Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Viszont az igazság az, h most nem érdemelt a Chelsea vereséget, jobbak voltak, mégis kikaptak. Ezt el kell ismerned! A Mu jelenleg az a csapat, aki akkor is gyakran tud nyerni, ha az ellenfél játszik fölényben. Amúgy innen nem hiszem, h megfordítaná a Chelsea, de talán egy hosszabitásra jók lehetnek.ozsimiki írta:Nem hogy az elődöntők érnek, hanem a 09es BL döntő újrajátszása is
na jó, ne szaladjunk ennyire előre.
viszont az Inter,Spurs,Shakhtar 3asnak adok összesen 3% esélyt a továbbjutásra, a Chelseanek meg 10%ot.
Végre annyi neccesen lejátszott, olykor megúszott hazai meccs után, kikaptak a M.U.tól.
Egyetértek.levproff írta:Azért én óvatosan bánnék a védelem szidásával, mivel ha nem is annyira látványosan, de ez a Shaktari támadószekció igen is erős és kellemetlen ellenfél, nem csoda, hogy ennyi gólt szereznek és ennyi győzelmük van. A letámadást amúgy sem szereti a csapat.
Elégedett vagyok nagyon is a mai meccsel.
Erről a valószínesíthető elődöntőkről eszembe jutott a 2001-2002-es szezon,csak ott a Schalke helyett a Leverkusen volt,és tudjuk ki lett a végső győztes.Nagyon remélem,hogy a történelem nem ismétli önmagát..csababarca írta:Körvonalazódnak elég rendesen az elődöntő párharcai.
Real-Barca
Schalke-MU.
Y. Rakitskiy9Dave írta:Bocs, de a Sahtarból ki lőtte a gólt ellenünk?
Akkor meg külföldről igazolnák a játékosokat és az olasz fiatalok szívnák meg...daffy írta:(kell nekik pár arab olajos)
Azt hisze közhely, de igaz.. és ide pont illik "A fociban bármi megtörténhet"Capon írta:Jó gól gazdag meccsek voltak ezek a tegnapiak, ennyi gólra álmomban nem számítottam volna.
A real meccsen az a hülye hogy a francba tudta két sárgával kiállíttatni magát a 15 perc környékén az nem értem. Főleg egy csatár!
Feltéve ha mi is tovább jutunk nem nagyon fogok örülni megint a realnak. Kicsit sok lesz belőlük szerintem. Nekem bőven elég szokott lenni a bajnokságban oda vissza, de ha még a BL-ben is össze kerülünk az már tényleg túl sok lesz. Jóformán minden hétvégén találkozni fogunk velük.
Az Inter pedig nagyon szépen szerepelt büszkék lehetnek magukracsak így tovább (jövőre is)!! Nem akarom lebecsülni a Schalket, de azért így kikapni ettől a csapattól az már művészet, nem is nagyon értem hogy hozták ezt így össze.
haszi írta:Ez nekem már az eredmény tudta előtt bevillant, mert nézem a mi meccsünket és azon kezdtem el gondolkodni, hogy a BL címvédőt és az olasz éllovast ez a csapat ütte ki...daffy írta:az olasz foci nagyon lent van.Nagy zéró az egész olasz bajnokság... Pastore, Sanchez duót el kell hozni a süllyedő hajóról és csókolom. Eskü sokkal élvezetesebb egy német bajnoki egy olasznál
de ami még inkább elszomorít,hogy nem látom,hogy egy fiatal olasz generáció az utánpótlás tornákat nyerné. így akár sokáig is tarthat a hanyatlás.(kell nekik pár arab olajos)haszi írta:Ez nekem már az eredmény tudta előtt bevillant, mert nézem a mi meccsünket és azon kezdtem el gondolkodni, hogy a BL címvédőt és az olasz éllovast ez a csapat ütte ki...daffy írta:az olasz foci nagyon lent van.Nagy zéró az egész olasz bajnokság... Pastore, Sanchez duót el kell hozni a süllyedő hajóról és csókolom. Eskü sokkal élvezetesebb egy német bajnoki egy olasznál
Ez nekem már az eredmény tudta előtt bevillant, mert nézem a mi meccsünket és azon kezdtem el gondolkodni, hogy a BL címvédőt és az olasz éllovast ez a csapat ütte ki...daffy írta:az olasz foci nagyon lent van.
és még háborogtak, hogy miért a németek kapnak 4 BL kvalifikációs helyet... hát ezért...daffy írta: az olasz foci nagyon lent van.