Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Biztos nem lesz 60 mert 4 madrid elleni meccs is közte van, meg talán egy bl döntő, murinho csapatinak talán még sose rugott gólt Messi ha minden igaz.Capon írta:Hát már most is elégedett lehet mindenki szerintem. Még tízen valahány meccs van a szezonból és én nagyon pozitívan álok ehhez a történethez szerintem meglesz a 60.
Egyetértek!csababarca írta:Nem akarok vitatkozni, de Te mit vársz még el tőle? Emberfelettit teljesít. Húzza a csapatot, gólokat lő, gólokat lövet. Persze én is látom, hogy néha elrontja. De ő legalább mer próbálkozni, más meg nem. Benne megvan a váratlan, meg is tudja csinálni, és ha ott van a 16on onnan oldja meg maga, mert meg tudja oldani. Hajamat tépem sokszor, amikor ott is még passzolni akarunk.
Annyiban igazad van, hogy mostanában sokszor nem jönnek be a cselei, ezért tűnik önzőnek. De ő abszolút nem önző játékos, nézd meg hogy szokott örülni más góljának is...én ha önző játékost hallok nem ő jut eszembe.

itt a végén azért már nem olyan egyszerű gólt lőnie, szerintem egy ötvenegynéhánnyal mi is és ő is elégedett lehet.Nagyon jó lenne ha 60. meg sem állna

MessiFan írta: Sanama légy szíves mondj 1 példát amikor 35-ről előtte a labdát. Én csak 20 méterekről láttam lőni.
Rengetegszer ő adta a gólpasszt, és lett a csapatnak az egyetlen gólja.Sanama írta:A statiszika gondolom tudod,hogy nem minden....
A gólpasszai nagy részét nem az utóbbi időszakban adta,és én nem az egész éves teljesítményéről beszéltem.
És igen. Nagyon sokszor önző.
Sanama írta: Mi a különbség?
-ellövi 35ről a labdákat
- viszi a kapu felé,nem passzol, szerelik vagy mellélövi
Nem hiszem,hogy túl nagy a különbség a kettő között...
Mi a különbség?csababarca írta:Sanama írta:A statiszika gondolom tudod,hogy nem minden....
A gólpasszai nagy részét nem az utóbbi időszakban adta,és én nem az egész éves teljesítményéről beszéltem.
Az önzőségének köszönheti a legnagyobb megmozdulásait.![]()
Egyébként valamikor meg túl önzetlen. Volt az a megindulása tegnap, amikor leadta Ibinek, no ott simán megoldhatta volna már egyedül.
Majd ha 30ról ellövöldözi a lelátóra a labdákat akkor lehet ilyeneket mondani.
Sanama írta:A statiszika gondolom tudod,hogy nem minden....
Tudod, hány labdát adott a többieknek, vagy várta középen, hogy gólt lőhessen, de nem lett belőle semmi? Minden meccs ad a társaknak remek labdát. Több, mint 20 gólpassz után önzőnek nevezni??? Nem gondolod, hogy nem logikus?Sanama írta:Flegmaság mellett pedig egyre önzőbb mostanában. Értem én hogy gólt akar lőni,de azért passzolhatna jóval gyakrabban.Bányász írta:El kéne neki magyarázni,h akkor is éri a gól ha a kapus lába mellett rúgod el.Illetve nem ér többet ha átemeled a kapust.Én sejtem,h imádja meg én is imádom mikor összejön neki.De nem lenne muszáj erőltetni.Tegnap konkrétan nevetséges volt mind a két emelési kísérlete.És az első meccsről is emlékszem valami hasonlóra.
Örülök,h újra jönnek a gólok de talán a szellemi fáradtság miatt a kapu előtt és mezőnyben is egyre pontatlanabb sőt flegma.
Nem a tegnapi meccs alapján mondom ezeket(nem is láttam), de a mostani időszakban volt,hogy csak akkor passzolt mikor tényleg nem volt más lehetőség,vagy még akkor sem.
Rekordot döntött, mostmár remélem a csapat érdekeit fogja a sajátjai elé helyezni, főleg mert nagyon fon
tos 1 hónap következik.
Flegmaság mellett pedig egyre önzőbb mostanában. Értem én hogy gólt akar lőni,de azért passzolhatna jóval gyakrabban.Bányász írta:El kéne neki magyarázni,h akkor is éri a gól ha a kapus lába mellett rúgod el.Illetve nem ér többet ha átemeled a kapust.Én sejtem,h imádja meg én is imádom mikor összejön neki.De nem lenne muszáj erőltetni.Tegnap konkrétan nevetséges volt mind a két emelési kísérlete.És az első meccsről is emlékszem valami hasonlóra.
Örülök,h újra jönnek a gólok de talán a szellemi fáradtság miatt a kapu előtt és mezőnyben is egyre pontatlanabb sőt flegma.
Én nem tudom, melyik meccset nézted, de flegma nem volt, az emelése sem volt nevetséges. A kapus kitalálta a gondolatait. Casillas lába mellett gurította el az egyik el classicón, és a kapus úgy kivédte, mint a huzat. A real kapusa kitaláta, hogy mit akar Messi. Tegnap is ez történt. Nem értek egyet azzal, amit írtál.Bányász írta:El kéne neki magyarázni,h akkor is éri a gól ha a kapus lába mellett rúgod el.Illetve nem ér többet ha átemeled a kapust.Én sejtem,h imádja meg én is imádom mikor összejön neki.De nem lenne muszáj erőltetni.Tegnap konkrétan nevetséges volt mind a két emelési kísérlete.És az első meccsről is emlékszem valami hasonlóra.

De-de, pontosan Matias az, aki úgymond a család fekete báránya!Lionel85 írta:Az egyik Messi-testvér amúgy is gengszter, bár szerintem pont nem Matías az, hanem Rodrigo. Lényeg a lényeg, ez Argentínában mindennapos - sajnos.

Hát az ilyen embereket komolyan mondom nem értem...lehet én vagyok a hülye