Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Hát sajnos a forgatókönyvet ismerjük, de ezt már csak nem fogja megúszni...Fecooo írta:sajnos ez még csak első fok... a jól ismert forgatókönyv szerint jönni fog a fellebbezés és újabb hetek-hónapok a másodfokú ítéletig...Bob_Marley írta:http://hirszerzo.hu/belfold/20110331_le ... ohl_andras
Végre!

sajnos ez még csak első fok... a jól ismert forgatókönyv szerint jönni fog a fellebbezés és újabb hetek-hónapok a másodfokú ítéletig...Bob_Marley írta:http://hirszerzo.hu/belfold/20110331_le ... ohl_andras
Végre!
jelwaz írta:Óóó, meg majd a szegény kib.... amerikaikat fogom könnyezni. Teljesen értelmetlenül szakították el őket a családjuktól, csak mondjuk nekik nem jelent nehézséget ivóvízhez jutni, élelmet szerezni stb., a mocskos kormányuk annyit költ rájuk egy nap alatt, mint egy kisebb ország költségvetése. Azok az apák, akiket ezek kinyírtak a saját országukban? Ezeknek van hova hazamenniük, azoknak? Elég legyen már a yenkik ajnározásából! Így is a saját seggüket nyalják, nem kell nekünk is...MessiFan írta:Sírjatok nyugodtan
Óóó, meg majd a szegény kib.... amerikaikat fogom könnyezni. Teljesen értelmetlenül szakították el őket a családjuktól, csak mondjuk nekik nem jelent nehézséget ivóvízhez jutni, élelmet szerezni stb., a mocskos kormányuk annyit költ rájuk egy nap alatt, mint egy kisebb ország költségvetése. Azok az apák, akiket ezek kinyírtak a saját országukban? Ezeknek van hova hazamenniük, azoknak? Elég legyen már a yenkik ajnározásából! Így is a saját seggüket nyalják, nem kell nekünk is...MessiFan írta:Sírjatok nyugodtan
Nem, a Gipsy lenne a befutó.Lionel85 írta: akkor még a Real himnuszát is átírnák vagy erre, vagy a Locára.szánalmas banda.
Ha Nadallal jött volna össze akkor folyton a Waka waka menne?
ezek betegek
Én is elérzékenyültem a video láttán, én is ajánlom mindenkinek!MessiFan írta:Sírjatok nyugodtan

Én férfiasan bevallom, hogy amikor anno láttam, bizony megkönnyeztem... Nagyon jó videó, csak ajánlani tudom mindenkinek.MessiFan írta:Sírjatok nyugodtan

Délben már sörözöl?P.U.Y.O.L. írta:Boszorkányság!Lionel85 írta:Egészségetekre!![]()
![]()
![]()
Az előbb tettem le magam mellé egy üveg Heinekent! Nem is tudtam, hogy te küldted...

Boszorkányság!Lionel85 írta:Egészségetekre!
Mindig is tudtam, hogy sok fa... él ebben az országban.Rinku írta:Azt hiszem a "Mit ér az ember, ha magyar?" érvelő fogalmazásomban ezt is beírhattam volna, no de így sem kell panaszkodni, meg lett az 5-s bőven, sőt az egyik legjobb lett az enyém, de ami cickók itt vannak...