Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor nem fogadtad ezt meg?MessiFan írta:Tudod mi a vicces ebben? Hogy a 89. percben kapcsoltam ki a tévémet azon a meccsen. Aztán másnap hallottam hogy kiegyenlítettek és örömömben szaltóztam egyet
Már biztos nem fogjákGery0704 írta:Messit lekéne hozni mert 4 sárgás nem tudom nyugodan nézni igy :S
http://www.rojadirecta.es/goto/www.cana ... canal2.htm parancsolj (remélem jó lesz)barcafan80 írta:valakinek valami jo link? mert enyem megalt
Tudod mi a vicces ebben? Hogy a 89. percben kapcsoltam ki a tévémet azon a meccsen. Aztán másnap hallottam hogy kiegyenlítettek és örömömben szaltóztam egyetSanama írta:Ezek szerint te a Chelsea elleni visszavágón még nem voltaál Barca szurkolóMessiFan írta:Pepéék beszélik, hogy ezzel a thiagoval most rögtön alá kell írattatni egy szerződést![]()
Soha többet nem mondom, hogy nincs esély, és hogy feladtam
ÁMEN mind2 mondatodra:DMessiFan írta:Pepéék beszélik, hogy ezzel a thiagoval most rögtön alá kell írattatni egy szerződést![]()
Ezek szerint te a Chelsea elleni visszavágón még nem voltaál Barca szurkolóMessiFan írta:Pepéék beszélik, hogy ezzel a thiagoval most rögtön alá kell írattatni egy szerződést![]()