Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
daffy
Madridista

2011.04.06. 14:25:02

haszi írta:Na bammeg, én most néztem meg az összefoglalót és az jött le, hogy az Inter, még örülhet, hogy "csak" ennyi lett :shock: Farfan és Jurado kapufája azért nem volt semmi... Na meg a meccs elején Raúl egymás után 2 gólt is fejelhetett volna... Semleges szurkolóknak ez lehetett a legjobb meccs... Visszavágót lehet ha egyszerre nézem a Spurs-Reallal... Úgy izgibb :D
engem sokkolt az eredmény. 0% esélyt adtam a schalkénak. nem követem a serie a meccseit,de ez meglepett. az olasz foci nagyon lent van.
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.06. 14:21:16

Na bammeg, én most néztem meg az összefoglalót és az jött le, hogy az Inter, még örülhet, hogy "csak" ennyi lett :shock: Farfan és Jurado kapufája azért nem volt semmi... Na meg a meccs elején Raúl egymás után 2 gólt is fejelhetett volna... Semleges szurkolóknak ez lehetett a legjobb meccs... Visszavágót lehet ha egyszerre nézem a Spurs-Reallal... Úgy izgibb :D
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.06. 11:28:24

Capon írta:magát a 15 perc környékén az nem értem. Főleg egy csatár!
Amúgy vajon mekkora szorzója lehetett annak, hogy:
1.az első 20 perc alatt Crouch off
2.Schalke hendikeppel...
3.5 Schalke gól
:lol:
Ha valaki rakott egy ilyen szelvény, most valahol úszik a pénzben 8)
Capon
Llegenda del Barça

2011.04.06. 11:22:00

Jó gól gazdag meccsek voltak ezek a tegnapiak, ennyi gólra álmomban nem számítottam volna.

A real meccsen az a hülye hogy a francba tudta két sárgával kiállíttatni magát a 15 perc környékén az nem értem. Főleg egy csatár!
Feltéve ha mi is tovább jutunk nem nagyon fogok örülni megint a realnak. Kicsit sok lesz belőlük szerintem. Nekem bőven elég szokott lenni a bajnokságban oda vissza, de ha még a BL-ben is össze kerülünk az már tényleg túl sok lesz. Jóformán minden hétvégén találkozni fogunk velük.

Az Inter pedig nagyon szépen szerepelt büszkék lehetnek magukra =D> csak így tovább (jövőre is)!! Nem akarom lebecsülni a Schalket, de azért így kikapni ettől a csapattól az már művészet, nem is nagyon értem hogy hozták ezt így össze.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.06. 11:09:16

Fecooo írta:haszi, sztem Messi esélyes, h megdönti a gólcsúcsot, de azt nem bánnám, ha ez a rekord minél tovább Raúl nevéhez fűződne ;)
Igen lehet, bár majdnem kell még lőjön 40 gólt, igaz annyit hamar összehozhat, 4-5 év alatt simán, de erre Cének is sansza van... Nálam akkor is Raúl marad meg a Bajnokok Ligája királyának mindig...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.06. 11:01:53

haszi, sztem Messi esélyes, h megdönti a gólcsúcsot, de azt nem bánnám, ha ez a rekord minél tovább Raúl nevéhez fűződne ;)
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.06. 10:57:01

Fecooo írta:Raúl futotta a legtöbbet! nem hiába az egyik kedvencem! a világ egyik legalulértékeltebb "sztárja"... (mmint sztárnak sztár, de sokkal többre volt hivatott, még mindig a sírás kerülget, amikor arra gondolok Owen és Seva aranylabdát kapott, Raúl meg... ha meg azt is hozzáveszem, h Canna is kapott, akkor meg tényleg... :evil: )
Ez az... Ezt sohasem tudom megbocsájtani azoknak a majmoknak akik osztogassák az ilyen díjakat... De azért remélem, még hazai pályán is rúg gólt az öreg Kapitány (+még elődöntőben az ő mesterhármasával jutnak át a Chelsean :lol: ), hogy esélye se legyen lekerülnie az örök góllövőranglistán a lesipuskás Pipponak :roll:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.06. 10:01:23

LG írta:
A mai meccseken pedig természetesen hajrá Barca! Elvárom a sikert a fiúktól. A másik párharcot nem tudnám megjósolni, de inkább a Chelsea-t szeretném, mert a mútól hányok.
csak ezt emelném ki a mondandódból... tökéletesen egyetértek minden betűvel ;) (bocsi Ozsi..)

Kép

nem semmi! :shock:

Raúl futotta a legtöbbet! nem hiába az egyik kedvencem! a világ egyik legalulértékeltebb "sztárja"... (mmint sztárnak sztár, de sokkal többre volt hivatott, még mindig a sírás kerülget, amikor arra gondolok Owen és Seva aranylabdát kapott, Raúl meg... ha meg azt is hozzáveszem, h Canna is kapott, akkor meg tényleg... :evil: )
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.06. 08:53:30

A tegnapi meccsek hatalmas csalódást hoztak számomra. A Tottenham-tól jóval komolyabb ellenállást vártam volna, hülye Kraucs is hozzájárult, h így alakult, de sztem olyan gyenge volt a Spurs, h 11 emberrel se lett volna esélyük. Ez párharc eldőlt, történtek már nagy meglepetések, pl. 2004-ben a Depor 4-1-s vereség otán 4-0-s visszavágóval továbbment, de sztem most nem fog bekövetkezni. Arra látok esélyt, h a Spurs otthon nyerjen egy, maximum 2 góllal, többet nem nézek ki belőlük.

Az Inter meccsét meg láttam, ma reggel néztem az eredményt, de több helyen meg kellett néznem, h elhiggyem. Estünk volna ki inkább a Bayern ellen. :( Azt hiszem ez is eldőlt. Nyerni fogunk sztem idegenben, de 4-et nem lövünk nekik.

A mai meccseken pedig természetesen hajrá Barca! Elvárom a sikert a fiúktól. A másik párharcot nem tudnám megjósolni, de inkább a Chelsea-t szeretném, mert a mútól hányok.
albicelesteX
A Vadász

2011.04.06. 08:46:21

Szerintem is túlzás volt a kiállítás kicsit,de azért RobotBoy-nak is elgurult tényleg.A visszavágó formalitás lesz,viszont én még mindig a Barcat tartom jobbnak.Ez a Madrid iparos,de Mourinho-nak köszönhetően veszélyes csapat.A fehér szurkolóknak meg savanyú a szőlő,így maradnak a rigmusok legalább az boldoggá teszi őket az elődöntőig ott majd csöndbe kell maradni.Hajrá Barca!!!
Kép
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.06. 08:31:00

Csak eljött a szerda is, nagy meccs lesz a mai, de most még egy kicsit a keddhez.

A Real Madrid a négy között van. Ez nem vitás. Persze minden meccs más, de véleményem szerint Londonban is "pontot" szereznek, vagy ha nem, az csak azért lehetséges, mert a hétvégi klasszikus miatt egy Real Madrid B fog játszani. Azonban nem szeretnék megfeledkezni a tegnapi est ökörjéről, pontosabban kettő is akadt belőle. Peter Crouch, aki egyszer labdába, kétszer pedig az ellenfél bokájába rúgott 15 perc alatt, bravó. A másik a játékvezető. Elismerem, hogy a torony mindkétszer eltalálta a védő lábát, az első még durva is volt, de a másodiknál egyértelműen a labda megszerzése volt a célja, a BL negyeddöntőjében a 15 percben ezért nem adunk sárgát. Odahívja, megbeszéli bele, hogy kicsit nyugodjon le, és akkor máris nem nyúlt bele a meccsbe, az egész párharcba. A kiállítástól kezdve a Tottenham meghalt, egyértelmű volt, csodáltam, hogy a félidő csak 1-0 lett. Van der Vaart azáltal hogy előre ment, kiszáltt a játékból, pedig a legfontosabb szem lett volna a középpályán. Szóval egy szó, mint száz, ennyi nincs a két csapat között, sajnos a fent említett két személy elvett tőlünk egy izgalmas párharcot. Ami pedig szemet szúrt, és erre készüljünk fel, és daffy is csak megerősítheti ezt, hogy a Real-szurkolók vért ittak, és isznak azóta is, egész meccsen a Barcát szidalmazó rigmusoktól volt hangos a stadion, és ez persze a játékosokra is kihat, vagy ők hatnak a szurkolókra mindegy. De külön megér majd egy fejtegetést az is, hogy ha esetleg összejön a négy klasszikus egy hónap alatt, mennyire lehet bizakodó a Barca-tábor, látva azt, hogy a madridi fejekben olyan élénken él a 0-5 novemberből, mint egy barcásnak se.

Inter - Schalke
Legalább a katasztrofális madridi meccs után valami öröm. A rémálmaimban kísértett egy Real - Inter döntő, szerencsére ilyen már nem lesz. Inter! Vicc. Schalke meg elképesztő. A címvédő otthonában 30 másodperc után hátrányban, mindenki leírta őket már előre, de mennek, és ötöt vágnak. kemény. Viszont Hajdú B. megint kiakasztott. Várom az összefoglalót, erre benyögi, hogy húú, hát érdemes lesz megnézni, nagyon jól fognak szórakozni. OKé, ez még elmegy, azt mondja, semmit nem akar elárulni, de jó lesz. Erre öt percre rá: a madridi publikum egy olyan gólnak örül, ami nem a Bernabeuban esett. Na most persze, hogy Raúlról van szó...miért nem lehet kibírni, hogy kussba marad...na mindegy

Ma meg szurkolni kell, mezeket felvenni, mert ez a Sahtar nem piskóta.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.06. 08:07:19

Hát a tegnapi az shcoking meccs volt!Erre a 2-5re senki nem számított…Leonardo 4 nap alatt lehet elintézte az Internazionale szezonját…..Nagyon minimális esélyt látok az olaszok továbbjutására….Mourinhoval egész BL sorozatban jóformán nem kaptak 5 gólt….Etoo miatt kicsit szorítok az Interért, meg szerintem tökéletes meccset játszottak tavaly ellenünk, amiért a mai napig megemelem a kalapom, de innen mission impossible….
Schalkenak meg tényleg hatalmas gratula, jó esélyük van 4be kerülni, pedig edzőváltás, bukdácsolás stb…..

Mára:
Mi szerintem egy 2:0t tudunk hozni, a Chelsea-Manchester meg egy jó taktikus meccs lesz szerintem, s 1-1 vagy 0:0 de a tegnapi okulva már tippelni se lehet :lol:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.04.06. 00:01:09

Perrero írta:az inter még messze nem lefutott, és remélem, hogy a Spurs se "adja le" a visszavágót
az internek 4gyel kell nyernie idegenben. az nem egyszerű feladat.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.05. 23:15:59

Most néztem az Inter-Schalke meccs összefogalalóját a TV2-n. Másnál is 2:5 lett? :lol:
Nagyon kemény. Rendesen letaglózott az eredmény. :D

Nem mondanám, hogy úgy védekeztek az olaszok, mint tavaly. :mrgreen:

Kérdésem van:
Mire láttok nagyobb esélyt:
Tottenham 4:0 Real, vagy Schalke 0:4 Inter :?: :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
PCsabi
aka Game90

2011.04.05. 22:49:00

Gólgazdag meccsek voltak ma :)

RMadrid - Tottenham: Spurst megpecsételte a kiállítás, mintha a pályán sem lettek volna. 35-4 volt a lövések aránya, 65%-35% a labdabirtoklás. Ennyi azért nincs a két csapat között.

Inter - Schalke: vicc meccs, a német bajnokságban csak szenvedő Schalke Huntelaar nélkül simán üti az Intert. Leonardo a szezon végéig még marad, de utána mennie kell + komoly vérfrissítésre van szükség a keretben is. Schalke a 4 között, ki gondolt erre? :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
albicelesteX
A Vadász

2011.04.05. 22:47:12

Megyünk Bl-be is a Madrid ellen,ha mi megyünk tovább megnyerjük!!! :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.05. 22:43:11

Olasz foci megint bizonyított, meg az olasz bajnokság is, vicc az egész. Gyér, semmitmondó teljesítményekkel. A csapatok 95%-a nézhetetlen, nem véletlen rühellem a bajnokságukat, ritkán akad pár csapat akiknek is csak azért drukkolok,h az általam még jobban rühellt Milán elől elhalásszák a címeket.

A bajnoki és bl címvédőt szétveri a Német liga negatív meglepetéscsapata, az aktuális listavezetőt (Milan) meg megszívatja az angol liga 6.,7. számú csapata :D Az a 3 BL hely is nagyon sok lesz nekik, felesleges.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rinku
Director del Fútbol

2011.04.05. 22:40:55

hady írta:Hát a holnapi meccsek szorosabbak lesznek. Ezek a maiak vicc.
Szerintem is tök süti, hogy az Internek ennyire a fenekibe rúgtak! :wink: A Tátönemhez meg inkább hozzá sem szólnék, igaz, nem láttam a meccset, de ugyanmá' kérem...

Holnap meg kell verni a Sahtart hogy szívjanak gázt, persze, csak a sajátjukat! :wink: Értékeltem az arcukat, amikor sorsoláson megkapták a Barcát, hát az priceless volt! :D Nem vártam ilyen OMG fejeket, de nagyon vicces volt! :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2011.04.05. 22:44:38-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
daffy
Madridista

2011.04.05. 22:39:18

Fecooo írta:daffy, direkt hangsúlyoztam, h sztem már régen nem a Real az első számú közellenség, hanem a luzitán, akit nem nevezek nevén... ;)

sztem a játékosok is inkább őt akarják legyőzni, mintsem a Madridot... (legalábbis én így gondolnám, és sztem nem vagyok egyedül :D )

így jobb? ;)
nem,nekem így is pont olyan szhar lenne,ha tripláznátok :) nem tudsz megvigasztalni :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.05. 22:38:26

daffy, direkt hangsúlyoztam, h sztem már régen nem a Real az első számú közellenség, hanem a luzitán, akit nem nevezek nevén... ;)

sztem a játékosok is inkább őt akarják legyőzni, mintsem a Madridot... {az csak hab a tortán, h most két legyet egy csapásra} (legalábbis én így gondolnám, és sztem nem vagyok egyedül :D )

így jobb? ;)
daffy
Madridista

2011.04.05. 22:35:35

Fecooo írta:
úgy triplázni, h minden sorozatban őket(pontosabban a luzitánt) ütjük el, ez milyen érzés lenne a srácoknak? {a kérdés természetesen költői} :D
nekem sz-r! van még kérdésed? :D
hady
Director del Fútbol

2011.04.05. 22:34:06

Hát a holnapi meccsek szorosabbak lesznek. Ezek a maiak vicc.
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2011.04.05. 22:32:48

ez a nyomorék "TotenHam" elhiteti a reállal, hogy jó csapat...
mentálisan hozzák fel őket
röhej
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.05. 22:32:34

Lionel85 írta:
Fecooo írta:2-5 :lol: :lol: :lol:

de kár, h nem az intert kaptuk... :D
Nem bánom. Én nem az Interre vadászom, hanem a Mourinho vezette csapatokra. :D Azokat akarom tönkreverni. :D Szóval lesz El Clásico a BL-ben is.

Ha minden jól megy, örökre elvesszük a portugál kedvét a focitól. :D:DXD
úgy triplázni, h minden sorozatban őket(pontosabban a luzitánt) ütjük el, ez milyen érzés lenne a srácoknak? {a kérdés természetesen költői} :D
Lezárt