Az viszont biztos, h az 5-0-ból nem szabad kiindulni, az régen volt, most már egészen más meccsek lesznek.
Lehet, hogy gyökér a gyerek, de a focihoz érthaszi írta:Új rajongótok akadt
ibra fajparaszt. ahol ő van,ott csapatjáték nincs.LG írta: Na azért Ibra nagyon is jó játékos. Nálunk nem jött be neki az élet, de nálatok több esélyt adnék neki, főleg, ha José maradna az edző.
Persze lehet, h ketten CR-el már sokak lennének.
Na azért Ibra nagyon is jó játékos. Nálunk nem jött be neki az élet, de nálatok több esélyt adnék neki, főleg, ha José maradna az edző.daffy írta:nem adja el a real. egyébként minek kéne benzema és higu mellé pato+zlatan. pato még rendben,de zlatan akkor sem kéne,ha nem lenne csatár a keretbenDcser írta:Sziasztok!
Szerintetek, ha beigazolódik nyáron, a Milan-Real között az ,hogy :
Real Adja CR7-et
Cserébe a Milan: Pato + Ibra + elég sok pénz(rekordösszegű)
Szerintetek, így bukna, vagy erősödne a Real?
Ilyen pletykákra nincs miért ugrani... Ennek is annyi valószínűsége van, mint, hogy Messi az Interbe megy, vagy Pep, mert mostanában ezekről is voltak hírek...Dcser írta:Sziasztok!
Real Adja CR7-et
nem adja el a real. egyébként minek kéne benzema és higu mellé pato+zlatan. pato még rendben,de zlatan akkor sem kéne,ha nem lenne csatár a keretbenDcser írta:Sziasztok!
Real Adja CR7-et
Szerintem nem lesz ilyen...Dcser írta:Sziasztok!
Real Adja CR7-et
És már be is tiltották az összes Justin Bieber számot a Camp Nou-banPocsa11 írta: A Barca hivatalos közleményben határolódik el a gyerektől.
Amilyen Ramos és Pepe tud lenni...mondjál újat Joséab1daL írta:José tegnapi meccs utáni sajtótájékoztatójából:
"Először jussunk túl a Tottenhamen, a Barcelona pedig győzze le a Sahtart. Annyit mindenesetre elárulok, hogy ha a Barcával játszunk az elődöntőben, akkor sokat fogjuk gyakorolni az edzéseken az emberhátrányos játékot, mert a Bajnokok Ligájában a katalánok mindig megkapják a bíróktól az emberelőnyt."
Édes kis fazon ez a luzitán.Csak meg ne égjen..
A Barca hivatalos közleményben határolódik el a gyerektől.barcafan0911 írta:A Barca nevében szeretném kinyilvánítani hogy szégyelljük.haszi írta:Új rajongótok akadt![]()
szerintem ha visszaolvasol kb 1 oldalt,ugyan ezt megtalálod.ab1daL írta:José tegnapi meccs utáni sajtótájékoztatójából:
"Először jussunk túl a Tottenhamen, a Barcelona pedig győzze le a Sahtart. Annyit mindenesetre elárulok, hogy ha a Barcával játszunk az elődöntőben, akkor sokat fogjuk gyakorolni az edzéseken az emberhátrányos játékot, mert a Bajnokok Ligájában a katalánok mindig megkapják a bíróktól az emberelőnyt."
Édes kis fazon ez a luzitán.Csak meg ne égjen..
Erre én is felkaptam a fejem, de azt hittem hülye vagyok és rosszul hallom..torrestoni írta:Sziasztok!
Nem akartam túlságosan belemerülni a tegnapi meccsről folytatott beszélgetésekbe, így csak az első oldalt futottam át. Szóval, ha már felmerült amit megemlítek, előre is sajnálom.
Tegnap 3-0/4-0-ánál kristálytisztán hallatszott, hogy a himnuszunk, illetve az "olele-olala, ser del Barça..." rigmus szólt több száz torokból.
Ugye volt a múltkorában szó arról, hogy a klasszikusra a mi különböző szurkolói audio-effektjeinkkel (is) hangolódnak, de ez mégiscsak nonszensz. Valaki tudja pontosan, hogy a Spurs-szurkolók voltak, esetleg a vendégszektorban volt talán néhány száz, esetleg egy-két ezer culé?
Mától madridista vagyok.haszi írta:Új rajongótok akadt
félreérted. én sem dobnám el,csak nekem többet ér a játék képe. meg eleve esélytelen,amit írtam. ronaldoval címeket nyerhetünk,csak kicsit be kell segíteni mezőnyben és nem "csak" gólokat lőni. így nehéz csapategységet kialakítani. a barca hasonló okokból dobta zlatant,pedig az egyik legjobb képességű támadó. egy nagyon erős csapatot kellene összehozni,hogy josé távozása után ne essünk szét,mint az inter. ez sajnos nem könnyű,mert számomra nem megfelelő játékosok nevei merülnek fel. llorrentével meg martinezzel nem leszünk sokkal beljebb,főleg,hogy 35 millió körüli árról beszélnekzsuni írta:nana, azért óvatosan. CRonaldo nem egyszer adott idén és tavaly is elképesztő passzokat, sokszor tud ő csapat ember is lenni, csak amikor ez a görcsösség jellemző rá, akkor megy a saját feje után. Messi is csinál ilyeneket, na nem annyiszor, félreértés ne essék. Ettől a 2 embertől valójában az sem lenne meglepő a mai mezőnyben, ha minden héten 3asával fosnák a gólokat, ezért én semmiképpen nem válnék meg tőle, önzöség ide vagy oda