Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor még senki nem siratta, amikor a Sevilla ellen anno ott rúgott mindenkit, ahol ért, lehet, hogy jó játékos, de még annál is nagyobb tapló.Pavel írta:És már meg is rúgta az első két gólját. Pont a Milannak.ab1daL írta:Cáceres 9,5 millió euró ellenében a Juventushoz igazol. -sport.es
Szép volt.
Utóbbi.messideco írta:Meztelen? Mert nem tudom eldönteni, hogy az a feket alsónemű, vagy szőrcsomó
Ez biztos? Én csak olyat olvastam, hogy tavaly nem fizettek érte, idén meg 5 millióért vehették volna meg. Ezért nem is értem most ezt a 3 milliótCharlie írta:3milliót fizetnek most és 5 millióért vették kölcsön tudtommal, tehát 8milliót fizettek érte összesen.
C.
Na ez azért, jobban hangzik.Charlie írta:3milliót fizetnek most és 5 millióért vették kölcsön tudtommal, tehát 8milliót fizettek érte összesen.
C.
Mi meg vettük 16m-ért...noname írta:3 milla nagy bukás, de egye fene! Meg kell szabadulni a kövektől, amit görgetünk. Caceres kevés ide, azért sztem végül 6-7 millát megkapunk érte.
Szerintem vihetik nyugodtan. Nem látom jövőjét a csapatnál, semmilyen poszton.ab1daL írta:Mundo szerint a Sevilla 3 millióért megveszi.