Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

szerintem is az lenne a legjobb, hogy keit vkp és Busi Piqiével.. ha nem kap sárgát Piqué...Messithebest írta:Az jó... akkor vagy Milito kezd és Busi vkp, vagy pedig Keita megy vkpnak(sztem nem ügyetlen), vagy aminek a legjobban örülnék, végre Puyí felépülne.Lionel Kicsi Messi írta:Masch nem játszhat Madridba sárga miatt... kb ennyíí és amugy uncsi a meccs szerintem. + szerk.: Bojan megsérült.Messithebest írta:Na késve én is csatlakozom! Látom hogy 0-0. Történt valami említésre méltó?

Az jó... akkor vagy Milito kezd és Busi vkp, vagy pedig Keita megy vkpnak(sztem nem ügyetlen), vagy aminek a legjobban örülnék, végre Puyí felépülne.Lionel Kicsi Messi írta:Masch nem játszhat Madridba sárga miatt... kb ennyíí és amugy uncsi a meccs szerintem. + szerk.: Bojan megsérült.Messithebest írta:Na késve én is csatlakozom! Látom hogy 0-0. Történt valami említésre méltó?

Masch nem játszhat Madridba sárga miatt... kb ennyíí és amugy uncsi a meccs szerintem. + szerk.: Bojan megsérült.Messithebest írta:Na késve én is csatlakozom! Látom hogy 0-0. Történt valami említésre méltó?

Perezbá gondolod adott 1-2 Nokiás dobozt a bírónak?:DReplay írta:Van egy olyan érzésem, hogy Piqué-nek, de főleg Messi-nek elég egy gyanús mozdulat, a biró azonnal rohan majd a sárga lappal.
E felől senkinek ne legyen kétsége.