Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szombaton nyerni kell, úgy ahogy írod. Arról nem is beszélve, hogy mi a baj azzal, ha a reál és mi is tudunk pihentetni? szerintem semmi, egyenlő feltételek mellett nekünk nyernünk kell ellenük és nem kell taktikázni, mert képességekben egyértelműen jobbak vagyunk. Ezt csak meg kell mutatni a meccsen és szívvel-lélekkel küzdeni ezeken.torrentkiller írta:Ha kikapunk, 5 pont difi. Ráadásul ha akkor kezdünk el kényelmesen fél gőzzel játszani a meccseken, akkor 1-2 nagyon kellemetlen eredmény is becsúszhat. Ami azt jelenti, hogy 2 vereség, és már a madridé a liga.Mr. Master írta:
A probléma csak annyi, hogy ha nyerünk, akkor a real is tud pihentetni, mivel 8-ra lennének tőlünk és 13-ra a Valenciától, igy túl sokat az nem fog számitani a későbbi párharcokban. Számunkra az lenne a megfelelő ebből a szempontból, ha kikapnánk, hogy nekik a bajoki cimért mindent bele kelljen adniuk a Valencia, Villareal, Sevilla trió ellen idegenben, mi meg valahogy félgőzzel behúznánk a meccseinket.
Na ez lenne az a pont, ahol én többet focit sem néznék...
De hát ilyen nem fordulhat elő, mert a hétvégén megütjük őket, akkor meg már szinte borítékolható a liga
Ha kikapunk, 5 pont difi. Ráadásul ha akkor kezdünk el kényelmesen fél gőzzel játszani a meccseken, akkor 1-2 nagyon kellemetlen eredmény is becsúszhat. Ami azt jelenti, hogy 2 vereség, és már a madridé a liga.Mr. Master írta:
A probléma csak annyi, hogy ha nyerünk, akkor a real is tud pihentetni, mivel 8-ra lennének tőlünk és 13-ra a Valenciától, igy túl sokat az nem fog számitani a későbbi párharcokban. Számunkra az lenne a megfelelő ebből a szempontból, ha kikapnánk, hogy nekik a bajoki cimért mindent bele kelljen adniuk a Valencia, Villareal, Sevilla trió ellen idegenben, mi meg valahogy félgőzzel behúznánk a meccseinket.
szerintem nem lesz sok gól,sem szép meccs. rettentően kíváncsi vagyok a felállásra. abból elég sok minden kiderül. madrid részről 4-3-3at,esetleg 4-3-2-1et játszatnék.messideco írta:Most már teljes gőzzel jöhet a Clasico. Sok gólos, szép játékot várok, az ahogyan ehhez a meccshez illik. Remélem semmi nem fog majd közbeszólni, és megtudom nézni élőben. A 2-6-ot nem láttam, amióta Barca-meccseket nézek, kirándulni voltam.
Kiegyeznék egy 6-5-ös győzelemmel
Mégis miért lenne baj az, ha ők IS tudnák pihentetni a játékosaikat. Szerintem bőven az a legjobb, hogy elkapjuk őket most szombaton és letudjuk a ligát. A legfontosabb, hogy pihentek legyünk. Anélkül írom, hogy alábecsülném az ellenfelet, de jobb csapat a miénk és nem hiszem, hogy arra lenne szükség a Clasicók megnyeréséhez, hogy egy fáradtabb Madriddal játszhassunk...Mr. Master írta:A probléma csak annyi, hogy ha nyerünk, akkor a real is tud pihentetni, mivel 8-ra lennének tőlünk és 13-ra a Valenciától, igy túl sokat az nem fog számitani a későbbi párharcokban. Számunkra az lenne a megfelelő ebből a szempontból, ha kikapnánk, hogy nekik a bajoki cimért mindent bele kelljen adniuk a Valencia, Villareal, Sevilla trió ellen idegenben, mi meg valahogy félgőzzel behúznánk a meccseinket.
A probléma csak annyi, hogy ha nyerünk, akkor a real is tud pihentetni, mivel 8-ra lennének tőlünk és 13-ra a Valenciától, igy túl sokat az nem fog számitani a későbbi párharcokban. Számunkra az lenne a megfelelő ebből a szempontból, ha kikapnánk, hogy nekik a bajoki cimért mindent bele kelljen adniuk a Valencia, Villareal, Sevilla trió ellen idegenben, mi meg valahogy félgőzzel behúznánk a meccseinket.Léfe írta:A négy meccs bármelyikén bármi lehet. Ha a bajnokit hozzuk, akkor lehet pihentetni a csapat jónehány tagját a bajnokikon. Ez a BL miatt lenne jó.
Én sem várok sok gólt, max 2-3 gólos meccset, de hiszen, hogy nyerni fogunk.Lionel85 írta:Én nem várok sokgólos győzelmet, nem lehet mindig hengerelni. Rákészül nagyon Mourinho, mindent megfog azért tenni, hogy ne égjen le a világ szeme láttára megint. Kemény meccs lesz.
Elnézést, rosszul fogalmaztam. Inkább arra gondoltam, hogy talán egy kicsit a csapat már elrúgaszkodott a földről mentálisan. Én ezt szoktam néha-néha tapasztalni meccsek alatt, hogy kicsit félvállról veszik a meccset, de ne legyen igazam.d írta:Mikor becsüli alá a Madridot a csapat? Ne keverjük már a médiahype-ot és a buta szurkolók túlzott magabiztosságát a játékosok hozzáállásával. Nem lesz itt motivációs gond a Real ellen. A két csapat között a Real a mentálisan instabilabb, ezért kellene őket elverni a Bernabeuban, ha lehet jópár góllal, mert lehet Mourinho bármilyen jó edző, de baromi nehéz dolga lenne egy megtört csapatot ilyen hamar újra gatyába rázni. Ellenben ha nyer a Madrid, vagy akár csak döntetlent is hoznak, abból nagy erőt meríthetnek, ami igencsak veszélyessé válhatnak.
De egy ilyen komoly fölény megszerzéséhez NAGYON jó formát kell mutatni a bajnokin, ami egyáltalán nem lesz könnyű.
az 5-0nál a meccset jelentősen befolyásolta a gyermeteg taktika. 2 kp-nk jutott a ti 4-etekre. ilyet nem követhet el újra a real. ha ismét 4-2-3-1es felállással állunk ki,akkor előveszem a számológépem a gólok számolásához. de ez NEM FORDULHAT ELŐ. normális,stabil kp esetén is benne van,hogy 2 gól lesz a csapatok közt és ez még reális is. stabil,labdatartást erőltető taktikával lehet keresnivalónk,de ami a legfontosabb,nem kell remegő lábakkal a pályára lépni. a játékosaitokat szerelni kell vagy leütközni és nem nézni 3 lépésről. fegyelmezetten,de keményen kell védekezni és ha cé karba tett kézzel áll,akkor a 15. percben le kell cserélni. ideális esetben 2-2-t tippelek,de a realitás 1-3.d írta: Mikor becsüli alá a Madridot a csapat? Ne keverjük már a médiahype-ot és a buta szurkolók túlzott magabiztosságát a játékosok hozzáállásával. Nem lesz itt motivációs gond a Real ellen. A két csapat között a Real a mentálisan instabilabb, ezért kellene őket elverni a Bernabeuban, ha lehet jópár góllal, mert lehet Mourinho bármilyen jó edző, de baromi nehéz dolga lenne egy megtört csapatot ilyen hamar újra gatyába rázni. Ellenben ha nyer a Madrid, vagy akár csak döntetlent is hoznak, abból nagy erőt meríthetnek, ami igencsak veszélyessé válhatnak.
De egy ilyen komoly fölény megszerzéséhez NAGYON jó formát kell mutatni a bajnokin, ami egyáltalán nem lesz könnyű.
Mikor becsüli alá a Madridot a csapat? Ne keverjük már a médiahype-ot és a buta szurkolók túlzott magabiztosságát a játékosok hozzáállásával. Nem lesz itt motivációs gond a Real ellen. A két csapat között a Real a mentálisan instabilabb, ezért kellene őket elverni a Bernabeuban, ha lehet jópár góllal, mert lehet Mourinho bármilyen jó edző, de baromi nehéz dolga lenne egy megtört csapatot ilyen hamar újra gatyába rázni. Ellenben ha nyer a Madrid, vagy akár csak döntetlent is hoznak, abból nagy erőt meríthetnek, ami igencsak veszélyessé válhatnak.Krisztian91 írta:Szerintem az lenne a legjobb ha a bajnokságban X-elnénk a Real-al. Akkor a következő pár meccsben biztos nem becsülné alá a csapat a Madrid-ot. A további meccsekre nézve szerintem ez lenne a legjobb eredmény.
OvaMind írta:Egy-két drukkertársam igencsak elszállt magától, és egyébként igaz ez a Barca vezetőségére is. Szinte tény, hogy miénk a világ legjobb csapata, ennek ellenére egy meccs annyi összetevőből áll, hogy sosem lehet azzel dobálózni, h 4-5 góllal nyerünk. Pláne egy Real ellen.
Az őszi meccsen valóban lemostuk a madridiakat, a külnbség abban a 90 percben reális volt. Egyébként pedig ha a Barca nem lenne, akkor szerintem ezt a BL-kiírást megnyerné a Real. Ez úgy gondolom, mindent elmond az ő játékerejükről, annak ellenére, hogy őket sem fújnám fel annyira.
Ráadásul úgy gondolom, hogy a Barca csak az alaptizenegyével (1-2 változtatás max belefér, de nem a kulcsposztokon) képes arra a játékra, amivel európai topcsapatokat aláz. Így ha bárki kiesik tőlünk, (pl. tavaly Iniesta, de Xavi vagy Messi nélkül is meg lennénk lőve) már 50-50%-ra mondanám az esélyeket.
Szerintem a legnagyobb mákunk, hogy Guardiola az edzőnk, aki nem ájul el a csapatától, és a földön tartja a teamet. Az ilyen kaján vigyorú Rosell-félék, vagy a fórumba irogató tizenévesek nem igazán értenek a focihoz. Szerénység, alázat a játék iránt, tisztelet az ellenfél iránt. Ezektől az erényektől jobb ez a Barca többek közt, mint a 2006-os.
ha megint 2 középpályással áll ki a real,akkor igen. de ez meglepő lenne,így nem lesz sok közte. a védelmetek nem a legjobb,ezt látni. ha a real nem besz.rva megy ki és nem 2 kp-val,akkor nem lesz alázás.1:1 Surprised meg 1:2?? OMFG.. miről beszéltek??? 0:4 alsóhangon.. esetleg 1:5.. Ez a real még mindig sehol nincs. Középpályán megint eldől minden, Messi meg Villa meg lő 2-2 gólt..
http://www.sport1tv.hu/Tv-musor.html?d=16-4-2011Chino írta:Azt valaki nem tudja, hogy a Clasicót a sport1 vagy a 2 közvetíti?
Előre is köszi!
Hát, ...szinte minden betűvel maximálisan! A kimelt rész a legfontosabb összetevő, teljesen igazad van! Az előbb írtam egy hozzászólást, amit nem sikerült elküldeni, de ezt olvasva meg sem írom, mert nincs értelme, leírtál mindent, gratula!OvaMind írta:Egy-két drukkertársam igencsak elszállt magától, és egyébként igaz ez a Barca vezetőségére is. Szinte tény, hogy miénk a világ legjobb csapata, ennek ellenére egy meccs annyi összetevőből áll, hogy sosem lehet azzel dobálózni, h 4-5 góllal nyerünk. Pláne egy Real ellen.
Az őszi meccsen valóban lemostuk a madridiakat, a külnbség abban a 90 percben reális volt. Egyébként pedig ha a Barca nem lenne, akkor szerintem ezt a BL-kiírást megnyerné a Real. Ez úgy gondolom, mindent elmond az ő játékerejükről, annak ellenére, hogy őket sem fújnám fel annyira.
Ráadásul úgy gondolom, hogy a Barca csak az alaptizenegyével (1-2 változtatás max belefér, de nem a kulcsposztokon) képes arra a játékra, amivel európai topcsapatokat aláz. Így ha bárki kiesik tőlünk, (pl. tavaly Iniesta, de Xavi vagy Messi nélkül is meg lennénk lőve) már 50-50%-ra mondanám az esélyeket.
Szerintem a legnagyobb mákunk, hogy Guardiola az edzőnk, aki nem ájul el a csapatától, és a földön tartja a teamet. Az ilyen kaján vigyorú Rosell-félék, vagy a fórumba irogató tizenévesek nem igazán értenek a focihoz. Szerénység, alázat a játék iránt, tisztelet az ellenfél iránt. Ezektől az erényektől jobb ez a Barca többek közt, mint a 2006-os.