Kár hogy nem juthatnak fel, megnézném őket az 1. osztályban.kanty írta:
Soriano kettőt lött, plusz még kihagyott egy tizenegyest.
La Masia - Barça fiatalok
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

Soriano kettőt lött, plusz még kihagyott egy tizenegyest.lluisllach89 írta:Aki látta az ifjak 4. gólját az azt hiszem bánhatja hogy nem juthatnak fel az első osztályba. Hihetetlen.
Amúgy már 4-0 és L.E. legalább tud cserélni biztos előny birtokában (is)..

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Director del Fútbol
Aki látta az ifjak 4. gólját az azt hiszem bánhatja hogy nem juthatnak fel az első osztályba. Hihetetlen.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- LM10
- Director del Fútbol
http://www.hatharom.hu/article/57af7b-a ... zne-botiat
1,5 millióért nagyon nagy igazolás lenne szvsz. Botia nagyon sokat fejlődött ebben a 2 évben amit a Gijonnál töltött. Milito helyett simán elképzelném.
1,5 millióért nagyon nagy igazolás lenne szvsz. Botia nagyon sokat fejlődött ebben a 2 évben amit a Gijonnál töltött. Milito helyett simán elképzelném.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na speciel engem ő nem fogott meg egyáltalán. Tény hogy rugdossa a gólokat. De ennyi... Meghalna a gyerek a szélen szerintem, és nálunk többször ki kell mennie oldalra a középcsatárnak is. Ha már csatártehetség, akkor inkább Gael Etock. Ő talán szélen se lenne elveszve... De én még mindig reménykedek Bojanban, hogy magára talál végre...ZS10 írta:Jean Marie Dongou, 15 éves még csak és nagy valószínűséggel a következő idényt már a Barca B-nél kezdi meg! Az utóbbi néhány évben rendre ő az egész La Masia gólkirálya!
http://www.youtube.com/watch?v=gupLnv-r ... dded#at=30
2:45-nél azért nem semmi gólt ollózott...![]()
Deulofeu-Dongou-Messi lesz a csatársor rövid időn belül...

Youtube alapján mondom, egyáltalán nem biztos hogy így van, de az összevágott videók alapján Etock tud szélen is mozogni, míg Dongou konkrétan a kapu előtt van, és bekotorja a helyzeteit... Remélem rámcáfol, és csak a youtube tévesztett meg ennyire...
-
- Jugador del Barça
Ezekkel én is egyetértek, kiegészítve azzal, hogy néha még támadásnál is rosszul helyezkedett még, nem lehetett megjátszani, viszont a hosszabb indításai hihetetlenül pontosak voltak. De ez több, mint bíztató teljesítmény volt, szerintem meg kellene kapnia már Keita játékperceit.kristop írta:nekem pont a helyezkedese nem tetszett, de mondjuk csak amit vedekezesben csinalt. legalabb ketszerharomszor nem ment vissza a jobb szelen vagy eppen rosszul vette at az embert, amikor tamadtak es a felfuto szelso vedojuk miatt alvesnek tobb embert kellett tartania. meg a kepessegei alapjan lehetne golerosebb, vagy legalabbis veszelyesebb a kapura. ezt gondolom majd neki is elmondjak, es igen, direkt csak a negativumokat emeltem ki, mert mar igy is tul elfogult vagyok vele kapcsolatban.Fecooo írta:pontosan tudta, mikor-hova kell helyezkednie és ahogy Xavi, ő is állandóan elkérte a labdát és kapaszkodjatok meg! 136 passzából 123 tökéletes volt! ilyen átlagot csak a Májsztró tudott eddig hozni!
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Bojan is gólrekorder volt az ificsapatokban, ne kiabáljuk el...ZS10 írta:Jean Marie Dongou, 15 éves még csak és nagy valószínűséggel a következő idényt már a Barca B-nél kezdi meg! Az utóbbi néhány évben rendre ő az egész La Masia gólkirálya!
http://www.youtube.com/watch?v=gupLnv-r ... dded#at=30
2:45-nél azért nem semmi gólt ollózott...![]()
Deulofeu-Dongou-Messi lesz a csatársor rövid időn belül...
nekem pont a helyezkedese nem tetszett, de mondjuk csak amit vedekezesben csinalt. legalabb ketszerharomszor nem ment vissza a jobb szelen vagy eppen rosszul vette at az embert, amikor tamadtak es a felfuto szelso vedojuk miatt alvesnek tobb embert kellett tartania. meg a kepessegei alapjan lehetne golerosebb, vagy legalabbis veszelyesebb a kapura. ezt gondolom majd neki is elmondjak, es igen, direkt csak a negativumokat emeltem ki, mert mar igy is tul elfogult vagyok vele kapcsolatban.Fecooo írta:pontosan tudta, mikor-hova kell helyezkednie és ahogy Xavi, ő is állandóan elkérte a labdát és kapaszkodjatok meg! 136 passzából 123 tökéletes volt! ilyen átlagot csak a Májsztró tudott eddig hozni!
A másik pedig, hogy remélem/reméljük Jeffrent is elkezdi játszatni Pep. 

- ab1daL
- Director del Fútbol
Itt kezdődik a fair play valahol: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... itsen.html
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egyetértek az előttem leírtakkal!
Nem kell ide Fabregas. Ugyan ezt már többször kifejtettem, de Thiago hétvégi teljesítménye után nem árt nyomatékosítani. Eddig is tudni lehetett hogy benne van a jövő, de számomra végérvényesen a Villarreal ellen bizonyított. Pörgős, kiélezett meccs volt, ám bőven kiállta a próbát.
Az meg csak most látom hogy milyen pontossággal passzolt!
Elképeszőten nagy a merítési lehetőségünk hála a La Masiának, úgyhogy nincs szükség fölösleges pénzkidobásra!
Ja és a nyilatkozata is elnyerte a tetszésemet.
Főleg, hogy kiemelte a B csapat sikerének fontosságát is!

Az meg csak most látom hogy milyen pontossággal passzolt!

Elképeszőten nagy a merítési lehetőségünk hála a La Masiának, úgyhogy nincs szükség fölösleges pénzkidobásra!
Ja és a nyilatkozata is elnyerte a tetszésemet.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- palesz77
Hát eddig amit láttam Rafáról az egy jó pár youtube videó, és egy db meccs a Barca B-ben. Szóval nem tudok még róla kiforrt véleményt alkotni. Ezek alapján szerintem kevésbé tehetséges mint a bratyó, és én akkora potenciált se átok benne mint Jonathanban. A stílusa neki is inkább ez az Iniestás, csak ő még inkább gólt akar lőni. Én nem pont az ilyen irányítókat komálom speciel... De ezen véleményt tessék úgy kezelni, hogy ezek a legelső benyomásaim róla... Szóval nem kell nekem esni rögtön, hogy minek mondok ilyeneket egy meccs és a youtube alapján. Még van ideje fejlődni, és tanulni a bátyustól is akár. Csak az első benyomásaim róla nem olyan jók mint a Jonathan-Thiago párosról voltak anno...Fecooo írta:Palesz! asszem Rafa is tkp, azaz nem kizárt, h a két Mazinho fiú fogja újjáéleszteni a Xavi-Ini középpályát egyszer
őt láttad már játszani? én még nem...![]()
majd őt is illik figyelni sztem...
- Messithebest
- Director del Fútbol
Jaja

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Palesz! asszem Rafa is tkp, azaz nem kizárt, h a két Mazinho fiú fogja újjáéleszteni a Xavi-Ini középpályát egyszer 
őt láttad már játszani? én még nem...

őt láttad már játszani? én még nem...

- palesz77
És még ott van Jonathan is. Ha nem jön Cesc, remélem ő is megkapja a lehetőséget. Ez a két srác együtt mikre lehetne képes... Még 2 éve a Manchester City ellen játszottak együtt, és nagyon jól megértették egymást, a stílusuk meg konkrétan a Xavi-Ini párosé. Azóta pedig csak még jobban összecsiszolódtak. Szóval remélem tényleg nem jön Cesc - pedig egyik kedvencem, imádom az ilyen stílusú játékosokat -, és ha már Xavi kiöregszik és kell egy 3. számú középpályás, az Jonathan lesz. Meg Iniestát majd ő pótolja... Bár ez nagyon távoli jövő még. De nem szeretném ha a Mexicoi a testvére sorsára jutna, nagyon tehetséges ő is...LM10 írta:Nekem sem kell Cesc, majd az Arsenalban megöregszik![]()
Thiagotól meg hatalmas jövőt várok, számítok.
Thiagot meg én már számtalanszor agyon dicsértem, ezt most kihagynám... Tudja mindenki úgyis magától hogy mekkora potenciál van benne...

most mondjátok azt, h látszott a videón, h ez a srác 9 nappal a 20. szülinapja előtt van...

Igen, visszavonom némileg, mert elsőre valamiért úgy tűnt nekem, mintha félpályáról vágta volna rá, az meg nem lehet véletlen, csak akkor tesz ilyet egy játékos, ha látja hogy a kapus nincs a helyén. De jóval közelebbről volt az.
-
- Director del Fútbol
Hát szerintem reflex mozdulat volt, amit az ellövés pillanatában megbánt. Abból is látszik, hogy nem kezdte el ünnepelni a gólját... Szóval paraszt dolognak nem nevezném. Mindenesetre nagyon szép dolog volt, amit a középkezdés után csináltak a fiúk.d írta:Szép, de illett is. Elég paraszt dolog volt a fekvő kapus mellett ellőni a labdát.