Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Srácok sajnos tavaly ugyanez volt... a ferrari futamok eltelteivel lett egyre jobb... csak az a tré hogy mire a ferrari elkezd felzárkózni a többiek már 50 pontos előnyben lesznek... remélem ma Button Webber páros 1-2 futnak be, hogy minél több pontot vegyenek el egymástól... De nem haragudnék ha egyenesen a Spanyol nyerne a vörös olasz kocsival...Barcaman1993 írta:Ezzel én is így vagyok. Nagy Alonso fannak vallom maga, ráadásul Hamiltont ki nem állhatom, de az oviedoi bika mellett lehet, hogy lassan az angol cimborának is kell szurkolni, mert ez így rendkívül unalmas. A Red Bull már megint fölényben van, ráadásul a Ferrari ismét eltűnt. Remélehetőleg Európára már a Ferrari is beérik, de van egy olyan érzésem ez megint akkor lesz csak izgalmas, ha Vettel ismét eldobálja az első helyeit. És végre csatát akarok látni az elsők közt, mert ez már 2008 óta kiment a divatbólFernando írta:Maximálisan elvonatkoztatva az Alonso iránti szimpátiámtól, kérdem én: ez jó bárkinek is amit látunk a tv-ben, leszámítva a habzó szájú Vettel-Red Bull rajongókat?
Egyszerűen már rossz hatással van a bioritmusomra, hogy fölösleges néznem a tv-t, mert tudom, hogy mi az időmérő végeredménye.
Ezzel én is így vagyok. Nagy Alonso fannak vallom maga, ráadásul Hamiltont ki nem állhatom, de az oviedoi bika mellett lehet, hogy lassan az angol cimborának is kell szurkolni, mert ez így rendkívül unalmas. A Red Bull már megint fölényben van, ráadásul a Ferrari ismét eltűnt. Remélehetőleg Európára már a Ferrari is beérik, de van egy olyan érzésem ez megint akkor lesz csak izgalmas, ha Vettel ismét eldobálja az első helyeit. És végre csatát akarok látni az elsők közt, mert ez már 2008 óta kiment a divatbólFernando írta:Maximálisan elvonatkoztatva az Alonso iránti szimpátiámtól, kérdem én: ez jó bárkinek is amit látunk a tv-ben, leszámítva a habzó szájú Vettel-Red Bull rajongókat?
Egyszerűen már rossz hatással van a bioritmusomra, hogy fölösleges néznem a tv-t, mert tudom, hogy mi az időmérő végeredménye.
De mutatták, volt. Vettel nyilatkozott is róla.Vito írta:alakul ez szépen lassan![]()
holnap sok minden kiderül a gumifogyasztásról és a hűtésről. a red bullban volt kers? nem mutattak onboard kamerát az időmérő alatt..
Olvastam, hogy mi volt a gond. Elvileg nem zárt vissza valamiért a hátsó szárny, (amikor az egyenesekben kinyitják ugye a nagyobb sebességért) így rengeteg tapadást vesztett a gyors kanyarokban. Ezért eshetett ki, bár ettől függetlenül a kocsi nem tartozik az élmezőnybe. Dobogóra legalábbis nem esélyes, ha Rosberg idejét nézzük, akkor sem. De azért megnéznék már egy versenyt, ahol nem kényszerül idő előtt boxba Schumi,vagy Rosberg.Ronaldinho&Barca írta:
Merci úgyszintén. Csak 1 valamit említsek meg. Láttátok Schumi körét? Mennyit gépészkedett a kormánnyal? Egészem elképesztő, mintha egy 2005-ös jordan vagy minardi lett volna..
Tudom, nehéz, de én még adnék Schuminak 5 futamot, utána eldönteném, hogy mi van mostmár vele. De mindenesetre szükség van rá marceting, meg tapasztalat szempontjából is.Mihu írta:Ezért aztán megérte visszatérni 3 év után![]()
![]()
![]()
![]()
Miért nem bírt megülni otthon a s.ggén
![]()
![]()
tegnap jutott eszembe, h csüt. éjszaka kellett volna tippelnemEl fanático írta:A maláj nagydíjra a fél tippversenyes mezőny nem adta le a tippjét tegnap 23:59ig:
Ozsi, Leomessi14, Fecooo, Piton, Gezu25, LG, Barca10 és Daffy
Ti elfelejtettetek tippelni vagy kiszálltatok a játékból?
Nekem pont tegnap este lefekves utan jutott eszember...ezutan fogok tippelni,ez a het nagyon suru volt nekem...El fanático írta:A maláj nagydíjra a fél tippversenyes mezőny nem adta le a tippjét tegnap 23:59ig:
Ozsi, Leomessi14, Fecooo, Piton, Gezu25, LG, Barca10 és Daffy
Ti elfelejtettetek tippelni vagy kiszálltatok a játékból?
örülök,hogy schumi mind2 szabadedzésen verte rosberget. kéne egy jó 5-6. helyes időmérő és akkor még egy jó szereplés is kijöhet belőle. sajnos a két red bull ki fogja nyomni a szhart is a kocsiból,így szerintem elviszik az első két helyet. ami csalódás számomra az alonso gyenge szereplése. nem tudom,hogy van-e valami a háttérben vagy csak a szabadedzés miatt van,de remélem a 4be gyötri a ferrarit holnap.Bob_Marley írta:1. Mark Webber ausztrál Red Bull-Renault 1:36.876
2. Jenson Button brit McLaren-Mercedes 1:36.881
3. Lewis Hamilton brit McLaren-Mercedes 1:37.010
4. Sebastian Vettel német Red Bull-Renault 1:37.090
5. Michael Schumacher német Mercedes 1:38.088
6. Felipe Massa brazil Ferrari 1:38.089
7. Nico Rosberg német Mercedes 1:38.565
8. Nick Heidfeld német Renault 1:38.570
9. Fernando Alonso spanyol Ferrari 1:38.583
10. Jaime Alguersuari spanyol Toro Rosso-Ferrari 1:38.846
11. Pastor Maldonado venezuelai Williams-Cosworth 1:38.968
12. Rubens Barrichello brazil Williams-Cosworth 1:39.187
13. Vitalij Petrov orosz Renault 1:39.267
14. Kobajasi Kamui japán Sauber-Ferrari 1:39.398
15. Sergio Pérez mexikói Sauber-Ferrari 1:39.603
16. Paul di Resta brit Force India-Mercedes 1:39.625
17. Adrian Sutil német Force India-Mercedes 1:39.809
18. Sebastien Buemi svájci Toro Rosso-Ferrari 1:40.115
19. Timo Glock német Virgin-Cosworth 1:40.866
20. Jarno Trulli olasz Lotus-Renault 1:41.890
21. Narain Karthikeyan indiai Hispania-Cosworth 1:43.197
22. Vitantonio Liuzzi olasz Hispania-Cosworth 1:43.991
23. Heikki Kovalainen finn Lotus-Renault 1:44.886
Jérome d'Ambrosio belga Virgin-Cosworth nem indult
Persze csak szabadedzés, s az időmérőn tuti még jobban odapörkölnek a bikák, de jó látni, hogy közel van a McLaren!Nagyon remélem most maláj földön Hamilton megtudja fogni a Red Bullt, s egy jó rajtkockával Buttonnal karöltve dobogót szerez a McLaren!