Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SZVSZ: szerény véleményem szerintLogan10 írta:Most lehet hogy én vagyok buta de mit jelent ez a két szó: SZVSZ OMG ????![]()
![]()
Be lehet kuldeni kepeket,amit szeretnel,hogy felkeruljenek az oldalra.Mar nem tudom melyik modi foglalkozik ezzel.biborka írta:Szerintem jó kis honlap, szeretem nagyon. Mindig lehet valami újat olvasni.Az is jó, hogy a legújabb hírek, interjúk... mindig fenn vannak...
) Nem régóta olvasgatom, de máris nagyon tetszik.
) (Elnyerte a kedvenc Barcás honlap címet nálam.)
Ja és ha lehet ilyet, szerintem a galériát bővíthetnétek. És van még egy ötletem: lehetne olyat, h mondjuk focistákként egy-egy album, amiben csak róla vannak képek. (ha már van ilyen, és én vagyok olyan béna, hogy nem találom meg, akkor mindegy!) =D
Ahhoz nem látok beállítási lehetőségeket, de majd rákérdezek Ivánra, hogy mi a helyzet azzal.szajko írta:Slither írta:Akik hiányolták a "Letöltések" menü frissítését, azok most örülhetnek, mert kezembe veszem a dolgokat. Küldjetek nekem (pü-ben vagy emailben is jöhet) linkeket/képeket amiket sztetek érdemes felrakni a háttérképek mappába.
Ha már így kézbe veszed a dolgokat,akkor a játékoskeretet nem tudod frissíteni?
Slither írta:Akik hiányolták a "Letöltések" menü frissítését, azok most örülhetnek, mert kezembe veszem a dolgokat. Küldjetek nekem (pü-ben vagy emailben is jöhet) linkeket/képeket amiket sztetek érdemes felrakni a háttérképek mappába.
Még egyáltalán nem biztos, hogy elmarad-e a következő forduló.Messithebest írta:Üdv! Azt szeretném kérdezni,hogy az Eurobarca nem ír a La Liga 30. fordulójának elmaradásáról? Csak mert 1 hírt nem láttam róla,sőt,a következő meccsek rublikában is ott van a Villareal elleni meccs még.
Iván úgy gondolta, hogy azon a meccsen senki sem nyújtott olyan teljesítményt, hogy kiérdemelje a mérkőzés legjobbja címet. Csupán ez áll a MOM hiányának a hátterében.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a legutóbbi "meccses" cikkben (Közel járt a büntetés: 2-1) hogyhogy nem lett megválasztva a meccs embere? Csak el lett felejtve, vagy valami más oka van?
Megcsináltam, most már küldhetsz privát üzeneteket.dannyboy87 írta:Hogy lehet privát üzenetet küldeni egy másik regisztrált felhasználónak? Nekem azt írja ki beszéljek az Adminisztrátorral. De hogy?
:Sdannyboy87 írta:Hogy lehet privát üzenetet küldeni egy másik regisztrált felhasználónak? Nekem azt írja ki beszéljek az Adminisztrátorral. De hogy?
Én a like gombot úgy képzelném el h azt helyben lehetne nyomni nem facebookon keresztül hanem itt az oldal vezetné és amelyik cikk kapja a legtöbb like-ot azé lenne a díj.Leomessi14 írta:Szerintem azert nem olyan jo otlet,mert nincs fenn mindenki FB-n...Ettol meg lehet Like gomb,ha mar van FB oldala is az Eurobarcanak.