Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na akkor irigylem, én is szívesen kapnék díjat, és mi mást, mint egy rekesz Estrellát.El fanático írta:Meg is kapta a " Man of the Match" díjjat az egyik szponzor, az Estrella Damm képviselőjétől.[/img]
Meg is kapta a " Man of the Match" díjjat az egyik szponzor, az Estrella Damm képviselőjétől.Tocy írta:Szerintem tanárian játszott, egyértelműen MOM.
Ez valószínűsíthető igen. És ez jó is így. Bár az is valószínű hogy ha Busi nem elérhető, ellennben az alap hátsóalakzat igen, akkor Masch lesz a VKP fontos meccsen. Nekem Keitával semmi bajom, szerintem a csapatban a helye.Tocy írta:Szerintem tanárian játszott, egyértelműen MOM. Szinte nem is volt hibája, mindent megszűrt, összeszedett, elosztott, és fejelt egy szép gólt is. Szerintem Mascherano védő és Keita vkp lesz ebben a szezonban, így fér el Thiago és Cesc is...
Így van, neki is helye van a csapatban. Sokszor volt már róla szó, hogy az ilyen típusú játékosokra mint Keita nagyon nagy szükség van! De az az érzésem hogy utolsó idényét kezdi meg nálunk.lluisllach89 írta: Maradjon szépen itt. Rengeteg meccset játszott a tavalyi szezonban, hasznos ő a középpályán, főleg ha Businak vagy Maschnak védőt kell játszania.
Nem kell mindenképp őt kitúrni innen, bírom a fejét
Maradjon szépen itt. Rengeteg meccset játszott a tavalyi szezonban, hasznos ő a középpályán, főleg ha Businak vagy Maschnak védőt kell játszania.Varatrix írta:Mi lesz most Keitával? Xavi, Iniesta, Fabregas, Thiago, Keita, kicsit hosszú és őt érzem a leggyengébbnek.
Zozzy 5 írta:figyelj én előbb beszéltem seydouval telefonon, nem ment bele a részletekbe mert ment a hasa és gyorsan letettük de azt elárulta, hogy ha nem zárják be a kedvenc barcelonai éttermét akkor itt marad.
tuziat96 írta:nem tudná valaki meg mondani hogy jövöre keita itt e-még játszani mert olvastam egy ciket hogy 8 mila eurojért a bayern játszik????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez tök mind1... divat lett csókolgatni mezt,ennyi.messideco írta:Álljunk meg egy szóra:
Ibra az itt eltöltött éve alatt több zűrt csinált, mint Keita a két és fél-három év alatt.
S Keita nem a bemutatásán csókolgatta a mezt, hanem akkor, amikor azt érezte, hogy fontos neki a klub
Ibra is mar a bemutatáson csinálta és láthattuk a végét....kristop írta:pont ez a baj, hogy minden masodik ezt csinalja.messideco írta:Hihetetlen ez az ember. A gól után láttátok, hogy megcsókolta a címert? Kevés ilyen focista van a Földön, mint ő.
pont ez a baj, hogy minden masodik ezt csinalja.messideco írta:Hihetetlen ez az ember. A gól után láttátok, hogy megcsókolta a címert? Kevés ilyen focista van a Földön, mint ő.