Mihu írta:socio66 írta:áh,komolyan mondom már..
vettel megint bejött az első helyre az űrhajóval,button szokásosan akció nélkül is jó pozícióban van,hamilton meg..
már csak vettel mutogatása hiányzik a végéről és teljes lesz az 'öröm'.
Abszolút egy véleményen vagyunk

Ausztrália után megint elcsesztem az egész napomat azzal, hogy annak ellenére hogy későn feküdtem le, képes voltam meszakítani az alvásomat 10 percekre emiatt az unalmas s..r miatt. Mindig felébredtem mikor Gyula ordibált. Nyűgös leszek mert nem aludtam eleget

Legközelebb a reggeli, délelőtti futamokra tuti nem ébredek fel

kettős mérce, Schumi fanként gondolom végignézted 2000-2004ig is pl, eme 5 szezonban 2001,2002,2004 is hasonlóképp volt "izgalmas",sőt még ennél is "izgalmasabb" volt. Szóval az egy dolog,h most nem tetszik, de erősebb jelzőket ne használjunk szntem.
1.Vettel

The Perfekt! idén kevesebb ajándékozás lesz
2. Button: egy óvszergyártó helyében felkérném reklámarcnak az biztos

, komolyan mondom a neve hallatán szerintem a többségnek már a gumióvás jut eszébe, nem az,h világbajnok
3. Heidfeld

szép rajt, kihozta a gép adta lehetőségeket
4. Webber

sajnáltam, [auto_cenzúra] érzés lehet,h tudod gyorsabb vagy, de a többieknek csak egy gombot kell nyomogatni,és nem mész vele semmire. Szépet ment.
5. Massa: elején elcseszték rendesen kerékcseréjét, azelőtt adta, utána se volt sok gondja.
6.Alonso: ő se volt szerencsés, neki meg a hátsó szárny döglött be, ettől függetlenül nem kellett volna belemennie Hamiltonba.
7. Hamilton: szerencséje a szerencsétlenségben, hogy előbb kapott maga mögé egy Kers nélküli kocsit (Webber), utána egy szárny nélkülit (Alonso), majd megúszta a defektet, de összességében nem jött ki jól, szóval mielőtt félreértenétek, nem tartom szerencsésnek ma,csak az adott szituációkban jól jött neki,h a mögötte lévő nem tud élni minden fegyverrel.
8. Koba
9. Schumi

egyedül Koba Sauberje lehet fájó,h előtte végzett, a többi ellen 0 sansza lett volna. Ugyanolyan, vagy még gyérebb ez a Merci, mint tavaly ilyenkor... szomorú. Rajtja jó volt, Rosberget verte, ez volt kb a max.
szerk:
gergo! azért tavaly is kb ilyen különbségek voltak az idény során, szóval lenézheted felőlem a bikákat, Mekit meg fel, de ha már a szárny kérdésben akkora király lett a meki is, majd gondolj bele mi lesz ha a bikák a Kers terén lesznek akkorák,mint most a Meki?

hm