Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vazz, későn szóltál már megraktam.szerk.: Levi, a Flensburgot annyira nem ajánlom. Aszeged megfogja nyomni, csak 1 góllal kell nyerniük.
Bátor vagyFtcSikiHun írta:Roma-Juve V
Én ezeket raktam:levproff írta:Köszi, de basszus a Montpellier szorzóját levitték 1,01-re..így már nem teszem meg. Helyette esetleg valami vagy tegyem meg csak azt a hármat 2,20-ért?
Amúgy Krisz, az Olympiakosszal vigyázni kell, mivel már bajnokok.
Hát, mondjuk az én tippmixemen, nem csak velük kell vigyázni.levproff írta:Amúgy Krisz, az Olympiakosszal vigyázni kell, mivel már bajnokok.
Kézi, foci, kézi, foci.levproff írta: az első mi? a második foci vagy kosár? a harmadikat sem tudom mi. a negyedik gondolom foci.
az első mi? a második foci vagy kosár? a harmadikat sem tudom mi. a negyedik gondolom foci.daffy írta:montpellier,cszka,flensburg,rosenborglevproff írta:Hali!
Fernando vagy akárki összetudna dobni nekem egy nagyonbiztos duplázó/triplázó szelót. Már nem nagyon bízom magamba.![]()
Várom a tippeket, köszi!
2,4
én ezt tenném
montpellier,cszka,flensburg,rosenborglevproff írta:Hali!
Fernando vagy akárki összetudna dobni nekem egy nagyonbiztos duplázó/triplázó szelót. Már nem nagyon bízom magamba.![]()
Várom a tippeket, köszi!
elmentem valahova,mert még vagy 200x megfogom kérdeznivarnagykrisztian írta:Szia.Már 1000x leírtam hogy egy barátommal versenyzünk hogy kinek lesz meg elöbb 1-14-ig eltalált szelvényedaffy írta:varnagykrisztian
az 1.01es szorzó mire jó? azon csak bukhatsz.Ebben a baráti versengésben nem kifejezetten a pénzre vagyunk kiélezve, ezért rakok kis odds-okat.De amint láthattad tettem más szelókat is
Szia.Már 1000x leírtam hogy egy barátommal versenyzünk hogy kinek lesz meg elöbb 1-14-ig eltalált szelvényedaffy írta:varnagykrisztian
az 1.01es szorzó mire jó? azon csak bukhatsz.
A rossz előérzetem bejött.Barcaman14 írta:Hétvégi 2:
Debrecen-Győr h 1,67
Stoke-Chelsea V 1,63
Cardiff-Derby County H 1,63
Szpartak Nalchik-Zenit V 1,75
Nice-Lyon V 1,88
200ft2920ft
Wolfsburg-Frankfurt H 1,79
Nancy-Bordeaux V 2,60
Cesena-Fiorentina V 2,36
Thun-Zürich V 2,00
200ft4395ft
Ne engedj a vonzodasnak!Fernando írta:Mára nem tettem semmit hálistennek. Mind elment volna, ha megrakom, pl U17Belgium, Lowen, Jyp. Egyikre se mertem végül tenni.
065 3 Vaslui - Unirea Urziceni 1.20 / 4.75 / 9.45
![]()
![]()
Istenem de vonz, de vóóónz.