Szép győzelem volt, picit meg is lepett az eredmény, mert többet vártam a Shaktartól, de szerencsére nem voltak olyan veszélyesek!
Azért az látszódott, hogy rutintalanok, s azért csak volt rajtuk teher!Hiába volt helyzetük azt mind a mi nagyon buta hibáinknak köszönhették, amiket nagyon bénán oldott meg főleg Luiz Adriano, aki tiszta ziccerbe elhagyta a labdát, meg belerugdosta Valdesbe stb!Azért ezekre a hibákra figyelni kell a jövőben!A támadószekciónk viszont jól működött, jól is támadtunk le, visszaszereztük a labdát, jól forgattuk őket!
Iniesta egyértelműen a legjobb volt, szerencsére korán megadta az alaphangulatot, a második gólnál meg ahogy mondani szokták szeme volt a labdájának!
Alves sokat dolgozott, de nagyon könnyelmű volt olykor, belebikázás a labdába, odaadta nem egyszer az ellenfélnek stb.
Messi szerintem jól mozgott, sokat kérte a labdát, jók voltak a beindulásai!Villa felőrlődött a védők között, ő kevésbé találta a helyét!Mascherano, Keita jól ellátta a feladatát, s látható amit ezerszer írtam már, ha Seydou kap egy teret, bizony ő előre is tud játszani, s ezt nem csak a bombagólja miatt írom, mert többször is elől botorkált, amit nem szokott!Pique elől jobban teljesít mint hátul
Igaz többször jól segített ki, de a gyors brazilok futóversenybe nem egyszer csúnyán otthagyták!Xavi „csak a szokásos”!Adriano is sokat dolgozott, s jól meg is fogta Srna-t!Busquets idegen poszton játszott, kényszerből nem volt életbiztosítás!
Lényeg, hogy kényelmes előnyt szereztünk a visszavágóra!Szép volt fiúk!