daffy írta:LG írta:+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlege

De én úgy gondolom, h nem fogjuk az összes meccset behúzni ellenük, szinte lehetetlen is lenne. De sztem összességében jól fogunk kijönni a meccsekből. A kupa lehet, h az övék lesz, de BL-ban mi megyünk majd tovább.
Az viszont biztos, h az 5-0-ból nem szabad kiindulni, az régen volt, most már egészen más meccsek lesznek.
bátran nektek kell menni,mert az a meccsekből látszik,hogy a védelmetek sebezhető,csak a csatárok nem használják ezt ki. nálunk meg van az a támadó minőség,amely berúgja a lehetőségeket adott esetben
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha visszatér Puyol ( márpedig addig visszafog) és ha szerencsénk van, még Abidal is, akkor a jó formában lévő barca védelem ( Abidal nélkül is) nehezen sebezhető. Persze, hogy tegnap az volt, mikor egy posztidegen Busquets volt a pályán, két támadásban szélsőt játszó hátvéd és egy rossz napot kifogó Pique és Alves, akik közül az utóbbira ez a sok hiba idén egyáltalán nem jellemző, Pique potenciálját pedig ismerjük ( nagy meccsen még nem hagyott minket cserben). Szóval a sebezhetőt erős túlzásnak érzem. Van mikor igen, de szerintem ellenetek sokkal összeszedettebb lesz már, nem beszélve egy esetleges bl döntőről...
A 4 meccsről pedig annyit, hogy én is reálisabbnak tartom, hogy nem nyerjük meg mindet, de arra gondolok, hogy a bl-ben x-elünk vagy bukunk egyet, még is mi jutunk tovább, a másik kettőt ( tehát a bajnoki és a kupa döntő) pedig nyerjük ( kupa döntőben lehet x és hosszabbítás szerintem). Összeségében szerintem, ha nem is 4-ből 4, de minden meccsből mi jövünk ki jobban... A bajnokit feladni tuti nem fogjuk, az lesz, ha jól tudom a legelébb és arra számítok, hogy fiúk megpróbálnak a bl előtt egy erődemonstrációt tartani, Pep felpörgeti őket mondván, hogy ha ezt a meccset nyerjük, akkor a maradék fordulókra ( feltéve, ha az addig lévő meccseket -vagy meccset?- hozzuk) szinte ki sem kell állni 11 pont előnnyel... Ami szerintem logikus lenne, hiszen reál győzelem esetén az 5 pont előnynél nagyon kell koncentrálni végig...