Mélységesen csalódott lennék, ha a Madrid akár csak egy fronton is megállítana minket. Akkora különbség van a két csapat között, hogy bravúr lenne a Madridtól ha bármit is nyerne idén. Persze bármi megtörténhet, de a papírforma az, hogy a fővárosban nem sok babér terem idén. És mindezt nem nagyképűségből mondom, bebizonyosodott ez ősszel is, pedig akkor "istenkirály" formában volt az ellen, látni ezt hétről hétre és remélem a következő négy klasszikuson is látni lehet majd.
Daffy ne haragudj, de ez ellen a Barça ellen kinyílni kész öngyilkosság. Az egyetlen megoldás az, amit tavaly az Inter csinált. A "probléma" ott kezdődik, hogy Maridban ehhez sem csapat, sem pedig két olyan, élete formájában játszó védő nincs, mint tavaly az Inter és Lucio meg Samuel.
Ezek alapján azt várom, hogy mindenhol a Barça végezzen előrébb. De hogy így lesz-e az rövid időn belül kiderül. Fociban bármi megtörténhet (lásd a tavalyi Inter és Bayern szezont), ezért nem lepődnék meg, ha oda is esne valami, de mint mondtam mélységesen csalódott lennék, ha ez így történne.
Nekem mindegy, hogy milyen körülmények között, de túl kell jutni a Madridon mindenhol.
Annak a három kupának Barcelonában van a méltó helye. Ennek a Barçának nincsen párja a világon, reméljük idény végén nem kell azt mondani, hogy sem párja, sem pedig kupája nincsen. (:
daffy írta:megrakom mindet mixen,hogy ti nyeritek. 5000rel elkezdem és a végén vagy lesz 80ezrem vagy nem égünk mindig
Ősszel én is gondoltam erre, csak én Madridos havernak mondtam, hogy fogadjunk. Nincs kedved velem játszani? Van 3 sorozat 3*X összeg fejenként, amelyik csapat búcsúzik egy sorozattól annak a szurkolója kap 2*X-t (egyszer sajátja vissza, plusz az ellené)? Ha érdekel -> Pü