Dotn93 írta:
Köszi, a Chelsea fórumon is regisztrálva vagyok, és ott eleve nem lehet X felett idézni, úgyh megszoktam, hogy ezzel nem kell törődnöm.
Chelsea, Barcelona ajjaj hát valamelyiket válasszuk
Dotn93 írta:
Azért a Trail Blazers tényleg nem gyenge, Roy-Wallace-Aldridge, igaz Roy sokat sérült. Egyébként Oden milyen játékos? Mert játékban jó, de valóságban nézem, hogy egy darab meccset nem játszott idén. És most nézem, hogy Chris Johnson játszott nálunk 4 meccsen idén??
http://www.nba.com/playerfile/chris_johnson/index.html
Nekem fel se tűnt...ő ki?
Oden iszonyat jó Center lenne....csak hát neki nagyon fiatalon szétment a térde!Alapból a kórház a város szélén csapat a Portland, ott mindig van 2-3 meghatározó játékos aki sérült…..
Chris Jonhson D-Ligából jött, pl a Denver ellen is játszott amikor kikaptunk, Perkins csere után abszolút nem volt magas emberünk, úgyhogy pár meccsre beszállt, nem is volt olyan rossz, csak hát elég nyurga gyerek, s félrenyomták a bengák
Dotn93 írta:
Egyébként szerintem most a 76erst verjük, a Washingtont is, én azt érzem, hogy nagyon odatéve magunkat a Bullst is üthetjük, de azért az necces (tényleg velül idén miket játszottunk? Mer egy vereségre emlékszem) a Heat elleni meccsre pedig nem tippelek, ha addigra meglesz a 2. hely, akkor leadjuk, ha 3. hely lesz meg csak, és nincs esély feljebb lépni, akkor is, de ha lesz tétje számunkra, akkor megint [auto_cenzúra] őket

Season Series: BOS 2-1
11/5 - CHI 105 @ BOS 110 12/3 - CHI 92 @ BOS 104 1/8 - BOS 79 @ CHI 90
Nekem meg fogalmam sincs mit hozunk ki ebből a 4 meccsből , illetve utána van még egy Wizards és Knicks!
Washingtonnal 2 szer játszunk mindkétszer úgy hogy előtte levő napon is játszunk!Most a Phillyt valahogy meg kellene ütni ma, aztán van egy kis pihi, utána a Bulls ellen csütörtökön szerintem pihenten jók leszünk, majd b2b Wizards , s Vasárnapra Miami, én nagyon örülnék, hogyha egy 3-1el letudnánk ezt, s a vasárnapi rangadó meg élet-halál lesz szerintem a srácok is tudják, nem lenne jó a Phillyvel játszani az első kört, meggyőződésem!Nem esnénk ki, de simán benne van a padjukban 1-2 nagyon erős meccs, jól védekeznek, divízió ellenfél, rivális stb stb…Meglássuk
Szerk: Kalap úr, én nem hiszem, hogy akár a Bulls-t akár a Lakerst beérnénk, jó lenne, de ahhoz 6ból 6ot hozni kéne, s mondjuk a Lakersnek 2őt bukni, igaz van 3 neccesebb meccsük, ráadásul zsinórban, Portland, Oklahoma, Spurs, de reálisan a 2ik helyet kellene megcsípni Keleten, az már egy „félsiker”!Az viszont szerintem is elég valószínű, Nyugaton a Lakers lesz a befutó, s remélem össze is jön a klasszikus nagy döntő