Kis helyzetjelentés. 3. szezonomban vagyok most a Hamburggal. A legelsőben megnyertem a bajnokságot és a kupát is. Bajnokságot 4 ponttal, kupát meg a Hannover ellen 3-1-re. A második szezonban semmit nem nyertem. Bajnokságban harmadik lettem, 3 ponttal lemaradva az első Schalketől, és 1-el a második Bayerntől. A kupában a Bayern vert 2-1-re, a BL-ben elődöntőig mentem, ott a City nyomott le oda-vissza. Otthon 0-1, idegenben 3-0. Most a 3. szezon felénél tartok, hálistennek jól siekrültek az igazolások is, és most 6 ponttal vezetem a bajnokságot a Schalke előtt, a BL-ben is továbbmentem a csoportból, csak már megint a Cityvel fogok játszani. A kupában egy kör ment le, a Lauternt ejtettem ki sima 4-0-al, jön a Köln.
Szezon elején vettem kapust. Először Adlert akartam, de elijesztett a 80.000-es fizetése, utána jött Neuer, érte 40 milliót kért a Schalke, majd tettem ajánlatot Ulreich-ért a Stuttgartnak, de nem akart eljönni. Így megvettem De Geat az Atmából. Két játékos jött még, Ganso és Tiffert.
Kezdőm:
De Gea,- Demel, Westermann, Alex Silva, Jansen,- Jarolím, Elía, Gebhart, Trochowski,- Neymar, Berg
Cserék:
Hesl,- Diekmeier, Mathijsen, Badstuber, Aogo,- Kacar, Schürrle, Ganso, Tiffert,- Bobadilla, Guerrero
Természetesen nem sorcserével játszok, de pont mindenkinek van egy alternatívája, szeretek rotálni, nincs fix kezdő.
Most majd ajánlatot fogok tenni januárban Merkel-ért a Milánnak, kell egy izmos keret, ha mindhárom sorozatot megakarom nyerni.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)