Arbeloa talán jobb?bence-barca írta: Csak lerúgásokat vesztettünk, lehet a poszton jobb lesz ott a helyettesítő...

Arbeloa talán jobb?bence-barca írta: Csak lerúgásokat vesztettünk, lehet a poszton jobb lesz ott a helyettesítő...
Arra is.daffy írta:csak nem arra gondolsz,hogy ülve elesett?Bányász írta:Di Maria roppant komoly egyensúlyzavarokkal küzd.![]()
Ha Real drukker lennék akkor ennek szívből örülnék.ha minden igaz akkor ramos nem jatszhat ellenunk most kapta meg a 10 ik sargajat es azt irja h nem jatszik a kov meccsen azaz ellenunk
Csak lerúgásokat vesztettünk, lehet a poszton jobb lesz ott a helyettesítő...barcafan80 írta:ha minden igaz akkor ramos nem jatszhat ellenunk most kapta meg a 10 ik sargajat es azt irja h nem jatszik a kov meccsen azaz ellenunk
mert? az első tiszta büntető. a másodiknál is meg volt a kontakt,szabálytalan-> 11es. én nem ezekbe kötnék bele,hanem a mezőnybeli dolgokbagiefLove írta:a bírók mindig a barcát segítik. mikor is kaptunk utoljára 2 büntetőt egy meccsen?
csak nem arra gondolsz,hogy ülve elesett?Bányász írta:Di Maria roppant komoly egyensúlyzavarokkal küzd.![]()
soadroli írta:Na a real megkapta 2. büntetőjét
Ez a próbálgatásos szöveg, csak a Marca részéről volt írva, akik a legerősebb kezdő 11-et várták, szóval így, hogy ez nem következett be, értelmét vesztette a "próbálgatás"daffy írta:szóval akkor lófszt se próbálgat,mert a játékosok nincsenek a helyükön,így semmit nem tudunk meg a meccs után. casillas,ramos,dm és higu van a helyén az alap csapatból. ebből mi derül majd ki?haszi írta: Szövegértelmezés!!!
A 4-3-3-at próbálja ki... Mivel lehet, hogy az lesz, csak a kulcsjátékosokkal kiegészülve...
szóval akkor lófszt se próbálgat,mert a játékosok nincsenek a helyükön,így semmit nem tudunk meg a meccs után. casillas,ramos,dm és higu van a helyén az alap csapatból. ebből mi derül majd ki?haszi írta: Szövegértelmezés!!!
A 4-3-3-at próbálja ki... Mivel lehet, hogy az lesz, csak a kulcsjátékosokkal kiegészülve...
daffy írta:nem olyanról volt szó,hogy mou megnézi,mit tud ez a csapat? mármint hogy kipróbálja a barca előtt?haszi írta: Te miről beszélsz? Ki mondta, hogy ezzel a kezdővel állunk ki? Vagy Pepe vkp lesz? Ez csak pihentetés miatt van így, ha Benz is 100-as lesz akkor a maiak közül max 4-5-en ha kezdenek...
egyébként simán el tudom képzelni,hogy pepét otthagyja,csak a védelem kiegészül.
Szövegértelmezés!!!A Marca szerint a portugál edző a 4-3-3-as felállást szeretné tesztelni
nem olyanról volt szó,hogy mou megnézi,mit tud ez a csapat? mármint hogy kipróbálja a barca előtt?haszi írta: Te miről beszélsz? Ki mondta, hogy ezzel a kezdővel állunk ki? Vagy Pepe vkp lesz? Ez csak pihentetés miatt van így, ha Benz is 100-as lesz akkor a maiak közül max 4-5-en ha kezdenek...
Te miről beszélsz? Ki mondta, hogy ezzel a kezdővel állunk ki? Vagy Pepe vkp lesz? Ez csak pihentetés miatt van így, ha Benz is 100-as lesz akkor a maiak közül max 4-5-en ha kezdenek...daffy írta:ha a barca ellen kiállunk pepével,mint vkp,akkor felteszem az életem a barcára...
(...)
jövő hétvégén ezzel a kezdővel egy izzadságmentes 0-4+2 piros lap.
Erre azért nagyon kíváncsi vagyok, ezek miatt:A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas; Ramos, Garay, Albiol, Pepe, Arbeloa; Lass, Granero; Kaka, Di María, Higuaín.
Ellenben Karanka (másodedző) mondta, hogy a végsőkig akarnak küzdeni a bajnoki címért, amíg esély van rá és a mai Marca szerint pedig mind Marcelo, mind pedig Ronaldo is kezdő lesz ma délután + lehet ha Higuaín - Adebayor duóval kezdünkMessiFan írta:LM10 írta:Ronaldo és Marcelo sem fog kezdeni a Bilbao ellen, állítja az AS. Mourinho úgy döntött, mindketten a padon fognak kezdeni, helyüket Granero és Arbeloa veszi át. Továbbá Carvalho is pihenni fog, őt Albiol helyettesíti majd.
Igaz, hogy sérültek voltak, de a Tottenham ellen már kezdők voltak. Ez már nagyon arra hajlik, hogy kezdik feladni a bajnokságot.Jó is lenne
Szerintem a 3 játékos közül az egyik biztosan a pályán lesz. (szvsz Ronaldo). Gondolom csak pihentetni akarja őket a klasszikusra mert nemrég nyilatkozta hogy hullafáradtak a játékosai.
Én is olvastam ezt a cikket, és nagyon szomorú lettem tőle. Hogy néhány szurkolóval elszalad a ló, az nem újdonság, de hogy már a Barca vezetősége sem tudja helyén kezelni a dolgokat, az elfogadhatatlan számomra. Ha már arcoskodni akarunk, legalább várjuk meg, h jövünk ki elkövetkezendő 4(6) El Clasico-ból, és ha esetleg jól, akkor majd lehet keménykedni(bár sztem akkor sem kéne.) De ha ne adj isten az ellenkezője következik be ennek, akkor az 5-0-s jóslások, meg azok a "vicces" plakátok igen kellemetlenek lehetnek majd számunkra. Csak remélem, h ez a lenéző, elbizakodott magatartás a játékosokra nem ragadt át, mert akkor valóban nagy koppanás lesz.Gauchomester írta:Most olvastam a főoldalon a cikket, miszerint buta kampányt indítottak a klub vezetői a klasszikusok előtt. Teljes mértékben egyetértek, nagyon nagyot lehet ilyenkor koppanni. De Guardiola remek "filozófus", (Ibra után szabadon). Aki az 5-0-ból indul ki, rosszul teszi. Nagyon kemény 4 meccs lesz. Ma viszont van egy olyan megérzésem, hogy 10 pontra nő a különbség a két csapat között.
LM10 írta:Ronaldo és Marcelo sem fog kezdeni a Bilbao ellen, állítja az AS. Mourinho úgy döntött, mindketten a padon fognak kezdeni, helyüket Granero és Arbeloa veszi át. Továbbá Carvalho is pihenni fog, őt Albiol helyettesíti majd.
Igaz, hogy sérültek voltak, de a Tottenham ellen már kezdők voltak. Ez már nagyon arra hajlik, hogy kezdik feladni a bajnokságot.