Messithebest írta:Áhhh ilyen napot!

Mit mondtam Bob? Kikap a Boston

Ki is kapott

:D És a Bulls is

Ma be kell húzni Clevelandban!!!
LOL!De legalább dobtunk 100 pontot
Nagyon bőven már nem tudok mit mondani, röhögni lehet rajta, azok a csapatok melyek elől vannak kikaptak, akiknek kell a W nyertek, ilyen a popszakma
Kezdő ötös:
Kalappal egyetértek a leírtjaival, s ha lehetne régebbről is mondani embereket, akkor íjjjjj milyen kezdőket össze lehetne rakni, Magic aki 1-5ig minden poszt, Bird, Malone, Chamberlain, Russel, Havlicek, s valóban Kemp ( a fénykorában lévő, mert utána ducin minden volt csak nem kosaras)!És akkor Hardaway-t se felejtsük el, vagy Stockton, tényleg végtelen a lista!
Na de a mostaniak közül hmm:
Én annak a híve vagyok, hogy egy ideális ötösben van egy irányítód aki passzolós, de van benne akár 20 pont is, de nem egy pontgyáros, egy jó 10 pontos átlagú!Van egy klasszis 2esed, nagyon jó védő 3asod, 4esre egy univerzális játékos, s 5ösre egy jó pattanózó védő!
Howard helye megkérdőjelezhetetlen, mindig elmondom, Howardnak nagy előnye, hogy a mostani mezőnyből fizikálisan kiemelkedik, azért a 90es években megnéztem volna mikor Ewinggal, Robinsonnal, Mourninggal, Mutombo-val vagy Malone, Olajuwon-nal keménykedik a palánk alatt!Jelenleg ő az egyetlen klasszikus Center!4esnek meg KG helye biztos nálam, ahogy kalap is írta ő azért régen még nagyobb húzóerő volt!Ha jól tudom ő tartja pl a rekordot az egymás követő legtöbb 20-20as meccsel, min 20 pont 20 pattanó!És régen is gyilkos volt 4-5 méterről is!Védekezésben meg a mai napig Top 5ös játékos!2esnek a mostaniak közül Wade-t mondanám, de ha lehetne akkor 5-10 évvel ezelőtti Kobe!Wade még mindig fiatal, s ő jó dobó, s betöröget még, Kobe már nem, ez persze korból adódik, s hiába vasember Bryant mindig van kisebb-nagyobb sérülése!
Wade egyébként idén legjobb 30ban van blokkátlagban, ami elsőre nem hangzik hú de kiugrónak, de ő HÁTVÉD, s a következő hátvéd a 70ik a listán….Na de 3as posztra én még mindig Artest!Támadásban általában hasznavehetetlen, de egy jó Artest aranyat ér minden csapatban!
Na és akkor a legnehezebb poszt az irányító….Szívem szerint Rondo, de ugye nem lehet azonos csapatból!Akik szóba jöhetnek, Kidd, Nash, Rose, CP3, Westbrook, Parker, Williams!Persze Rose nagy puska idén, de én akkor is Chris Paul
Szóval:
Paul-Wade-Artest-KG-Howard
Edzőnek Phil Jackson-t ő aztán tudná kezelni a srácokat!
Azt hiszem egy ilyen kezdővel nekivágnék egy szezonnak GM-ként
Akiket én nagyon szeretek a ligában:
Ginobili nálam az egyik legtiszteletreméltóbb játékos, mindenki legyintett, hogy Argentínából kosaras, pfff, aztán simán 15 pontos átlagú kiválóan védekezős játékos, akin látszik tanulta a kosárlabdát!Josh Smith meg szintén mindent tud, s hatalmas zsákolós forma
A régi Ben Wallace szintén hatalmas kedvenc!Aldridge, Gay, Kidd, természetesen Rondo, Allen, PP!Ha választanom kellene clutch shootert, én Pierce-t mondanám, s ő olyan mint egy jó bor, ahogy idősödik, úgy lesz jobb (s nagyképűbb

)!Curry, Ellis, Millsap szintén szimpatikus, Love-t én is megemlítem hihetetlen pali!De itt is sorolhatnék még!
James-t szánt szándékkal nem említettem sehol!Ő egy kivételes fizikai adottságokkal rendelkező játékos, mindent tud, s el is ismerem még ha mindig rivális volt, s maga azt a játékot amit képvisel nem szeretem!Amit viszont nyáron leművelt nálam hatalmas fekete pont!Nem azért mert elment a Miamihoz, ha bárhova megy leírja magát!Cleveland egy régi Franchise, s kinyalták James popóját, s lelép….ráadásul nem úgy, hogy csereüzletben hanem ellenérték nélkül, s teljesen tönkre téve ezzel a Cavs-et s valószínű jó pár évig másban nem bízhatnak csak a jó draft helyekben….Na nálam ez a nagy Decision sztori elég nagy unszimpátiát váltott ki belőlem James-szel kapcsolatban!És utána még, hogy nem 1 nem 2 stb bajnokságot fog nyerni a Heattel……Jordan is jól megfogalmazta, ő Bird-öt, Johnson-t Stockton, Drexlert stb le akarta győzni nem velük játszani…..Ezen már szerintem egyszer végigfutottunk, állítom a tavalyi Cleveland erősebb volt mint 1-2 régebbi Bulls ami bajnokságot nyert….S totál otthagyta a várost X év után….
Na sorry irtó hosszú lett, aki még ezt az utolsó sort is olvassa hatalmas respect, azt jelenti végigbírtad
szerk:
game90 írtad, hogy 1961ben volt ilyen utoljára, én meg ezt olvastam:
A Wade-James-Bosh trió is elérte a 30 pontot és a 10 lepattanót a Rockets ellen, amivel csapatrekordot állítottak fel. Nem mostanában volt hasonló az NBA-ben, utoljára 1997-ben az Isaiah Rider-Brian Grant-Arvydas Sabonis Blazers-hármas jutott el ilyen magasságokba – egy négyszeri hosszabbításos összecsapáson. !
Na akkor melyik az igaz?