Végre! - megmutatták "páran a csapatból, hogy tudnak focizni. Nem akartam nagyképernyősködni, sem elkiabálni a meccs előtt, de éreztem, hogy ebből sokkal több lehet, mint az otthoniból. A média egy kicsit leakadt róluk (fiainkról) így CSAK a játékra összpontosíthattak. Szép volt, büszke vagyok, lőttünk 3 gyönyörű gólt, és tényleg ezek tipikusan meccs-eldöntő találatok voltak. Végre büszkén mosolyoghattam Gera 2 szép gólja után, tényleg nagyon jó volt, és ha NETÁN valamelyikük beolvas ide, akkor köszönjük ezt szerettük volna látni!
De szép is lenne ha csak ennyit kellene megjegyezni a találkozóval kapcsolatban. Csak, hát, vannak azok a fránya "DE" -k:
Szívesen venném, ha egyszer valaki megnyugtatna, hogy rendesen felkészülünk egy ellenfélből, illetve hogy ezt milyen formában is tesszük. Nekem úgy tűnik, mintha nem videóznának eleget a srácok. Nem igazán érzem profinak a hozzáállást megint csak. Nem voltak azért a hollandoknak olyan igazán nagy villanásaik, nekem ezek egyszerű támadásoknak tűntek, semmi trükkös nem látszott rajtuk, úh. ki is kellett volna védekezni ezeket.
Továbbá, bárcsak ne kéne ezt írnom, de a góljainkhoz kellett egy TELJESEN szétzuhant ellen, azokban a percekben gyakorlatilag vakok, bénák voltak. Laczkóval kapcsolatban, csak annyi, hogy eléggé fura h szélső ellenére előre mozgáskor befelé fut, ami tekintve h szélen nincs aki helyette védjen, eléggé öngyiloknak tűnik. Ilyet még nem igazán láttam más csapattól, de nem úgy tűnik mintha ez valami frankó invenció lenne, rendre csaptak át rajtunk a hollandok az ő helyén. A kapott góljaink, bár egyszerű helyezkedési hibákból születtek, nem árt hangsúlyozni ezek súlyát, mert nálunk (sajnos) ez igencsak egy elkoptatott frázis, aminek lehet érzik már egyesek az értékét. Nekem ez (a miénk) továbbra sem tűnik egységes csapatnak, de nem is kettészakadtnak inkább csak páran voltak "összhangban".
Remélem az is nyilvánvalóvá vált, hogy Vadóczot nem hagyhatjuk ki a csapatból semmilyen körülmények között, mondjuk azért itt egymás között

egy spanyolban jól játszó középpályást semelyik nemzet válogatottja nem is hagyna ki.
A kapus poszt, tulajdonképp tök mindegy én azt vallom, ha 5 gólt kap egy csapat, akkor az gyanús, hogy nem a kapus hibája. Ezeknek a 90%- ának el sem kellett volna jutniuk a kapuig.
Továbbá a tabelláról, pontokról. Majd úgy is kijavítotok(remélem), ha nagyon nagy marhaságokat írok itt, de én nem emlékszek olyan csapatra ami szépen fejlődgetve jutott volna föntebb. Én csak berobbanásokra emlékszem. Nem szívesen mondom, de azt érzem, nem jutunk tovább, ugyanis ahhoz nagy skalpok kellenek az meg nem sikerült. A számolgatások egyáltalán nem érdekelnek, egy olyan csoportból, ahol finnek, svédek, hollandok vannak nyilván hogy csak úgy jutunk tovább, ha megverjük őket (legalább 1x a kettőből), ez a mutatott játék alapján pedig nem reális. Nem most kellene javulgatni (persze azért kell, pláne nekünk), arra lennének főleg a barátságosak, h ott hangoljuk össze a csapatot ilyenkor már csak finom hangolásra van mód, az pedig nálunk valljuk be most kevés.
Remélem azért fejlődik és tanul mindenki a csapat körül, a játékosok edzenek, az edzők taktikákon agyalnak, a (AUTO_CENZÚRA) média pedig rájön, hogy a meccs előtti és utáni mélyem szántó interjúk a játékosokkal, edzőkkel, pályamunkásokkal nem segítenek, hanem inkáb mindent elb*%@sznak, ha nem akkor azoknak kellene ezt sulykolniuk feléjük akik az ő fórumaikon is osztják, mert ez nem tűrhető magatartás a sajtó felől és mivel a nézőknek csinálják talán nekik kellene helyre tenniük őket.
Megint csak bocs a hosszért, de van miről írni.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!