Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nekem is fura hogy nem reklamált senki,viszont most már nekem is kéznek tűnik. mellel átveszi,de keresztbe menne tovább a labda,amit a karja megakadályoz. a videó ezt mutatja számomra. utolsó 2 ismétléscsababarca írta:Azért érdekes hogy mindig a realosok sírnak az ilyenek miatt,mint ez az állítólagos kezezés.
Valahogy nem láttam, hogy a villarealosok reklamáltak volna. Egyik sem. Edző sem.
Érdekes mindenesetre.

fehérlui1698 írta:A Bence által linkelt kép ebből a cikkből való:
http://rmcf.blog.hu/2011/04/03/88_verhetetlen_barcelona
krissz cimboránk unatkozott...![]()
Persze most nyilván savanyú a szőlő, de az egyenlő feltételek hiánya előbb - utóbb már unalmas lesz mindenki számára, még lehet, hogy néhány Barca szimpatizánsnak is. Ha már most nem az…
Ehh... ilyen dolgokat milyen színű pirula beszedése után ír az ember?![]()

Ezen nem nagyon tudok röhögni. Mindenkivel megesik, ellenben az gáz, hogy hatalmas pozitívumként kell fölfogni, hogy gratulált a Sporting öltözőjében.

Szerintem semennyire sem gyengülünk vele... Bár nem látok bele a Barca mindennapjaoba, az edzések levebonyolításába, de szerintem VV sok hasznos tapasztalattal rendelkezik , amit Pintotól tanulhat/tanulhatott..Pinto nagyon jó kapus...LG írta: nem baj, megérdemli, nem hiszem, h vele jelentősen gyengülnénk.

nagyon bízom benne,hogy most okosan dönt és feladja a ligát. kellenek a friss lábak a kupákbanBob_Marley írta:Megemlítem, hogy Mourinho teljesen normálisan bement a Sporting öltözőbe, s gratulált mindenkinek!S tett egy elég furcsa kijelentést, hogy matematikailag nem, de majdnem lehetetlen megnyerniük a bajnokságot...
Azért nem hiszem, hogy feladnák, s picit fura is ezt tőle olvasni!

Ebben én is, mivel korábban már Pep lenyilatkozta, h a kupában végig Pinto fog védeni. De nem baj, megérdemli, nem hiszem, h vele jelentősen gyengülnénk.fcbarca0827 írta:Én meg abban, hogy a kupadöntőn Pinto fog védeni.mes írta:A Real ellen a leheto legerosebb keret fog kimenni mindket meccsen, ebben 100%-ig biztos vagyok.
Én meg abban, hogy a kupadöntőn Pinto fog védeni.mes írta:A Real ellen a leheto legerosebb keret fog kimenni mindket meccsen, ebben 100%-ig biztos vagyok.
Elméletileg lehet övék a meccs, de sztem a presztízs miatt oda fogjuk magunkat tenni, és ők is. De az tény, h mosta ennek az El Clasiconak mind2 csapat számára jóval kisebb jelentősége van, mint a kupadöntőnek, nem is beszélve az esetleges BL elődöntőről.Rivaldo11 írta:Ha verjük az almeriát, akkor a madrid elleni bajnoki már nem lényeges-legalábbis ami a pontokat illeti, szerintem lehet nyugodtan övék a meccs. Alvest, Piquét, Busit/Mascht, Adrianot, Xavit/Init, Messit, és Villát nyugodtan lehetne pihentetni a kupadöntőre, bár nyílván egyszerre ennyien úgy sem pihennek majd.
Rivaldo11 írta:Ha verjük az almeriát, akkor a madrid elleni bajnoki már nem lényeges-legalábbis ami a pontokat illeti, szerintem lehet nyugodtan övék a meccs. Alvest, Piquét, Busit/Mascht, Adrianot, Xavit/Init, Messit, és Villát nyugodtan lehetne pihentetni a kupadöntőre, bár nyílván egyszerre ennyien úgy sem pihennek majd.
Rivaldo11 írta:Ha verjük az almeriát, akkor a madrid elleni bajnoki már nem lényeges-legalábbis ami a pontokat illeti, szerintem lehet nyugodtan övék a meccs. Alvest, Piquét, Busit/Mascht, Adrianot, Xavit/Init, Messit, és Villát nyugodtan lehetne pihentetni a kupadöntőre, bár nyílván egyszerre ennyien úgy sem pihennek majd.
Szerintem ez a szezon nem volt rossz, sőt, hol van még a vége. Nem láttam a Gijón elleni meccset, de amikor láttam a 0-1-t, azt hittem hogy zseni(!) Mou, ugyanis feladhatta volna már most a másik kettő kupa érdekében a bajnokságot, de elnézve az összeállítást, nem pihentetett.daffy írta:ha a kupát valahogy kiszenvedjük(akármilyen focival) és a bl-ben a 2 clasicon nem égünk le,akkor elégedetten dőlök hátra. ha a kupa bukik és a bl-ben is kikapunk(ne adj isten a tottenham ellen akár),akkor kicsit keserű szájízzel tekintek vissza az idényre. nem azért,mert kupákat vártam ősszel,hanem azért,mert a kapujában/kapujukban buktunk el. magunk közt szólva,a tottenhamet illik legyőzni és a 4 között már igen közel a siker. a kupadöntőt nem kell gondolom indokolni. egyedül a bajnokságot sajnálom,mert ott esély nélkül indultunk,mert tudni lehetett,hogy -6 pont hátrányból(2 klasszikus) nehéz nyerni. a közeli jövőt se látom oly derűsen,mert az igazolások terén számomra középszerű vagy a realhoz nem illő játékosok ajtaján kopogtatunk. a sansz 2 év múlva jöhet el,amikor xavi,puji pótlása napirendre kerül és esetleg pep is lelécel. ott meg lehetne benneteket fogni,mert akár milyen jó is a thiago/cesc-fontas páros,mégsem lesz ugyan az. addigra kell madridban egy erős,ÖSSZESZOKOTT csapatot létrehozni,de ez sajnos még messze van.LG írta:Én kifejezettem szomorú vagyok, h ezt a szép sorozatot a Gijon szakította meg, sokkal boldogabb lettem volna, ha ezt mi tesszük meg.
De a bajnoki címre sztem így már szinte semmi esélye nincs a Madridnak, szvsz ha még le is győznének minket, még úgy is sok lenne az 5 pont.
A BL-re sem adok nekik sok esélyt, sztem már a Spurs is kemény dió lesz, de ha még rajtuk túl is mennek, ellenünk már sok esélyt nem adnék nekik. Azért két meccs, ha abból legalább az egyiken kijön a reális különbség a két csapat között, nem lehet kérdés.
Amire esélyük lehet, az a kupa. Egy meccs, semleges helyszínen, az még össze is jöhet nekik.

ha a kupát valahogy kiszenvedjük(akármilyen focival) és a bl-ben a 2 clasicon nem égünk le,akkor elégedetten dőlök hátra. ha a kupa bukik és a bl-ben is kikapunk(ne adj isten a tottenham ellen akár),akkor kicsit keserű szájízzel tekintek vissza az idényre. nem azért,mert kupákat vártam ősszel,hanem azért,mert a kapujában/kapujukban buktunk el. magunk közt szólva,a tottenhamet illik legyőzni és a 4 között már igen közel a siker. a kupadöntőt nem kell gondolom indokolni. egyedül a bajnokságot sajnálom,mert ott esély nélkül indultunk,mert tudni lehetett,hogy -6 pont hátrányból(2 klasszikus) nehéz nyerni. a közeli jövőt se látom oly derűsen,mert az igazolások terén számomra középszerű vagy a realhoz nem illő játékosok ajtaján kopogtatunk. a sansz 2 év múlva jöhet el,amikor xavi,puji pótlása napirendre kerül és esetleg pep is lelécel. ott meg lehetne benneteket fogni,mert akár milyen jó is a thiago/cesc-fontas páros,mégsem lesz ugyan az. addigra kell madridban egy erős,ÖSSZESZOKOTT csapatot létrehozni,de ez sajnos még messze van.LG írta:Én kifejezettem szomorú vagyok, h ezt a szép sorozatot a Gijon szakította meg, sokkal boldogabb lettem volna, ha ezt mi tesszük meg.
De a bajnoki címre sztem így már szinte semmi esélye nincs a Madridnak, szvsz ha még le is győznének minket, még úgy is sok lenne az 5 pont.
A BL-re sem adok nekik sok esélyt, sztem már a Spurs is kemény dió lesz, de ha még rajtuk túl is mennek, ellenünk már sok esélyt nem adnék nekik. Azért két meccs, ha abból legalább az egyiken kijön a reális különbség a két csapat között, nem lehet kérdés.
Amire esélyük lehet, az a kupa. Egy meccs, semleges helyszínen, az még össze is jöhet nekik.