Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2011.04.12. 15:40:46

ozsimiki írta:Mihu!

:shock: Hegyi Ivánnal mi a bajod? Attól,h a régi madriddal szimpatizált, (mert hasonló játékot és szépséget képviseltek akkor) legyen most elfogult velük? Attól lenne szakíró? Nem.

Nagyon is objektívan értékel,és az igazat mondja. Már az is baj, ha valaki objektív a szakmájában?

Kommentátorok más kérdés, ott nem szabad annyira érződnie,hogy mennyire el vannak ájulva a jelenlegi Barca játékától, de ez van.
a baj ott van,hogy amikor egy csapat nagyon jó,arról nehéz úgy objektíven beszélni,hogy az ne látszódjon elfogultnak. ezt a sport tv-s urak nem is tudják megvalósítani. ezzel még nem is lenne akkora baj,legyenek divatdrukkerek,elvégre a jót könnyű megszokni és szeretni,csak akkor ne próbáljanak pártatlannak tűnni,mert nem sikerül.

Hegyi Ivánról írtam legfőképp, nem mondott valótlant, elfogult dolgokat, csak a kőkemény igazságot. értem,h nem tetszik. Ozsi
d
Entrenador del Barça

2011.04.12. 15:27:46

Hallgattam én Horvát "Blanco" Ferit épp eleget a Real hátsóját nyalni ahhoz, hogy ne különösebben érdekeljen már az se, ha a Barcáénál gugol mostanában. Egyébként az 5-0-ás meccsen nem is lehetett semmi pozitívat elmondani a Madridról.

Hegyi Iván pedig az a fajta ember, aki a saját kedvenceivel szemben sokkal-sokkal magasabbra rakja a mércét, mint bármely más csapattal szemben. Ezért írt évekig hasonlóan savanyú hangvételű cikkeket a magyar labdarúgásról és ezért nyilatkozik ilyen negatívan a Madridról. Ez még a kisebbik baj lenne, de hogy az állítólagos szakértelméből semmit nem mutat a meccsek "elemzésénél" már külön irritáló.

Idegesítőek a Sport1-es riporteker, szakértők? Igen! De kérdem én: van jobb idehaza jelenleg? A digi közvetítésein felvágom az ereimet, a studióbeszélgetést lehalkítom, katasztrófa. TV2-n ott van Hajdú B., aki sajnos minimális energiabefektetéssel, rutinból közvetíti a meccseket és az a szellemi fogyatékos riportertársa, aki egy értelmes kérdést nem tud feltenni. Jobb? És akkor a legalja: Sport Klub, ha máshonnan nem, de a spanyol kupa meccseiről ismerhetitek.
Nagy gödörben a sportközvetítés, én már lassan értékelni tudom a Sport TV-seket is...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.12. 15:20:41

Mihu!

:shock: Hegyi Ivánnal mi a bajod? Attól,h a régi madriddal szimpatizált, (mert hasonló játékot és szépséget képviseltek akkor) legyen most elfogult velük? Attól lenne szakíró? Nem.

Nagyon is objektívan értékel,és az igazat mondja. Már az is baj, ha valaki objektív a szakmájában?

Kommentátorok más kérdés, ott nem szabad annyira érződnie,hogy mennyire el vannak ájulva a jelenlegi Barca játékától, de ez van.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.12. 15:19:28

Mihu írta:
daffy írta:nem biztos,hogy a sport tv bármilyen barca vs real témájú műsorát nézni kéne. okádék ami ott megy(meg egyáltalán a médiában is) és ezt bármire lehet érteni. a "szakértőktől" kezdve a meccsek kommentálásán át,egészen a "pártatlan" műsorvezetőkig. pfejj :?
aki érti és megteheti,az mindenképp próbálja ki a spanyol/angol kommentáros közvetítéseket. utolérhetetlen.
Engem speciel Horvát Feri idegesít a legjobban. Amit leművelt a hazai El Clásico-n is, az már az én fülemet bántotta. Az is sok már amit egy Barca-akárki meccsen művel, de ott még rá lehet tudni arra, hogy azért elég kevés madridos nézi. De egy EC-n gondolni kellene arra is hogy itt fele-fele az arány. Meg Hegyi Iván is...amennyire el volt ájulva mindig a Madridtól, meg sokszor mondta a műsorvezető is hogy Magyarország legnagyobb Real szimpatizánsa, Hegyi Iván, stb stb...Ahhoz képest most képes 5 percig összefüggően csöpögni a Barcáról. Egyedül Nyilasi aki még tartja magát a realosok közül :D
AZ őszi klasszikus előtt emlékszem x emberrel csináltak egy tippet az aznapi meccsre. Komár Lászlón kívül mindenki x-et, de főként Real sikert vár. AZ meg, hogy Horváth Feri mit mondott azon a meccsen... Sztem bármelyikőnk is túlzásba vitte volna, az olyan este volt... Úgyhogy azért megvannak a Real szurkolók, de az az 5-0 meg az azután gálák nem csoda, hogy ennyi szakértő szívet meghódítottak :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mihu
Director del Fútbol

2011.04.12. 15:07:42

daffy írta:nem biztos,hogy a sport tv bármilyen barca vs real témájú műsorát nézni kéne. okádék ami ott megy(meg egyáltalán a médiában is) és ezt bármire lehet érteni. a "szakértőktől" kezdve a meccsek kommentálásán át,egészen a "pártatlan" műsorvezetőkig. pfejj :?
aki érti és megteheti,az mindenképp próbálja ki a spanyol/angol kommentáros közvetítéseket. utolérhetetlen.
Engem speciel Horvát Feri idegesít a legjobban. Amit leművelt a hazai El Clásico-n is, az már az én fülemet bántotta. Az is sok már amit egy Barca-akárki meccsen művel, de ott még rá lehet tudni arra, hogy azért elég kevés madridos nézi. De egy EC-n gondolni kellene arra is hogy itt fele-fele az arány. Meg Hegyi Iván is...amennyire el volt ájulva mindig a Madridtól, meg sokszor mondta a műsorvezető is hogy Magyarország legnagyobb Real szimpatizánsa, Hegyi Iván, stb stb...Ahhoz képest most képes 5 percig összefüggően csöpögni a Barcáról. Egyedül Nyilasi aki még tartja magát a realosok közül :D
daffy
Madridista

2011.04.12. 14:39:03

nem biztos,hogy a sport tv bármilyen barca vs real témájú műsorát nézni kéne. okádék ami ott megy(meg egyáltalán a médiában is) és ezt bármire lehet érteni. a "szakértőktől" kezdve a meccsek kommentálásán át,egészen a "pártatlan" műsorvezetőkig. pfejj :?
tothmark
Barça B

2011.04.12. 12:19:37

Enjoy írta:
fcbarca0827 írta:17:45, Sport1: Clásico - The movie (A Real - Barca filmje)
Én, már beállítottam a telefonomat 17:43-ra, hogy el ne felejtsem. :lol:
Lesz valamikor ismétlés?
Csak mert 18:00-ra érek haza, s lemaradok az elejéről :(
Szombat 18:30
Labdarúgás, Clásico - the movie, a Real-Barca filmje (ism.)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
Enjoy
Capitá del Barça

2011.04.12. 12:07:29

fcbarca0827 írta:17:45, Sport1: Clásico - The movie (A Real - Barca filmje)
Lesz valamikor ismétlés?
Csak mert 18:00-ra érek haza, s lemaradok az elejéről :(
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.12. 10:50:49

17:45, Sport1: Clásico - The movie (A Real - Barca filmje)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
apti5
Barça B

2011.04.10. 15:33:15

Most néztem, nálunk senkinek nincs 2 sárgája, Realnal viszon Di Maria, CR, Albiol és Carvalho is ha besárgul a Tottenham ellen, v az elődöntő odavágóján, kihagyja az egyik meccset ellenünk!
Tottenhamnek támadni kell, h szabálytalanul állítsák meg a madridi játékosok és hogy emiatt besárguljanak
Szerintem nem fognak végig játszani DM CR meg Carvalho. S akk így továbbvisznek 2 lapot az elődöntőre, így ott majd úgyis törlődnek a lapok.

Most Totthenam ellen meg nem hiszem hogy pont CR vagy DM kapna lapot.
Enjoy
Capitá del Barça

2011.04.10. 15:12:54

LG írta:
apti5 írta:
Most néztem, nálunk senkinek nincs 2 sárgája, Realnal viszon Di Maria, CR, Albiol és Carvalho is ha besárgul a Tottenham ellen, v az elődöntő odavágóján, kihagyja az egyik meccset ellenünk!
Tottenhamnek támadni kell, h szabálytalanul állítsák meg a madridi játékosok és hogy emiatt besárguljanak
Szerintem nem fognak végig játszani DM CR meg Carvalho. S akk így továbbvisznek 2 lapot az elődöntőre, így ott majd úgyis törlődnek a lapok.

Így van, ne is kapjanak. Azt szeretném, ha mind2 csapat a lehető legerősebb felállással tudjon kiállni, és egy hatalmas párharc legyen.
Ez sehogy sem lesz lehetséges, mert nincs Abidal :(
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.10. 15:07:59

apti5 írta:

Így van, ne is kapjanak. Azt szeretném, ha mind2 csapat a lehető legerősebb felállással tudjon kiállni, és egy hatalmas párharc legyen.
apti5
Barça B

2011.04.10. 14:48:39

bence-barca
Llegenda del Barça

2011.04.10. 14:41:37

Tottenhamnek támadni kell, h szabálytalanul állítsák meg a madridi játékosok és hogy emiatt besárguljanak :twisted:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.10. 12:57:28

Logan10 írta:Azért azthittem hogy a Bilbaó hazain mutat valamit.. De azért megvoltak a szokásos reál büntetők :?
Nem lehetett vitatni őket, jogos volt mind a 2, az elsőnél Iraizoz nyeretlen kétévesként futott ki, egyértelmű volt, h. Di Maria előbb éri el a zsugát. Jó pár meccsel a háta mögött amatőr hiba ezt nem felismerni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
samy85
Capitá del Barça

2011.04.10. 12:50:27

daffy írta:
Logan10 írta:Azért azthittem hogy a Bilbaó hazain mutat valamit.. De azért megvoltak a szokásos reál büntetők :?
remélem ezért a llorrentéért kiadunk 35 milliót :roll: ingyen sem kéne. egy 0 a fazon. bilbao szintű csapatban villan 1-2x,de ennyi. akkor már adebayor 17ér. padozni ő is jó és "csak" fele annyi
olyan érzésem volt mintha Anelka lett volna a Baszkok támadoja... tipikus "szarok bele mi lessz" feelinget árasztott magából....áááá
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
daffy
Madridista

2011.04.09. 20:25:21

remélem ezért a llorrentéért kiadunk 35 milliót :roll: ingyen sem kéne. egy 0 a fazon. bilbao szintű csapatban villan 1-2x,de ennyi. akkor már adebayor 17ér. padozni ő is jó és "csak" fele annyi
Logan10
Jugador d'estrella

2011.04.09. 19:51:13

Azért azthittem hogy a Bilbaó hazain mutat valamit.. De azért megvoltak a szokásos reál büntetők :?
Csak a Barça
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.09. 19:45:34

Sztem Mou egyrészt feladta a bajnokságot és pihentet a klasszikusdömpingre, másrészt a gyengus kezdővel harmatos játékot tudnak csak játszani, ami némiképp altatóként hathat ránk. Remélem Pep felrázza a srácokat...
espa11
Jugador del Barça

2011.04.09. 19:44:35

Arbeola az 5. sárgáját kapta ma,ő sem játszik ellenünk .
Direkt kiszórják magukat??? :D
Kelemen Berti
Director del Fútbol

2011.04.09. 19:41:23

Pavel írta:
giefLove írta:a bírók mindig a barcát segítik. mikor is kaptunk utoljára 2 büntetőt egy meccsen?
Mikor is kaptunk utoljára büntetőt bajnokin.
ha minden igaz az Osasuna ellen a 13. fordulóban
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.09. 19:40:12

giefLove írta:a bírók mindig a barcát segítik. mikor is kaptunk utoljára 2 büntetőt egy meccsen?
Mikor is kaptunk utoljára büntetőt bajnokin.
Mihu
Director del Fútbol

2011.04.09. 19:33:21

Korábban volt egy meccs, amikor Ronaldo gólt rúgott, és én megemlítettem, hogy a csapattársak nem mentek oda hozzá ünnepelni. Akkor megkaptam a magamét a madridistáktól, hogy persze hogy nem mennek, megnyert meccs volt, mit pattogjanak. Csak azóta eltelt sok meccs, Ronaldo rúgott egy pár gólt, és egyetlen egyszer sem láttam, hogy úgy a nyakába ugrottak volna a többiek, hogy nem kapott levegőt. Most is Pepe odament, a többiek csak lepacsiztak, de annyi. Továbbra is tartom, hogy Ronaldo nem népszerű a csapattársak körében.
espa11
Jugador del Barça

2011.04.09. 19:31:09

bence-barca írta:

Csak lerúgásokat vesztettünk, lehet a poszton jobb lesz ott a helyettesítő...

Arbeloa talán jobb? Very Happy
Arbeolanak is csak 1 lap hiányzik, Granero is most kapta meg az ötödiket, Arbeola kilencnél áll. Ha jól néztem.
Válasz küldése