Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A két kedvenc City játékosom sérült, így inkább nem is nézemozsimiki írta:Berbatov 1percen belül két darab 100%os helyzetet hagyott ki, egyiket 6méterről szembe a kapuval, másikat 1méterről D:
most meg lehet meg is sérült, Rooney a lelátón, hm.
Azért ezeket verni kell így is!
GO M.U.!
Vissza lehet emlékezni, h mennyire leírtam már előre Torres-t már a leigazolásánál. Eddig azt hozza, amit vártam tőle. Tud ő focizni, de a sérülékenysége tönkre teszi a karrierjét. Egyetlen jó lehetőség sztem számára, ha villámgyorsan Spanyolország felé veszi az irányt, mondjuk az Atletico-ba vissza.d írta:Nem véletlen szokták az értelmesebb csapatok a nagy igazolásokat a nyáron megejteni. Torres rossz formával érkezett és semmi felkészülésben nem vett részt a csapattal. Bedobták a mélyvízbe egy ismeretlen és nem neki való játékrendszerbe, megterhelve a nem kis összegű igazolás keltette elvárások súlyával. Lehet vitázni, hogy mennyire klasszis vagy sem Torres, de ENNÉL jobb játékos ő.
Aha, szóval elég a jelenből kiindulni, így könnyűdaffy írta: torres nálam egy nímand és a jelen engem igazol és ehhez nem a góljait kell nézni(mondjuk azokat nem is lehet). ha megszalad neki(ami benne van),akkor majd elismerem,hogy jó játékos,de a legjobbaktól messze van. amikor ment neki,akkor az egész csapatnak ment. ez igaz a poolra és a spanyolokra is.
Angol védők nem neki valók, hm értem. Poolban is angol védőkkel nézett farkasszemet, többször volt neki való, mint sem. De kérdem én, Benzema melyik ligában játszik 2. éve? Spanyol. Ha csak a spanyol korszakaikat nézed, melyik volt meghatározóbb játékos? Torres vagy Benzema? És itt nem igen írhatod,h Torresnek jobb kiszolgálása lett volna az Atmában, mint Benzinek a Reálban. Meg nem is volt jobb csapat.daffy írta:momra,mert a legjobb csapatban a legjobb kiszolgálást kapja.
torresnél a csapatai is rosszak,meg...viszont,illene kitűnni még egy rossz csapatból is. az a bajom torressel,hogy ha labdát kap,sem tud vele mit kezdeni és ezen nem fog változtatni egy erősebb kp. egyszerűen az angol védők nem neki valók. torres elfut és gólt rúg,de itt beállnak elé,beleharapnak a lábujjába,kirúgják a fogát. nem neki való a kemény foci. spanyolországban sztár lehetne,de angliában nem lesz
abban gondolom egyetértünk,hogy aki a realból is kitűnik,az nagyon nagy játékos. és ezt a állandó madridra értem,nem feltétlen a mostanira. az oka az,hogy talán itt a legnagyobb a nyomás és a legnehezebbek a feltételek és elvárások. ha ezekkel megbirkózik benzema,akkor joggal említhetjük a top5be. villa esete rejtély számomra,mert a legjobb csapatban a legjobb kiszolgálást kapja.Sanama írta:Daffy,
Patoban egyetértünk.
Torresben viszont nem teljesen. Igen kasi.... De ennyi erővel Villa is nagyjából értékelhetetlen az elmúlt időszakban,mert majdnem nulla.
Szerintem neki kell a nyár,és jövőre visszatérhetünk rá
Addig meg meglátjuk Benzema fejlődését
nem haragszom. torrest olyan emberek szolgálták ki az eb-n,mint xavi és ini. benzema meccsről meccsre bizonyítja,hogy tud fejlődni,míg torres meccsek óta azt bizonyítja,hogy kidobott pénz volt az 50milla. nem vitatom,hogy erősebb közegben többet tett le az asztalra,de azt igen,hogy a jövőben ne lehessen jobb a francia. torres nálam egy nímand és a jelen engem igazol és ehhez nem a góljait kell nézni(mondjuk azokat nem is lehetSanama írta:
Daffy,
Azért ne viccelődjünk már... Benzema?! Torres olyan meccseket döntött el,mint EB döntő,végigmentetelt az EB-n a spanyolokkal, harminc akárhány gólt lőtt az angol ligában. Benzema ehhez képest semmi,már ne haragudj!
húz,persze hogy húzlui1698 írta: Többiek ok, de Benzema azért kicsit erős nem? Kicsit haza húz a szíved nem daffy?![]()
Jól van, hogy rúg 2-3 gólt a liga utolsónak meg bl-ben a lutri meccseken megvillan, de csinált már emlékezetes dolgot nagy meccsen?
Torres idén már szerintem megmarad ennél a kaki formájánál, aztán ha jövőre építenek köré egy csapatot meg visznek oda egy új edzőt akkor újra beindulhat.
Amiből Benzema vagy 60 gólt az igen erős Ligue1-ben ért eldaffy írta: benzema 142 meccs 90 gól 19 gp
Ezt minden elfogultság nélkül adom!daffy írta: rvp pedig ha nem lenne ennyire sérülékeny,nagyon nagy játékos lenne.
nézzük a legfontosabbat: fehérben játszik.ozsimiki írta:Benzema mitől jobb nálad Torresnél, erre térj ki, még tudok nevetni talán
Ha Torres átlagos, akkor Benzema nbII.
"Csak" 22 ez érdekes.daffy írta: a poolos első szezonja volt jó. a másodikban már csak 22-t lőtt,pedig több meccsen szerepelt,mint az első 30gólos szezonjában. utána 23 és 12gól. torresre eléggé ráépült a pool,míg rooney-t cé erősen lecsapolta. amint elment a portugál,közel dupla annyi gólt lőtt rooney. torres az ostobaságának is köszönheti,hogy ott tart,ahol. egyébként tegyük gyorsan hozzá,hogy az atm-ban se szharta a gólokat. nálam egy átlagosnál jobb,de nem kiemelkedő képességű csatár. top10be tán belefér.
a poolos első szezonja volt jó. a másodikban már csak 22-t lőtt,pedig több meccsen szerepelt,mint az első 30gólos szezonjában. utána 23 és 12gól. torresre eléggé ráépült a pool,míg rooney-t cé erősen lecsapolta. amint elment a portugál,közel dupla annyi gólt lőtt rooney. torres az ostobaságának is köszönheti,hogy ott tart,ahol. egyébként tegyük gyorsan hozzá,hogy az atm-ban se szharta a gólokat. nálam egy átlagosnál jobb,de nem kiemelkedő képességű csatár. top10be tán belefér.kanty írta:
Képességeit.![]()
Szerintem egy nagyon komplett játékos. Most egyszerű szidni és teljesen jogos is. De amikor nagyon ment neki nem hiszem, h azt mondtad volna, h egy benzema, pato, rvp előtte van. Az előbb említett három játékossal azért nem egy kategória a spanyol, persze, ha a legjobbjukat nézzük. Rooneyt eléggé túl értékelt játékosnak tartom, Torres is tett le bőven annyit az asztalra, mint az angol. Villa hasznosabb, de Torres jobb képességű, magyarán tehetségesebb. Eto'oval és Ibrahimovic-al egyetértek.
nem kell egyetértened vele. nálam benzema játékban lényegesen többet tesz le az asztalra,mint torres. most,hogy kapja a meccseken sorba a lehetőséget,bizonyítgat is(ráfér). az viszont fontos,hogy benzema elé kell egy ember még,torres elé nem.Benzema Laughing Laughing daffy ma összekeverted az esti italod vmi mással...
Torres klasszis, csak most nincs olyan formában, főleg a sérülései miatt. Benzema mikor volt klasszis formában? Mondjuk 2 meccsnél hosszabb ideig? Very Happy Torres a Poolban hosszú hónapokig, az Eb-n, Atmában is meghatározó volt.
mai nevetés adagom meg volt.
ozsimiki írta:Benzemadaffy írta:top3? na neee!
ha se messit,se cé-t nem csatárnak vesszük,akkor is... akiket elé sorolok:
eto'o,ibra,villa,pato,drogba,rooney,benzema,rvp és akkor még nem is nagyon gondolkodtam. torres nagyon jó játékos,de bőven elég lett volna neki az atm. egy lehetősége lett volna a kiugrásra,az pedig a barca.![]()
daffy ma összekeverted az esti italod vmi mással...
Torres klasszis, csak most nincs olyan formában, főleg a sérülései miatt. Benzema mikor volt klasszis formában? Mondjuk 2 meccsnél hosszabb ideig?Torres a Poolban hosszú hónapokig, az Eb-n, Atmában is meghatározó volt.
mai nevetés adagom meg volt.
Benzemadaffy írta:top3? na neee!kanty írta:
Nincs formában, volt még hasonlóra példa a történelembe.Képességeit tekintve szerintem benne van a top3ba. Csak nem neki való Anglia, a sok sérülés a játékára is kihat.
eto'o,ibra,villa,pato,drogba,rooney,benzema,rvp és akkor még nem is nagyon gondolkodtam. torres nagyon jó játékos,de bőven elég lett volna neki az atm. egy lehetősége lett volna a kiugrásra,az pedig a barca.
Képességeit.daffy írta:top3? na neee!kanty írta:
Nincs formában, volt még hasonlóra példa a történelembe.Képességeit tekintve szerintem benne van a top3ba. Csak nem neki való Anglia, a sok sérülés a játékára is kihat.
eto'o,ibra,villa,pato,drogba,rooney,benzema,rvp és akkor még nem is nagyon gondolkodtam. torres nagyon jó játékos,de bőven elég lett volna neki az atm. egy lehetősége lett volna a kiugrásra,az pedig a barca.