3. szezonomat kezdtem most a Barcával. A kezdőcsapaton semmi változás nem volt, a valósághoz képest annyi eltérés van, hogy Busquets helyén Masch szűr. Remek a csapat, Messivel eddig mindkét szezonban 50 gól felett termeltem (KT poszton)

A cseresorom teljesen kicserélődött. Kapusnak megvettem a Barca B-ből Carlost, hogy mégiscsak barcelonai legyen a padon, de Valdés véd minden fronton, úgyhogy ő csak végszükség esetén áll be (tehát nem.

) Védők: Rafael, Bruma (Chelsea), Busquets (itt játszatom), Fábio. A manchesteri ikrek a fifában mindig királyok.
A középpályára Brazíliában akadtam rá Renatora, Klébersonra és Felipe Melora, ők a cseresor, illetve Afellay természetesen. A három brazilt, főleg Klébersont ajánlom mindenkinek, remekül mozognak.
Csatárok: Daniel Villalva (River Plate, Messi helyén játszik, remekül helyettesíti a magassága ellenére is, 160 centis srác), Massimo Maccarone (no, nem az igazi, hanem tehetségkutatós játékos, Neymarhoz hasonló mozgással, még kinézetre is hasonlít), Bojan, Leonardo (brazil tehetség, őt még készülök eladni) és Lukakut igazoltam még le, már korábban meggyőzött, az egyik legjobb játékos ebben a játékban.
Így kezdtem el a szezont, a tehetségkutatást nem hagyom abba most sem, majd jelentkezem, kiket érdemes szerintem kipróbálni.