A szuperkupa két meccses tudtommal...+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlege
Amúgy hogy a kupában 11-es párbaj legyen én azt már most aláírnám... Nem is emlékszek hasonlóra, amikor Real - Barca 11-es párbaj lenne...
A szuperkupa két meccses tudtommal...+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlege
Daffy,daffy írta:tudod hol bukhat az ügy? a kupában és a szuperkupa első meccsén,ha madridban lesz. mind2 meccsen a real elsősorban a védekezést fogja preferálni. ott 11ember áll majd a kapuban és a cél a 11es párbaj(már ha kontrából nem sikerül betalálni). ott meg bármi lehet. a bajnokság kuka,a bl-ben nektek kell ugrani,bármi lehet,de a kupa lesz a legnagyobb harc. az szerintem x lesz.Boixos írta:100 évben egyszer van ilyen, h akkora a különbség a barca és a madrid között, h az uccsó 5 meccs mind nekünk esett le, 16-2 gólkülönbséggel.
és ennek még korántsincs vége.
ezt tudja pep is, tudják a játékosok is, tudja mindenki barcelonában.
úgyhogy sztem mindent meg fognak tenni részünkről, h az összes szezonbeli bugi meg legyen, vagy legalábbis veretlenül jöjjünk ki ezekből a meccsekből.
sztem meg lesz a 10/10.
SZERINTEM
tudod hol bukhat az ügy? a kupában és a szuperkupa első meccsén,ha madridban lesz. mind2 meccsen a real elsősorban a védekezést fogja preferálni. ott 11ember áll majd a kapuban és a cél a 11es párbaj(már ha kontrából nem sikerül betalálni). ott meg bármi lehet. a bajnokság kuka,a bl-ben nektek kell ugrani,bármi lehet,de a kupa lesz a legnagyobb harc. az szerintem x lesz.Boixos írta:100 évben egyszer van ilyen, h akkora a különbség a barca és a madrid között, h az uccsó 5 meccs mind nekünk esett le, 16-2 gólkülönbséggel.
és ennek még korántsincs vége.
ezt tudja pep is, tudják a játékosok is, tudja mindenki barcelonában.
úgyhogy sztem mindent meg fognak tenni részünkről, h az összes szezonbeli bugi meg legyen, vagy legalábbis veretlenül jöjjünk ki ezekből a meccsekből.
sztem meg lesz a 10/10.
ez nem vitás,de az látszott az idei meccsekből,hogy annak a csapatnak van keresnivalója ellenetek,amelyik bátran megy ki. a kis csapatok nem képesek ezt bírni 90 percig,de talán mi igen. így sincs kétségem,hogy akár 4 vereség is becsúszhat,de nem összekakilt realos játékosokat akarok látni a pályán. ki kell menni, a legjavát nyújtani,támadni és fegyelmezetten játszani. aztán ha 5-0,akkor 5-0,de megtettük,amit lehetett.Kalap1988 írta: Azért azt tegyük hozzá, hogy ha visszatér Puyol ( márpedig addig visszafog) és ha szerencsénk van, még Abidal is, akkor a jó formában lévő barca védelem ( Abidal nélkül is) nehezen sebezhető. Persze, hogy tegnap az volt, mikor egy posztidegen Busquets volt a pályán, két támadásban szélsőt játszó hátvéd és egy rossz napot kifogó Pique és Alves, akik közül az utóbbira ez a sok hiba idén egyáltalán nem jellemző, Pique potenciálját pedig ismerjük ( nagy meccsen még nem hagyott minket cserben). Szóval a sebezhetőt erős túlzásnak érzem. Van mikor igen, de szerintem ellenetek sokkal összeszedettebb lesz már, nem beszélve egy esetleges bl döntőről...
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha visszatér Puyol ( márpedig addig visszafog) és ha szerencsénk van, még Abidal is, akkor a jó formában lévő barca védelem ( Abidal nélkül is) nehezen sebezhető. Persze, hogy tegnap az volt, mikor egy posztidegen Busquets volt a pályán, két támadásban szélsőt játszó hátvéd és egy rossz napot kifogó Pique és Alves, akik közül az utóbbira ez a sok hiba idén egyáltalán nem jellemző, Pique potenciálját pedig ismerjük ( nagy meccsen még nem hagyott minket cserben). Szóval a sebezhetőt erős túlzásnak érzem. Van mikor igen, de szerintem ellenetek sokkal összeszedettebb lesz már, nem beszélve egy esetleges bl döntőről...daffy írta:bátran nektek kell menni,mert az a meccsekből látszik,hogy a védelmetek sebezhető,csak a csatárok nem használják ezt ki. nálunk meg van az a támadó minőség,amely berúgja a lehetőségeket adott esetbenLG írta:+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlegeDe én úgy gondolom, h nem fogjuk az összes meccset behúzni ellenük, szinte lehetetlen is lenne. De sztem összességében jól fogunk kijönni a meccsekből. A kupa lehet, h az övék lesz, de BL-ban mi megyünk majd tovább.
Az viszont biztos, h az 5-0-ból nem szabad kiindulni, az régen volt, most már egészen más meccsek lesznek.
bátran nektek kell menni,mert az a meccsekből látszik,hogy a védelmetek sebezhető,csak a csatárok nem használják ezt ki. nálunk meg van az a támadó minőség,amely berúgja a lehetőségeket adott esetbenLG írta:+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlegeDe én úgy gondolom, h nem fogjuk az összes meccset behúzni ellenük, szinte lehetetlen is lenne. De sztem összességében jól fogunk kijönni a meccsekből. A kupa lehet, h az övék lesz, de BL-ban mi megyünk majd tovább.
Az viszont biztos, h az 5-0-ból nem szabad kiindulni, az régen volt, most már egészen más meccsek lesznek.
Lehet, hogy gyökér a gyerek, de a focihoz érthaszi írta:Új rajongótok akadt
ibra fajparaszt. ahol ő van,ott csapatjáték nincs.LG írta: Na azért Ibra nagyon is jó játékos. Nálunk nem jött be neki az élet, de nálatok több esélyt adnék neki, főleg, ha José maradna az edző.
Persze lehet, h ketten CR-el már sokak lennének.
Na azért Ibra nagyon is jó játékos. Nálunk nem jött be neki az élet, de nálatok több esélyt adnék neki, főleg, ha José maradna az edző.daffy írta:nem adja el a real. egyébként minek kéne benzema és higu mellé pato+zlatan. pato még rendben,de zlatan akkor sem kéne,ha nem lenne csatár a keretbenDcser írta:Sziasztok!
Szerintetek, ha beigazolódik nyáron, a Milan-Real között az ,hogy :
Real Adja CR7-et
Cserébe a Milan: Pato + Ibra + elég sok pénz(rekordösszegű)
Szerintetek, így bukna, vagy erősödne a Real?
Ilyen pletykákra nincs miért ugrani... Ennek is annyi valószínűsége van, mint, hogy Messi az Interbe megy, vagy Pep, mert mostanában ezekről is voltak hírek...Dcser írta:Sziasztok!
Real Adja CR7-et
nem adja el a real. egyébként minek kéne benzema és higu mellé pato+zlatan. pato még rendben,de zlatan akkor sem kéne,ha nem lenne csatár a keretbenDcser írta:Sziasztok!
Real Adja CR7-et
Szerintem nem lesz ilyen...Dcser írta:Sziasztok!
Real Adja CR7-et
És már be is tiltották az összes Justin Bieber számot a Camp Nou-banPocsa11 írta: A Barca hivatalos közleményben határolódik el a gyerektől.
Amilyen Ramos és Pepe tud lenni...mondjál újat Joséab1daL írta:José tegnapi meccs utáni sajtótájékoztatójából:
"Először jussunk túl a Tottenhamen, a Barcelona pedig győzze le a Sahtart. Annyit mindenesetre elárulok, hogy ha a Barcával játszunk az elődöntőben, akkor sokat fogjuk gyakorolni az edzéseken az emberhátrányos játékot, mert a Bajnokok Ligájában a katalánok mindig megkapják a bíróktól az emberelőnyt."
Édes kis fazon ez a luzitán.Csak meg ne égjen..