A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Hogy, hogy nem, Ronaldo játszott. Fura módon még 3-0-s állásnál az utolsó cserével sem őt hozták le. Elnézést kérek a rosszindulatom miatt, és elnézést a száraz tények nevében is, amik rosszindulatúan engem igazoltak.daffy írta:ez pedig simán rosszindulat. a szombati meccsen se játszhat20tek írta: Persze, hogy egy állat. Az egész sérülés duma egy kamu volt, hogy ne kelljen elmennie a válogatott barátságos meccsekre.
Persze előfordulhat, hogy pont lesérül az utolsó bajnokin, és pont ki kell hagynia a válogatott meccseket, aztán pont felépül a BL-re. Naná
Szerintem ne foglalkozz veleCumbee írta:Sajnos nagyon nincs egyenlő mérce már jó ideje. Az meg nekem kellemetlen, hogy kb bármelyik fórumra felmegyek, csak a barca szapulása megy.
Olyan nincs!:D Nálaunk is volt az Arsenal ellen 2 meg nem adott 11-es, azt mégis mindenki elfelejtette és 1 teljesen jogos RvP piroson ment a hiszti hetekig, a valódi bírói tévedések emlegetése helyett. Sajnos nagyon nincs egyenlő mérce már jó ideje. Az meg nekem kellemetlen, hogy kb bármelyik fórumra felmegyek, csak a barca szapulása megy. Értem én, hogy kell a kifogás, meg irigység, meg utáljuk a divatszurkolókat meg minden, de sajnos lassan kajakra az lesz az érzésem, hogy én vagyok a [auto_cenzúra] ember, mert nonstop nyer a csapatom.a meg nem adott 11essel kompenzált.megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.
Jogos, jogos, elnézést a figyelmetlenségért. Ha tovább megyünkPerrero írta:Mi még nem mentünk tovább...
daffy írta:a meg nem adott 11essel kompenzált.megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.
A Barcelonának is tovább kell jutnia előbb. Az a baj, hogy a csapat jó két hónapja nincs igazán csúcsformában. Elmaradnak a nagy aranyú győzelmek. Villának jó lenne megtalálni a góllövő cipőjét. Majd meglátjukNemhiszem, hogy 4 klasszikust is tudnánk nyerni, ezért aztán én így fogadnám el!
Rmad-Barcelona 1-liga
Rmad-Barcelona 2-spanyol kupa
Rmad-Barcelona 1- BL
Barcelona-Rmad 1 -BL (idegenben lőtt gólszabály)-javunkra
de, ahogy elnézem ezt a madridot hát, ez lehet jobb is, de roszabb is ...
nem az a lényeg. a 4ben vagyunk és jelenleg csak ez számít. ha ott simán kiesünk az sem érdekel,bejutottunk és ez fejlődés. sokat jelenthet a jövőben. játékban továbbra sem nyújtunk semmit és talán csak a szerencsének köszönhető,hogy a barcán kívül minden csapat gyengébb,mint mi. a chelsea stabil volt,a mu stabil volt,de mind2 angol olyanokat képes bakizni,hogy húha. húzzuk be a kupát büntetőkkel,a többi klasszikuson meg lőhettek 6ot.levproff írta:Meccsről meccsre veszélytelenebbnek érzem a Realt.
Ne kérdezzétek miért, de nem látom, hogy most kreatívabbak lettek volna, mint mondjuk a Lyon ellen..mentek a középre passzok tök értelmetlenül.
daffy! ez a tottenham ma nagyon kaksi volt, viszont 10 emberrel csak védekezni tudtak, amiben nagyon rosszak.
Eldőtöntő.![]()
a meg nem adott 11essel kompenzált.megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.

ennél csak többet tudhatnak,ennek ellenére látva a mai,a milan elleni és 1-2 angol bajnoki meccsüket,nem véletlenül nincsenek az elitben. szimpatikus,hajtós csapat,de nem szabad túlértékelni őket. mint mondtam pár hete,jó helyen lesznek az európa ligában jövőre.ozsimiki írta: nincs összhangban a hszed az idézett hsszel. Pont,h arra akart utalni Gém,hogy azért 11 vs 11nél nem lett volna kiütés. A fölényetek ezen a meccsen egyértelmű volt, a Spurs emberhátrányban, és tele gatyával játszott, a tét súlya ezúttal negatív hatással volt rájuk. Láttam jó pár meccsüket idén, ennél sokkal többet tudnak, még ha titeket is tartalak esélyesebbnek akkor is.
nincs összhangban a hszed az idézett hsszel. Pont,h arra akart utalni Gém,hogy azért 11 vs 11nél nem lett volna kiütés. A fölényetek ezen a meccsen egyértelmű volt, a Spurs emberhátrányban, és tele gatyával játszott, a tét súlya ezúttal negatív hatással volt rájuk. Láttam jó pár meccsüket idén, ennél sokkal többet tudnak, még ha titeket is tartalak esélyesebbnek akkor is.daffy írta:pedig mit kaptam anno,mikor leírtam a tottenhamet(ez nem neked címezve). nincs egy súlycsoportban a két gárda,papírforma eredmény született. már-már tartalékolni is lehet a visszavágón és 1-2 embert a padra tenni. 4et csak nem kapunk rúgott gól nélkül. az nagyon fontos lehet,mert míg adott esetben ti fáradtok,mi pihenünk.Game90 írta:Szerencsétek van, hogy Crouch ekkora gyökér volt, azért ha nincs a kiállítás, akkor izgalmasabb lett volna.
Amúgy a félig sérült CRonaldot miért nem kapta le Mourinho 3-0 után? Inkább őt hoztam volna le, mint Bayort vagy Di Mariát.
Szerintem nem kiabálom el, grat a továbbjutáshoz.

Nemhiszem, hogy 4 klasszikust is tudnánk nyerni, ezért aztán én így fogadnám el!sjd írta:Na, itt a 3. meg a 4. Clasico-nk

pedig mit kaptam anno,mikor leírtam a tottenhamet(ez nem neked címezve). nincs egy súlycsoportban a két gárda,papírforma eredmény született. már-már tartalékolni is lehet a visszavágón és 1-2 embert a padra tenni. 4et csak nem kapunk rúgott gól nélkül. az nagyon fontos lehet,mert míg adott esetben ti fáradtok,mi pihenünk.Game90 írta:Szerencsétek van, hogy Crouch ekkora gyökér volt, azért ha nincs a kiállítás, akkor izgalmasabb lett volna.
Amúgy a félig sérült CRonaldot miért nem kapta le Mourinho 3-0 után? Inkább őt hoztam volna le, mint Bayort vagy Di Mariát.
Szerintem nem kiabálom el, grat a továbbjutáshoz.
Én maximum egy Bale elfutásban bízok...ozsimiki írta: benne van,h eldőlt, és el is dönti a 2.félidőben majd esetleg a Madrid,de azért 10emberrel már magára talált olykor a Spurs, és két nagy helyzete is volt, amit ilyen fontos szituban, értékesítene kellene, legalább 1et.