Bob_Marley írta:Fülöp Mártpn – Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Gera Zoltán, Pintér Ádám, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Priskin Tamás.
Cserék: Király Gábor, Komlósi Ádám, Czvitkovics Péter, Koman Vladimir, Varga József, Tököli Attila, Koltai Tamás
Vili bácsi megint jó vicc hogy egyáltalán válogatott, de még hogy a védelem közepén Juhásszal az....
Őszintén engem Pintér sem győzött meg mikor láttam játszani, nagyobb a híre mint a tudása, inkább ezt mondanám rá.
Laczkó meccsek óta borzalmas formában van, kár hogy nincs egy normális balhátvéd a helyére. (Halmosit meg ne lássam még egyszer arrafelé kolbászolni)
Priskin szintén no comment.... sose értettem miért van a válogatottban, talán annyi szól mellette hogy külföldön játszik, de ott is ha a csapatában évente lő 3 gólt akkor már tapsolhatunk vígan. Inkább mondanám azt hogy tegyük be Tökölit, ő legalább a kapura veszélyes és bemozog üresbe, nem csak lesen mászkál mint Priskin. (Többször egy meccsen mint Pippo mester, aki lesen született)
Nem várok semmit ettől a meccstől, sima holland győzelem lesz itt. Ha találnánk egy gólt már boldog lennék, de legalább helyzeteink legyenek.
Hajrá Magyarok!