Game90 írta:Mielőtt azt hinnétek, egy szóval nem fikáztam Kemény Dénest...
Csak azért nem volt rossz dolga, ott ült Hajdú B. mellett, nézte a meccset, és kb. 5 mondatot mondott el meccs közben. Azért egy "szakértő"-től többet várnék...vagy akkor hívjanak meg mást.
Amúgy én legszívesebben bloggereket hallgatnék meccsek közben, sokat tudnak a csapatukról és nem csak a sablonszövegeket nyomatnák.
Én is csak úgy általánosságban fogalmaztam meg a véleményem, nem céloztam konkrétan senkinek. Valóban jó dolga van, de nyilván nem is zsíros állás... Vincze sem szokott többet beszélni, egyrészről, mert nem is tud, másrészről, mert nem is igazán ért hozzá. Nyilván látja azért, mert focizott, nem is rosszul, de elmondani, megfogalmazni nem tudja. Már csak ez is pozitívum Keménynél

És ezekhez a lelki dolgokhoz ( amikről kérdezték), mint komoly edző, hozzá tudott szólni. Persze jobb volna egy valódi futballszakértő, de ez van. A bloggereket szerintem lutrinak tartják picit, ami csak részben jogos ( illetve lehet, hogy számít valamit szerintük, hogy a "szakértő" neves ember legyen).