Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem olyan rossz ez az eredmény. Luxemburg mostanában, jó pár csapat tökeit megszorongatta.faithnomore írta:az meg hogy kemény 1-0-ra sikerült legyőznünk a világranglista 120. helyezettjét...khm...inkább nem értékelném
Mennyi?Hady írta:Svédek nyertek......akkor ennyi.
El tudom képzelni, hogy mennyire rá lehet pörögni egy tét nélküli, barátságos meccsrefaithnomore írta:Németh nem volt rossz, agilis volt és tényleg ment a labdákért csak túl sokat volt lesen és ez már nagyon zavaró...
az meg hogy kemény 1-0-ra sikerült legyőznünk a világranglista 120. helyezettjét...khm...inkább nem értékelném
Németh 1 félidőt játszott, de azalatt a 45 perc alatt a legveszélyesebb játékosunk volt talán.Robcsyy írta:Egervári meg jól tenné, ha nem haveri alapon válogatná be a játékosokat, meg lelki válság miatt Némethet pl... ez válogatott, nem pedig valami rehabilitációs klinika...
Egyetértek! Minek játszunk Luxemburggal, azonkívül hogy javítsuk Egervári statisztikáját, hogy majd a menesztése után visszanézve megállapíthassuk hogy jobb volt mint Koeman?!Bob_Marley írta:Gondolom olvastátok, én 10re is elolvasva sem értem, hogy miért????
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... n-2080227/
Nem is csak a felállással van a gond, mert teljesen mindegy papíron mennyi csatár van vagy kp, de 1;miért Luxemburg? 2; ha már egy „könnyebb” ellenfél, akkor kipróbálhatnánk újakat, mert nekem nincs bajom Tökivel, de lássuk be neki már kicsengettek, egy felkészülési mérkőzés azt a célt szolgálná, hogy új variációk, új emberek, megnézni ki mire képes, milyen formában van!Persze vannak, hogy idősebb játékosokat visszahívnak egy válogatottba, de azt hiszem nem túl erős kifejezés, hogy Tököli, nem egy Henke Larsson![]()
Azért persze Hajrá Fiúk, meglássuk mi msül ki ebből a meccsből!
Talán önbizalomnövelés, vagy a taktika kipróbálása kockázat nélkül. Nem bánom, hogy nem az argentinok vagy a brazilok jönnek ide, mert az csak a bevétel szempontjából volt jó matthaus idején, de szakmailag semmit sem értek. Azokból nem lehetett tanulni. Viszont egy taktikai elemet a kicsik ellen lehet jól megtanulni, mert nem kell attól félni, hogy na, rosszul döntött Egervári adott esetben és 5 góllal büntet azonnal az ellenfél.bence-barca írta:Azt nem értem, hogy miért Azerbajdzsán meg Luxemburg erősségű válogatottakkal játszunk barátságos meccset? Egy szinttel feljebb lehetne lépni, ha nem is biztos, h nyernénk. Ausztria például v lengyelek.
Köszi szépen!Bob_Marley írta: http://www.magyarfutball.hu/hu/magyar-valogatott
http://www.magyarfutball.hu/hu/magyar-valogatottsalas9 írta:Mikor játszunk Luxemburggal? Ez barátságos meccs?Bob_Marley írta:Esetleg Luxemburg ellen már be is lehetne őket dobni, bár ők még elég fiatalok, s nem játszanak, ez meg elég nagy baj!
Sorry, megvan visszaolvastam!
Mikor játszunk Luxemburggal? Ez barátságos meccs?Bob_Marley írta:Esetleg Luxemburg ellen már be is lehetne őket dobni, bár ők még elég fiatalok, s nem játszanak, ez meg elég nagy baj!