Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
86. perc.Kalap1988 írta:Hányadik perc van épp?
Ezért írtam azt hogy el dőlhet, nem pedig azt hogy eldőlt!Alberto10 írta:Ahhoz még kéne ma egy Barca győzelemBarcaman14 írta:Hoppá van!Ha így marad akkor minden tisztelettel mondom, de ma este el is dőlhet a bajnoki cím sorsa spanyol honban!
remélemSuperMessi írta:Gyerekek nulla pont?
Ahhoz még kéne ma egy Barca győzelemBarcaman14 írta:Hoppá van!Ha így marad akkor minden tisztelettel mondom, de ma este el is dőlhet a bajnoki cím sorsa spanyol honban!
Egyetértek.csababarca írta:Ha a 90.percben lőtte volna a Gijon akkor azt mondanám van esély egy X-re, de így be fogja húzni a madrid.
Látni akarod te is a gólt?levproff írta:Ha majd a 85. percben is 0-0 lesz, akkor bekapcsolódok a közvetítésbe.![]()
Várható volt, hogy nagyon kemény meccs lesz. Egyrészt a Gijon nagyon jól védekezik, másrészt az eddigi húzóemberek (CR, Marcelo, Benzema, Alonso) mind sérült. Pipitától viszont nagyon tartok.Barcaman14 írta:Ugyan nem adják a Real meccset, de abból hogy a 67. percben még 0-0 azt szűröm le hogy nem egy könnyű meccs ez. Sanszos hogy a végén behúzza a Real de hátha!![]()
Egyébként Higuain a 2. félidőben beszállt a meccsbe, és van egy olyan megérzésem hogy ő fogja megynerni a meccset.
Kb 15 perce nézem, meglesz a Madridnak a három pont. Nem bírja végig a Gijon.Barcaman14 írta:Ugyan nem adják a Real meccset, de abból hogy a 67. percben még 0-0 azt szűröm le hogy nem egy könnyű meccs ez. Sanszos hogy a végén behúzza a Real de hátha!![]()
Egyébként Higuain a 2. félidőben beszállt a meccsbe, és van egy olyan megérzésem hogy ő fogja megynerni a meccset.
azért higut becserélném benzemára. sajnos az argentin rég játszott,így rendesen kell idő,mire formába lendül. szerintem meglesz az a bajnokság hajrája.Lionel85 írta:Viszont Pipita már ott lesz a cserepadon, ami szinte varázslat. Ahhoz képest, hogy eleinte a bajnoki hajrára ígérték az orvosok a visszatérését, már áprilisban játékra kész lesz. Pont jókor jött, hiszen Benzin most sérült le. Remélem Abidal is hasonló csodagyógyulás után tér majd vissza még idén!daffy írta:azért bizony,viszont sajna a 3 sérült nem kamu. cé játszani fog,benzema,marci nem. cé egy állat,szerintem összerakják