Sztem jelents beteget!S.Agüero írta:Na mi is a legjobbkor tudunk menni osztálykirándulásra.
Mikor van Bl döntő meg monacoi futam meg időmérő.
Jó lesz kihagyni a BL döntőt ahol ott lehet a Barca...![]()

Sztem jelents beteget!S.Agüero írta:Na mi is a legjobbkor tudunk menni osztálykirándulásra.
Mikor van Bl döntő meg monacoi futam meg időmérő.
Jó lesz kihagyni a BL döntőt ahol ott lehet a Barca...![]()
csababarca írta:visca el barca írta:
nő. csak ez egy eléggé kusza és rettentően hosszú story.
és megint költözködhetek. annyira utalok költözködni h ****** meg![]()
fax kivan a **** költözködéssel meg állandó munkahely kereséssel.
remelem még este a szatyor is rug nekunk egy ötöst.
(egyetlen pozitivuma a napnak, hogy talaltam anyaméknal a hutoben egy 2003-as cabarnet sauvignon-merlot barrique cuveet)
Értem.
Hát én is benne vagyok a szószban, ah visszább olvasol láthatod, de nálad(tok) már komolyabb volt a helyzet.
visca el barca írta:
nő. csak ez egy eléggé kusza és rettentően hosszú story.
és megint költözködhetek. annyira utalok költözködni h ****** meg![]()
fax kivan a **** költözködéssel meg állandó munkahely kereséssel.
remelem még este a szatyor is rug nekunk egy ötöst.
(egyetlen pozitivuma a napnak, hogy talaltam anyaméknal a hutoben egy 2003-as cabarnet sauvignon-merlot barrique cuveet)
nő. csak ez egy eléggé kusza és rettentően hosszú story.csababarca írta:visca el barca írta:R * I * B * A * N * C
No?
visca el barca írta:R * I * B * A * N * C
ez a krisztián folyamatosan magát égeti... ilyeneket beengedtek a sport tv-hez? mondjuk amikor a műsorban volt, már ott látszódott, h nem éppen az értelem szó az első, ami eszembe jutna a képéről...bence-barca a Barca VS Real topicban írta:Megint elkövettem azt a hibát, h rákattintottam egy Realos blogra![]()
A képen tényleg az látszik, h Pique kézzel veszi át a labdát, csakhogy ez nem az átvétel pillanata, mert videón megnéztem még egyszer (sajnos a meccset nem láttam, más elfoglaltságom akadt) és látszik, h váll volt. De ugye a sok ____ nem nézi meg a gólról a videót, ők majd ez alapján a kép alapján fogják szemléltetni az esetet. Másik meg, h a blog szövegébe is beleolvastam ls ilyenkor egyszerűen hányok. Fordított helyzetben is biztos lenne olyan Barca-s aki ilyen blogokat írna, tehát ez most nem csak madridi részről van.
Egyszerűen hányok az ilyenektől, akik elvakítják a népet
www.myp2p.eu a legjobbRewolution5 írta:ááá --vége lett az atdhe.net, és a rojadirecta.com-nak...ilyen nincs a két kedvencem volt .... mar az ideg....![]()
márcsak a gúglira
és banok kollégára támaszkodhatok
![]()
![]()
http://www.rojadirecta.es/Rewolution5 írta:ááá --vége lett az atdhe.net, és a rojadirecta.com-nak...ilyen nincs a két kedvencem volt .... mar az ideg....![]()
márcsak a gúglira
és banok kollégára támaszkodhatok
![]()
![]()
Ha gondolod, meccs előtt/után gyere oda bemutatkozni, te könnyebben megismersz engemZozzy 5 írta: höhö. nekem is![]()
de amúgy aki addig nem józanodik ki az ne igyonén campus olimpiára úgy mentem h a másnap hajnalig tartó fesztivál után otthon se voltam, csapattársamtól kértem cuccot. viszont másnaposság elleni gyógyírt senki se hozott
![]()
höhö. nekem iskudu írta: Nem is a ZH zavar, hanem hogy holnap este 9től meg meccsünk van a DEACon![]()
Nem is a ZH zavar, hanem hogy holnap este 9től meg meccsünk van a DEAConZozzy 5 írta:
egy igazi egyetemista ilyenkor mindig a pótZH mellett dönt
Aki egy blog szerint ítél meg bármilyen csapatot is, az magára vessen. Akinek van annyi esze, hogy hisz a bloggereknek, úgy kell neki. Tök 8 mit írnak, ha valaki az alapján azonosít be, hát az alapján. Nem feltétlen az lesz az igaz.socio66 írta:úgy tűnik hogy ezen a népsporton már bármelyik fogyatékos blogolhat,az meg mindennek a teteje hogy egy több százezres látogatottságú oldalra ki is teszik a hülyeségét.Fecooo írta:kérdés: tudjátok van az a Krisztián, aki Ivánnal együtt meg szokott jelenni a klasszikuson élőben ugye? meg néha itt szokta égetni magát azokkal a semmitmondó hsz-eivel...
most éppen gyalázkodni támadt kedve a népsporton...
(direkt ide tettem, nem a Barca vs Realba...)
nem mintha érdekelne,de sokan ezek alapján ítélhetik meg a csapatunkat,nem mindenki olyan tájékozott,csak ránéz egy ilyen cikkre,elolvassa aztán gondolja hogy hát ha itt megjelent,akkor biztos így is van.
a fenéket.
úgy tűnik hogy ezen a népsporton már bármelyik fogyatékos blogolhat,az meg mindennek a teteje hogy egy több százezres látogatottságú oldalra ki is teszik a hülyeségét.Fecooo írta:kérdés: tudjátok van az a Krisztián, aki Ivánnal együtt meg szokott jelenni a klasszikuson élőben ugye? meg néha itt szokta égetni magát azokkal a semmitmondó hsz-eivel...
Bohóc...Fecooo írta:kérdés: tudjátok van az a Krisztián, aki Ivánnal együtt meg szokott jelenni a klasszikuson élőben ugye? meg néha itt szokta égetni magát azokkal a semmitmondó hsz-eivel...