Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jahsamy85 írta:Czollner már elájul a Vetteltől... már teljesen Vettel centrikus lett... Ok amit tud az elismerés de Czollner úgy beszél róla mintha sérthetetlen lenne, és a befogása akkora bravúr lenne mint a Makó pontszerzése a Camp-ban!![]()
Ezzel az én szememben lealacsonyitja Hamilton-t Button-t Webber-t, És főleg Alonsot...Ha a ferrari annyira erős legaább mint a Mclarenek, akkor biztos hogy ott lenne Vettel nyakán ebbn 10000%-ig biztos vagyok!
ISRewolution5 írta:unalmasak ezek az időmérők
Jaj, ne haragudj - teljesen kiment az eszemből!Bob_Marley írta:Szintén zenész….És amilyen „mákos” vagyok most fog nyerni Hamilton, s nem tippelek![]()
Off:el fanatico nem írtál semmit, akkor tárgytalan gondolom az ötlet
nekem az első tippem is véletlen volt,így szeretném töröltetni magam a versenyből.köszönömEl fanático írta:...
...most szerkesztettem a hsz-t Fecooo, mivel megláttam, hogy itt vagy - elküldheted még!Fecooo írta:már megint kiment a fejemből, h csüt-ig kell tippelni![]()
![]()
Jól mondja Xanthor!daffy írta:megkérdezhetem,hogy ez micsoda? az első körre sem küldtem semmiféle e-mailt.tippek nélkül viszont a 9pont nem rossz
Mert az első körre még nem e-mail-ben kellett küldeni, hanem ide írtuk be a fórumra a tippeket az időmérőre, illetve a versenyre, és akkor te is írtál.daffy írta:megkérdezhetem,hogy ez micsoda? az első körre sem küldtem semmiféle e-mailt.tippek nélkül viszont a 9pont nem rossz
Nem tartom nagyképűbbnek Vettelt a többi pilótánál. Amikor Button lett a világbajnok egy olyan évben, ahol nem volt ellenfele, még az édesapja is mutogatta a kezén az ötből ötöt.Tocy írta:ozsimikivel általában egyetértek, most sincs ez máskéntcsaló autó, csak is ezért tud vele nyerni a csúnya, mutogatós, német takonypóc....és ajándékba kapta tavaly a vb-címet...
megkérdezhetem,hogy ez micsoda? az első körre sem küldtem semmiféle e-mailt.El fanático írta:2. foruló eredménye:
1. Miihii 30 pont
- Game 90 30 pont / 2-2 db 3 pontos találatal /
2. Mogyi 29 pont
3. El fanático 28 pont
4. Ozsi 27 pont
5. Bob Marley 26 pont / 3 db 3 pontos találattal /
6. Xanthor - FtcSikiHun 26 pont / 2 db 3 pontos találattal /
7. Kamaj - 24 pont
8. Fecooo - Leomessi14 15 pont / nem tippeltek a 2. fordulóra /
9. Piton 13 pont / nem tippelt a 2. forulóra /
10. Gezu25 - 12 pont / nem tippelt a 2. fordulóra /
11. LG - 11 pont / nem tippelt a 2. fordulóra /
12. Barca10 - 10 pont / nem tippelt a 2. fordulóra /
13. Daffy - 9 pont / nem tippelt a 2. fordulóra /
Következő forduló a Kínai Nagydíj Április 16.-17. azaz jövő hét szombat-vasárnap! A tippek leadásának határideje: Április 14. csütörtök 23:59!!! Tippek az ebf1tippverseny@freemail.hu - ra jöhetnek!
értelek. Nem írtam, hogy örülök ezeknek a valóban mesterkélt újításoknak, de ha már van egy szabály (cikázásnál),akkor utána nem háborodok fel, ha betartatják. Csupán ezért írtam.Kralo írta: Mesterségessé válnak az előzések. Nem a hátsó szárny mozgására lennék kíváncsi, és hogy ki hányszor nyomja meg a KERS gombot hanem pont arra, amit Alonso és Hamilton mutatott, erre megbüntetik mindkettőt.
Kössz az info-t...Messithebest írta:De használhatja. Ha 3 vannak 1 mp-n belül akkor a hátsó 2 használhatja az előtte levő megelőzésére. Tehát Petrov nem, Schumi azért h megelőzze Petrovot, Webber pedig, hogy megelőzze Schumit.
Mesterségessé válnak az előzések. Nem a hátsó szárny mozgására lennék kíváncsi, és hogy ki hányszor nyomja meg a KERS gombot hanem pont arra, amit Alonso és Hamilton mutatott, erre megbüntetik mindkettőt.ozsimiki írta:Alonso esetében értelek, főleg, hogy csak a saját versenyét tette tönkre, Hamilton nem ettől lassúlt be. + tényleg hirtelen lassult ott be Hami.Kralo írta:
Röhej... ne előzz, ne védekezz. Ne legyenek kemény ütközetek. Legyenek száraz győzelmek, és kiszámítható lekörözésnek számító előzések.
Ez megint kicsit felbosszantott.
Viszont Hami esetében nem értek egyet. Ezzel a szabállyal is a támadásokat segítik, ahogy a Kers, és a hátsó szárny bevezetésével is, azaz a minél több előzést, akciót. Ha ezt a szabályt (nem válthat egynél többször irányt) hülyeségnek tartod és felhúz, akkor gondolom a KERS,és a hátsó szárnyas cucc is.
De szerintem Alonso büntetése zavar inkább, azt annyira én sem vágom.