Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pedig leírtam. Tavaly nem folyt még a csapból is, hogy Pellegrini mit csinált, ellenben idén mindenhol az volt, hogy a Real Mourinho miatt olyan jó otthon. Pedig csak egy évet kellett volna visszanézni. Nagy teljesítmény, amit elért, ezt nem vitatom, és nem is szabad elvitatni, de a ló túloldalára sem szabad átesni.ozsimiki írta:Nem értem ,mit nem értesz
Én pl nem a 100%os a Reallal cucctól voltam elájulva, az szerintem sem akkor kunszt, hanem a 2002 óta tartó sorozatától.
Pellegrini egy szezonra vonatkozóan ért el nagyot, úgy elég sok mindenki, elég sok helyen ér el nagy dolgokat. Mourinho rekordja egész bődületes, már Chelseas első éve óta figyelem direkt ezt a rekordot, már akkor is hangzatos volt,de azóta csak bővült, és bővült. Szerintem ez pont nemz az a dolog, amit a média fúj fel, mert -bár nem bírom Jose-t- ez tényleg megsüvegelendő teljesítmény, sorozat.
Nem mostanában lesz ez megdöntve.
Végül is 9 év távlatában ennyi tévedés beleférPavel írta:Mou rekordjához. Szép teljesítmény volt. Én azt hittem, hogy két hét múlva fog megszakadni.
nálam is az utolsó tippek közt lett volna,de inkább itt kapjon ki a csapat,mint a clásicón. remélem arra jó volt,hogy senkinek nem maradtak illúziói a madridi bajnoki cím kapcsán. a kupát kell behúzni valahogy tizikkel és a bl-ben le kell izzasztani benneteket,oszt csókolom.ozsimiki írta: én is gondoltam,h itt fog megszakadni, hiszen a Barca is ebben a ligában van,de azt nem, hogy egy Gijon ellen, azért a sokk
![]()
én is gondoltam,h itt fog megszakadni, hiszen a Barca is ebben a ligában vandaffy írta:
bármit rátettem volna,hogy a realnál fog megszakadni és oknak azt mondtam volna,hogy hadd röhögjetek.

bármit rátettem volna,hogy a realnál fog megszakadni és oknak azt mondtam volna,hogy hadd röhögjetek.ozsimiki írta:Atya Úr Isten![]()
![]()
ez most sokkolt, jó értelemben.
ekkora meglepetés nem tudom mikor volt, úgy SPORTügyileg sem.
bár általában a nagy rekordok (Jose hazai veretlensége, elképesztő volt) ilyen 0,001%os sansztalan csapatok ellen szakadnak meg.
Amúgy ha nyertek volna,és mi is Villarreal ellen, szerintem akkor is eldőlt volna a bajnokság.
szerk: levproff! sosem volt ilyen. Portot mikor vette át? azelőtt hol dolgozott élvonalban? Mert elképzelhető,hogy még sosem kapott ki otthon, nem hogy kétszer zsinórban
Ilyenkor mit gondolhat magában:D:D Porto,Chelsea, Inter sima, erre idejövök és persze,h megszakad
Nem értem ,mit nem érteszDrigo írta:
De mondjuk nem értem, hogy mire ez a nagy felhajtás, ezt is csak a média fújja fel. Pellegrini pl tavaly csak a Barcától kapott ki, a többit mind megnyerte, mégis mindenki el volt ájulva, h Mourinho még 100%-os otthon a Reallal. De hogy egy "hazai" vonatkozást is említsek: Pep igaz, hogy nem volt veretlen otthon 9 évig, de a megszerezhető pontok nagyobb %-t gyűjtötte be Mourinhonál, igaz valamivel kevesebb, mint fele annyi meccsen. Erről még sem beszél senki.

Azt gondol magában, amit akar.ozsimiki írta:Ilyenkor mit gondolhat magában:D:D Porto,Chelsea, Inter sima, erre idejövök és persze,h megszakad
A vereség egyik oka lehet éppen ez volt.MichaaBee írta:Real Madrid ban Shakira songs from the Bernabeu - report

Barcaman14 írta: A létező legvalószínütlenebb meccsen vesztett pontokat a Madrid, és még mennek a Bilbao,Valencia duóhoz is!

Sose írd le Mourinhot !10Messi4ever írta:Az már nagyon beteges, ha Mourinho-taktikázásra gondolok, miszerint ma ki kellett kapniuk, hogy ne a Barçáé legyen a veretlenségi sorozat megtörésének dicsősége?![]()
(Jó, ez kicsit már túlzás lenne még tőle is.)
MessiFan írta:Miiiiiii?![]()
Nem láttam a meccset ezért csak a statisztikából állítom, hogy ez Pablo napja volt. 12 védés a 12 kaput eltaláló lövésből..
Az adatokból nekem az jött le, hogy a madrid jobban megérdemelte volna a győzelmet.
Ezek után tényleg sorsöntő lehet a mai Villareal-Barca meccs.

Arra, hogy valószínűleg nem fogja a nyáron váltani Luis Enrique.Rewolution5 írta:Presciado ilyenkor mire gondol? Megverte a madridot, lexelt a barcával, 11. helyen tartja magát...