Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
engem sokkolt az eredmény. 0% esélyt adtam a schalkénak. nem követem a serie a meccseit,de ez meglepett. az olasz foci nagyon lent van.haszi írta:Na bammeg, én most néztem meg az összefoglalót és az jött le, hogy az Inter, még örülhet, hogy "csak" ennyi lettFarfan és Jurado kapufája azért nem volt semmi... Na meg a meccs elején Raúl egymás után 2 gólt is fejelhetett volna... Semleges szurkolóknak ez lehetett a legjobb meccs... Visszavágót lehet ha egyszerre nézem a Spurs-Reallal... Úgy izgibb
Amúgy vajon mekkora szorzója lehetett annak, hogy:Capon írta:magát a 15 perc környékén az nem értem. Főleg egy csatár!
Igen lehet, bár majdnem kell még lőjön 40 gólt, igaz annyit hamar összehozhat, 4-5 év alatt simán, de erre Cének is sansza van... Nálam akkor is Raúl marad meg a Bajnokok Ligája királyának mindig...Fecooo írta:haszi, sztem Messi esélyes, h megdönti a gólcsúcsot, de azt nem bánnám, ha ez a rekord minél tovább Raúl nevéhez fűződne
Ez az... Ezt sohasem tudom megbocsájtani azoknak a majmoknak akik osztogassák az ilyen díjakat... De azért remélem, még hazai pályán is rúg gólt az öreg Kapitány (+még elődöntőben az ő mesterhármasával jutnak át a ChelseanFecooo írta:Raúl futotta a legtöbbet! nem hiába az egyik kedvencem! a világ egyik legalulértékeltebb "sztárja"... (mmint sztárnak sztár, de sokkal többre volt hivatott, még mindig a sírás kerülget, amikor arra gondolok Owen és Seva aranylabdát kapott, Raúl meg... ha meg azt is hozzáveszem, h Canna is kapott, akkor meg tényleg...)
csak ezt emelném ki a mondandódból... tökéletesen egyetértek minden betűvelLG írta:
A mai meccseken pedig természetesen hajrá Barca! Elvárom a sikert a fiúktól. A másik párharcot nem tudnám megjósolni, de inkább a Chelsea-t szeretném, mert a mútól hányok.
az internek 4gyel kell nyernie idegenben. az nem egyszerű feladat.Perrero írta:az inter még messze nem lefutott, és remélem, hogy a Spurs se "adja le" a visszavágót
Szerintem is tök süti, hogy az Internek ennyire a fenekibe rúgtak!hady írta:Hát a holnapi meccsek szorosabbak lesznek. Ezek a maiak vicc.
nem,nekem így is pont olyan szhar lenne,ha tripláznátokFecooo írta:daffy, direkt hangsúlyoztam, h sztem már régen nem a Real az első számú közellenség, hanem a luzitán, akit nem nevezek nevén...
sztem a játékosok is inkább őt akarják legyőzni, mintsem a Madridot... (legalábbis én így gondolnám, és sztem nem vagyok egyedül)
így jobb?
nekem sz-r! van még kérdésed?Fecooo írta:
úgy triplázni, h minden sorozatban őket(pontosabban a luzitánt) ütjük el, ez milyen érzés lenne a srácoknak? {a kérdés természetesen költői}
úgy triplázni, h minden sorozatban őket(pontosabban a luzitánt) ütjük el, ez milyen érzés lenne a srácoknak? {a kérdés természetesen költői}Lionel85 írta:Nem bánom. Én nem az Interre vadászom, hanem a Mourinho vezette csapatokra.Fecooo írta:2-5![]()
![]()
![]()
de kár, h nem az intert kaptuk...Azokat akarom tönkreverni.
Szóval lesz El Clásico a BL-ben is.
Ha minden jól megy, örökre elvesszük a portugál kedvét a focitól.:DXD