Húszan leírjátok,h mekkora Isten Messi és milyen emberfeletti amit véghezvisz stb stb.Ezt senki nem vitatja szerintem és senki nem akarja kisebbíteni az érdemeit.Én személy szerint abszolút egyetértek azokkal a megállapításokkal miszerint emberfelettit nyújt,és teljes mértékig elégedett vagyok vele.
Viszont azzal,h ezeket elmondtátok nem igazán lett megcáfolva az,h az utóbbi időben mintha kicsit flegmább lenne/lett volna illetve szokatlanul sok labdát veszít.Mert ez így van.De nincs ezzel semmi baj csak vannak akik ezt megjegyzik illetve vannak akiket ez zavar.
Egyébként nagyon szép az a statisztika,h 17 gólpassza van.De lehetne neki 10el több is?Lehetne simán.És ez még ennél is sokkal szebb lenne.
48 gólnál tart idén.De ha csak egy kicsit jobban figyel vagy nem flegmáskodja el a dolgokat akkor már a Sahtar ellen meglehetett volna neki az 50 is akár.Én azt akarom,h lőjön annyi gólt amennyit csak lehetséges.
Na mindegy.A lényeg,h senkinek nincs rá panasza igazából csak vannak akik mondjuk bizonyos szituációkban nem elégedettek vele vagy néhány cselekedte nem nyeri el a tetszésüket maximálisan.A fórum meg azért van,h aki akarja ezt elmondhatja.Aztán lehet róla beszélni.
De ő legalább mer próbálkozni, más meg nem.
Ezt mondhatjuk Ronaldora is de rá azt mondjuk önző...