Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Addig ki kell bírni vereség nélkül! Aztán majd jöhet 1 kisebb felmentősereg!!Charlie írta:Január 1-én,0:00-kor.Enrique írta:Hál'isten!Bodi írta:Nem lett gond,Iniesta gólt lőtt!:D![]()
És remélem este meg holnap meg 1általán nem fognak olyan hírek jönni h XY kisebb sérülést szedett össze...![]()
Mikor nyílik meg pontosan az átigazolási piac?
C.
Január 1-én,0:00-kor.Enrique írta:Hál'isten!Bodi írta:Nem lett gond,Iniesta gólt lőtt!:D![]()
És remélem este meg holnap meg 1általán nem fognak olyan hírek jönni h XY kisebb sérülést szedett össze...![]()
Mikor nyílik meg pontosan az átigazolási piac?
Hál'isten!Bodi írta:Nem lett gond,Iniesta gólt lőtt!:D
Nem LEHET gond!Bodi írta:Iniesta szerintem meg tudja oldai a dolgot,meg azért ott van Messi is.
Amúgy otthon a Malagat majdcsak kiütjük már egy két hiányzóval is.Ott van még támadásban egy Eto'o,egy Ronaldinho,egy Deco,egy Xavi.....
Majdcsak nem lesz gond..
Iniesta. Nefédd' Ő megoldaná!Lujo írta:De akkor ki játszana a helyén? Bár ha belegondolok, inkább 1, esetleg 3 pontot veszítsünk, mert nem játszik, mint hogy tavaszra ne játszon, vagy rossz formában legyen.
De ha az orvosok azt mondják, h pihentetni kell, szerintem nem kell erőltetni a játékát...Lujo írta:Guilyt azért nem lehet pihentetni, mert már nincs, aki játszon a helyén. Én nagyon örülnék Tomasson érkezésének kölcsönbe.
Lassan már ott fogunk tartani, h mind1 h ki jön, csak jöjjön vki..Lujo írta:Guilyt azért nem lehet pihentetni, mert már nincs, aki játszon a helyén. Én nagyon örülnék Tomasson érkezésének kölcsönbe.
Nem feltétlenül megvételre gondoltam, bár nem hiszem, hogy a Parma kölcsönadná a fő gólvágóját.Lujo írta:Melkor: Ha neked a kb 20 M €-s ár nem sok...Kb ennyiért lehet megvenni. És Saviola visszatérése és Larsson felépülése után mi lesz vele? Ezért lenne jó Tomasson kölcsönbe, bár igaz, hogy ő nem szerepelhet idén már a BL-ben.[/u]
Tényleg... Gilardino...Rapika írta:Ne nagyon gondolkodjatok,hogy ki legyen az új igazolás,hiszen nagyon valószínű,hogy ha új csatár jön,akkor az Bojinov lesz!!![]()
Allback sehol nincs hozzá képest!!
De én Gilardinot se sajnálnám,ha ide jönne a Barcába...
De a Barca játékosok is csak a stadion melletti edzőpályán edzenek.Melkor írta: Igen, lehet, de akkor a vendégcsapatokból hogyhogy nem sérült még meg senki??? Igaz, ők nem játszanak annyit, vagy edzenek ezen a pályán...
Remélem Riijkard tényleg rájött, hogy mi lehet a baj, és nem lesz több sérülés, mert ha egy igazán fontos játékos sérülne meg akkor![]()
![]()
. de nem akkorok megint pesszimista lenni.
Igen, lehet, de akkor a vendégcsapatokból hogyhogy nem sérült még meg senki??? Igaz, ők nem játszanak annyit, vagy edzenek ezen a pályán...cruyff írta:Elképzelhető, hogy laza a pálya talaja, mert még újak a gyeptéglák. A játékosok leragadnak, majd egy hirtelen mozdulatnál ott is van a baj. Az nem lehet véletlen, hogy minden egyes hazai bajnoki meccsünkön megsérül egy emberünk, és mindegyik térdszalaggal.![]()