Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
benne van,h eldőlt, és el is dönti a 2.félidőben majd esetleg a Madrid,de azért 10emberrel már magára talált olykor a Spurs, és két nagy helyzete is volt, amit ilyen fontos szituban, értékesítene kellene, legalább 1et.LG írta:Pfff...azt hittem, a Real-Spursre, h egy jó, izgalmas párharc lesz, aztán negyed óra után eldőlt. A mai estém is el van cseszve.
Angolok és a fegyelmezettség?daffy írta:így van,favágó banda,bale-lel vagy nélküle,de idáig is szép eredmény volt eljutni tőlük. egyébként ritka fegyelmezetlen banda. meg kell szórni őket,aztán a 4ben meg két egygólos vereséggel búcsúzunk kb.
így van,favágó banda,bale-lel vagy nélküle,de idáig is szép eredmény volt eljutni tőlük. egyébként ritka fegyelmezetlen banda. meg kell szórni őket,aztán a 4ben meg két egygólos vereséggel búcsúzunk kb.Rewolution5 írta:
lényegtelen, mert nem egy osztály a 2 csapat
lényegtelen, mert nem egy osztály a 2 csapatdaffy írta:külön-külön mind2 sárga,de így,hogy már kapott egyet,nem biztos,hogy a másodikat adtam volna...soadroli írta:Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...
külön-külön mind2 sárga,de így,hogy már kapott egyet,nem biztos,hogy a másodikat adtam volna...soadroli írta:Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...
Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...
Én nagyon örülök a hírnek!!!
nem véletlen... azon sem lepődtem volna meg, ha a Pérez Lasa vezeti.... emlékezzetek vissza majdnem minden Pontvesztésünkkor ő volt a diri.. A Sevilla ellen Messi gólját is ő vette el... szánalom Madrid, és a szövetség...Fecooo írta:nah a Puskás imitátor ismét lehetőséget kap, h a Barca ellen fújjon...ab1daL írta:Április 16-i Clásicot Muniz Fernández fogja vezetni. (forrás: sport.es)
(tudjátok, akinek annyi zselé van a fején, és olyan lenyalt frizurája van, mint a Száguldó őrnagynak...)
akárhány meccsre emlékszem, ő látványosan ellenünk fújt
nah a Puskás imitátor ismét lehetőséget kap, h a Barca ellen fújjon...ab1daL írta:Április 16-i Clásicot Muniz Fernández fogja vezetni. (forrás: sport.es)