkal miszerint emberfelettit nyújt,és teljes mértékig elégedett vagyok vele.
Viszont azzal,h ezeket elmondtátok nem igazán lett megcáfolva az,h az utóbbi időben mintha kicsit flegmább lenne/lett volna illetve szokatlanul sok labdát veszít.Mert ez így van.De nincs ezzel semmi baj csak vannak akik ezt megjegyzik illetve vannak akiket ez zavar.
Egyébként nagyon szép az a statisztika,h 17 gólpassza van.De lehetne neki 10el több is?Lehetne simán.És ez még ennél is sokkal szebb lenne.
48 gólnál tart idén.De ha csak egy kicsit jobban figyel vagy nem flegmáskodja el a dolgokat akkor már a Sahtar ellen meglehetett volna neki az 50 is akár.Én azt akarom,h lőjön annyi gólt amennyit csak lehetséges.
Na mindegy.A lényeg,h senkinek nincs rá panasza igazából csak vannak akik mondjuk bizonyos szituációkban nem elégedettek vele vagy néhány cselekedte nem nyeri el a tetszésüket maximálisan.A fórum meg azért van,h aki akarja ezt elmondhatja.Aztán lehet róla beszélni.

Ezt mondhatjuk Ronaldora is de rá azt mondjuk önző...De ő legalább mer próbálkozni, más meg nem.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Biztos nem lesz 60 mert 4 madrid elleni meccs is közte van, meg talán egy bl döntő, murinho csapatinak talán még sose rugott gólt Messi ha minden igaz.Capon írta:Hát már most is elégedett lehet mindenki szerintem. Még tízen valahány meccs van a szezonból és én nagyon pozitívan álok ehhez a történethez szerintem meglesz a 60.
Messi 48 gól és hátra van 10vagy 11 meccs, kijelenthetjük hogy meg fogja kapni zsinórban a 3. aranylabdáját
idén csak Copa van, szóval az se szólhat bele

idén csak Copa van, szóval az se szólhat bele

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát már most is elégedett lehet mindenki szerintem. Még tízen valahány meccs van a szezonból és én nagyon pozitívan álok ehhez a történethez szerintem meglesz a 60.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egyetértek!csababarca írta:Nem akarok vitatkozni, de Te mit vársz még el tőle? Emberfelettit teljesít. Húzza a csapatot, gólokat lő, gólokat lövet. Persze én is látom, hogy néha elrontja. De ő legalább mer próbálkozni, más meg nem. Benne megvan a váratlan, meg is tudja csinálni, és ha ott van a 16on onnan oldja meg maga, mert meg tudja oldani. Hajamat tépem sokszor, amikor ott is még passzolni akarunk.
Annyiban igazad van, hogy mostanában sokszor nem jönnek be a cselei, ezért tűnik önzőnek. De ő abszolút nem önző játékos, nézd meg hogy szokott örülni más góljának is...én ha önző játékost hallok nem ő jut eszembe.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kinga csak vissza lett engedve? mert nem úgy látom, hogy megváltozott volna..
itt a végén azért már nem olyan egyszerű gólt lőnie, szerintem egy ötvenegynéhánnyal mi is és ő is elégedett lehet.Nagyon jó lenne ha 60. meg sem állna
- Capon
- Llegenda del Barça
Nagyon örülök hogy megdöntötte saját és a klub csúcsát is ami a gólok mennyiségét illeti. Ez hatalmas szó főleg egy ilyen fiatal játékosnál. Remélem még sokkal tovább fogja tudni növelni az új rekordot hisz még rengeteg meccs hátra van a szezonból. Nagyon jó lenne ha 60. meg sem állna
A hátralévő meccsek számát tekintve és azt hogy nem egy átlagos játékosról beszélünk ez a szám talán beállítható.
Gratulálok még egyszer

Gratulálok még egyszer

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nehéz bármit kritizálni Messiben, kivételes játékos, ez tény!Valóban az utóbbi időszakban, picit túlvállalja magát, persze meg van az a képessége, hogy lehetetlen helyzetből is még 1-2 csel, s gól!A statisztikák azért nem mondanak el mindent (statisztika olyan mint a bikini, sok mindent megmutat, de a lényeget eltakarja), ennyi meg ennyi gólt lőtt, s adott gólpasszt, mert lehet épp Pique szerelet előtte kritikus helyzetben, vagy Xavi menetrendszerűen pont jó ütemben forgatta meg a játékot, s lett 3-3 elleni szitu!Mondom még egyszer picit túlvállalja magát, s olykor a sima egyszerű „paraszti” megoldást választhatná, de a számok, s az eredmények mutatják egy nem olyan űrstatokat produkáló Messivel is működik minden!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
MessiFan írta: Sanama légy szíves mondj 1 példát amikor 35-ről előtte a labdát. Én csak 20 méterekről láttam lőni.
Ő azt rám reagálva írta, hogy nincs különbség aközött,hogy valaki (CR) 35ről kilövöldözi a labdákat, vagy hogy valaki (Messi) belevezeti a védőkbe és nem passzol.
Egyébként amiket előtte írtál azokkal egyetértek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ebben a szezonban 23 gólpassza van amiből 17 a bajnokságban.
Szerintem egész európában neki van a legtöbb gólpassza. Néha elég önző tud lenni, de majd kinövi
BL-ben 10 meccsen 9 gól. Előző szezonban összesen lőtt ennyit.
Ez az ember egyszerűen hihetetlen. Ronaldoval együtt a világ 2 legjobb csatára. Ez a két játékos 100 meccsen 87 gólt szerzett. Mindketten a lehető legjobb helyen vannak. Messi szvsz nem olyan "ruganyos" mint C mert szerintem a portugál több csapatban állná meg a helyét hasonlóképpen mint most viszont Messinek inkább a spanyol bajnokság való.
Sanama légy szíves mondj 1 példát amikor 35-ről előtte a labdát. Én csak 20 méterekről láttam lőni.
Szerintem egész európában neki van a legtöbb gólpassza. Néha elég önző tud lenni, de majd kinövi

BL-ben 10 meccsen 9 gól. Előző szezonban összesen lőtt ennyit.
Ez az ember egyszerűen hihetetlen. Ronaldoval együtt a világ 2 legjobb csatára. Ez a két játékos 100 meccsen 87 gólt szerzett. Mindketten a lehető legjobb helyen vannak. Messi szvsz nem olyan "ruganyos" mint C mert szerintem a portugál több csapatban állná meg a helyét hasonlóképpen mint most viszont Messinek inkább a spanyol bajnokság való.
Sanama légy szíves mondj 1 példát amikor 35-ről előtte a labdát. Én csak 20 méterekről láttam lőni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2011.04.13. 13:58:19-kor.
Rengetegszer ő adta a gólpasszt, és lett a csapatnak az egyetlen gólja.Sanama írta:A statiszika gondolom tudod,hogy nem minden....
A gólpasszai nagy részét nem az utóbbi időszakban adta,és én nem az egész éves teljesítményéről beszéltem.
És igen. Nagyon sokszor önző.
- csababarca
Sanama írta: Mi a különbség?
-ellövi 35ről a labdákat
- viszi a kapu felé,nem passzol, szerelik vagy mellélövi
Nem hiszem,hogy túl nagy a különbség a kettő között...
Nem akarok vitatkozni, de Te mit vársz még el tőle? Emberfelettit teljesít. Húzza a csapatot, gólokat lő, gólokat lövet. Persze én is látom, hogy néha elrontja. De ő legalább mer próbálkozni, más meg nem. Benne megvan a váratlan, meg is tudja csinálni, és ha ott van a 16on onnan oldja meg maga, mert meg tudja oldani. Hajamat tépem sokszor, amikor ott is még passzolni akarunk.
Annyiban igazad van, hogy mostanában sokszor nem jönnek be a cselei, ezért tűnik önzőnek. De ő abszolút nem önző játékos, nézd meg hogy szokott örülni más góljának is...én ha önző játékost hallok nem ő jut eszembe.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mi a különbség?csababarca írta:Sanama írta:A statiszika gondolom tudod,hogy nem minden....
A gólpasszai nagy részét nem az utóbbi időszakban adta,és én nem az egész éves teljesítményéről beszéltem.
Az önzőségének köszönheti a legnagyobb megmozdulásait.![]()
Egyébként valamikor meg túl önzetlen. Volt az a megindulása tegnap, amikor leadta Ibinek, no ott simán megoldhatta volna már egyedül.
Majd ha 30ról ellövöldözi a lelátóra a labdákat akkor lehet ilyeneket mondani.
-ellövi 35ről a labdákat
- viszi a kapu felé,nem passzol, szerelik vagy mellélövi
Nem hiszem,hogy túl nagy a különbség a kettő között...
Bár jelen esetben lehet jobb ha elönzőzi,minthogy Villanak odaadja

Ui: Könyörgöm arra koncentráljatok már amit írok... utóbbi időszak
Utóbbi 1hónapban hol volt akkora hatalmas megmozdulása?
Tudom,hogy ember és nincs mindig toppon,de mikor nem megy és cselezget,azt nagyon rossz nézni.
- csababarca
Sanama írta:A statiszika gondolom tudod,hogy nem minden....
Az önzőségének köszönheti a legnagyobb megmozdulásait.

Egyébként valamikor meg túl önzetlen. Volt az a megindulása tegnap, amikor leadta Ibinek, no ott simán megoldhatta volna már egyedül.
Majd ha 30ról ellövöldözi a lelátóra a labdákat akkor lehet ilyeneket mondani.
A statiszika gondolom tudod,hogy nem minden....
Tudod, hány labdát adott a többieknek, vagy várta középen, hogy gólt lőhessen, de nem lett belőle semmi? Minden meccs ad a társaknak remek labdát. Több, mint 20 gólpassz után önzőnek nevezni??? Nem gondolod, hogy nem logikus?Sanama írta:Flegmaság mellett pedig egyre önzőbb mostanában. Értem én hogy gólt akar lőni,de azért passzolhatna jóval gyakrabban.Bányász írta:El kéne neki magyarázni,h akkor is éri a gól ha a kapus lába mellett rúgod el.Illetve nem ér többet ha átemeled a kapust.Én sejtem,h imádja meg én is imádom mikor összejön neki.De nem lenne muszáj erőltetni.Tegnap konkrétan nevetséges volt mind a két emelési kísérlete.És az első meccsről is emlékszem valami hasonlóra.
Örülök,h újra jönnek a gólok de talán a szellemi fáradtság miatt a kapu előtt és mezőnyben is egyre pontatlanabb sőt flegma.
Nem a tegnapi meccs alapján mondom ezeket(nem is láttam), de a mostani időszakban volt,hogy csak akkor passzolt mikor tényleg nem volt más lehetőség,vagy még akkor sem.
Rekordot döntött, mostmár remélem a csapat érdekeit fogja a sajátjai elé helyezni, főleg mert nagyon fon
tos 1 hónap következik.
Flegmaság mellett pedig egyre önzőbb mostanában. Értem én hogy gólt akar lőni,de azért passzolhatna jóval gyakrabban.Bányász írta:El kéne neki magyarázni,h akkor is éri a gól ha a kapus lába mellett rúgod el.Illetve nem ér többet ha átemeled a kapust.Én sejtem,h imádja meg én is imádom mikor összejön neki.De nem lenne muszáj erőltetni.Tegnap konkrétan nevetséges volt mind a két emelési kísérlete.És az első meccsről is emlékszem valami hasonlóra.
Örülök,h újra jönnek a gólok de talán a szellemi fáradtság miatt a kapu előtt és mezőnyben is egyre pontatlanabb sőt flegma.
Nem a tegnapi meccs alapján mondom ezeket(nem is láttam), de a mostani időszakban volt,hogy csak akkor passzolt mikor tényleg nem volt más lehetőség,vagy még akkor sem.
Rekordot döntött, mostmár remélem a csapat érdekeit fogja a sajátjai elé helyezni, főleg mert nagyon fontos 1 hónap következik.
Én nem tudom, melyik meccset nézted, de flegma nem volt, az emelése sem volt nevetséges. A kapus kitalálta a gondolatait. Casillas lába mellett gurította el az egyik el classicón, és a kapus úgy kivédte, mint a huzat. A real kapusa kitaláta, hogy mit akar Messi. Tegnap is ez történt. Nem értek egyet azzal, amit írtál.Bányász írta:El kéne neki magyarázni,h akkor is éri a gól ha a kapus lába mellett rúgod el.Illetve nem ér többet ha átemeled a kapust.Én sejtem,h imádja meg én is imádom mikor összejön neki.De nem lenne muszáj erőltetni.Tegnap konkrétan nevetséges volt mind a két emelési kísérlete.És az első meccsről is emlékszem valami hasonlóra.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
El kéne neki magyarázni,h akkor is éri a gól ha a kapus lába mellett rúgod el.
Illetve nem ér többet ha átemeled a kapust.Én sejtem,h imádja meg én is imádom mikor összejön neki.De nem lenne muszáj erőltetni.Tegnap konkrétan nevetséges volt mind a két emelési kísérlete.És az első meccsről is emlékszem valami hasonlóra.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon örülök a góljainak, remélhetőleg megtörte most egy jó időre a gólcsendet és szállítani fogja rendesen még a gólokat. Szükség lesz rá, főleg amíg Villa ilyen gólképtelen 

- samy85
- Capitá del Barça
hát Messi amit művel évről évre? az nem tudom hogy hogyan csinálja... azt mondjuk évről-évre, hogy ennél jobb nem lehet senki, és akkor jön Leo és ránk cáfol mert mindig rátesz egy lapáttal...Szerintem évről-évre elrabolják az idegenek, és kicserélik egy jobbra... 

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- El fanático
- Entrenador del Barça
De-de, pontosan Matias az, aki úgymond a család fekete báránya!Lionel85 írta:Az egyik Messi-testvér amúgy is gengszter, bár szerintem pont nem Matías az, hanem Rodrigo. Lényeg a lényeg, ez Argentínában mindennapos - sajnos.
Neki voltak zűrös ügyei, rendőrségi ügye is - a családból egyedül ő Rosario Central szurkoló / Rosario város két ősi rivális csapata a R.Central és a Newell's -ahol Leo is kezdte a pályafutását / és annak idején el sem költözött a családdal Barcelonába.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ez igen jól eshet most Messinek .