Természetesen nekem is jöhet a privi a jelszóról,de én is abszolút megbízom benned a háttérmunkát illetően.De ha ettől kicsit megnyugszik a lelkiismereted,akkor persze h segítünk
A futamról.
Elég unalmas lett a dolog így elsőre,reggel másfél kör után bealudtam rajta,az ismétlésen meg nem kerülgetett az infarktus veszélye.Örömteli volt Hami második helye,egyelőre úgy tűnik előzetesen sokan lekezeltük a Mekit.Legalábbis remélem h ott tudunk lenni a tűz közelében végig.
Ozsi!
A Mekin leszakadt lemez a Gergő által linkelt kép alapján is valószínűsíthető,h nem a hasmagasság miatt kívánkozott le,mivel nincs alacsonyabban mint a RB-okon.Egy rázókövön akadhatott fent,de nem azért mert olyan brutál alacsonyan lenne sztem.
Még ehhez az összes kocsi meg lett vizsgálva dologhoz annyit,h ugye a Mekit is átvizsgálták tavaly rutinból is nem egyszer,külön kérték is az első futam előtt h nézzenek át mindent,ne legyen gubanc az F csatorna miatt.Átment az elem,szabályosnak minősítették,aztán az első futam után már kezdték is vizsgálni a dolgot,később ugye be is tiltották.Szóval az egy dolog h elfogadták és az egy másik h meddig

Nem kicsit tér el a RB a többi géptől a konstrukciót tekintve,ezért is furcsa h engedik a dolgot.Főleg h épp az egységesítés felé akarnak tendálni Börniék.Ami mondjuk más kérdés h miért is lenne jó,de ha már ez a csapásirány,akkor fura h engedik a képlékeny meg a durván alacsonyabb gépet.Ebből is látszik a szabályok elég érdekesen értelmezhetők és lehet trükközni velük.Korábban is sokszor írtam már a Meki és Hami kapcsán a szabályzatról.Most szintén nem a csapatot hibáztatom,mert ők építettek vmit,amit elfogadtak az okosok.Annak ellenére,h nyilván vmi repedtsarkúság van a dologban,de mégis egyelőre megengedett a dolog.V annyira ravasz a csel,h még az ítészek sem tudtak rájönni mi is az,így nem tudják egyelőre mit tiltsanak be v írjanak át
Biztos én nem olvastam utána eléggé,de úgy tudtam,h minden autóba visszatér a kers,ezért is volt érdekes ez a RB-os kérdőjel ezügyben,pláne miután kiderült a magyarázat.Amikor mutatták Webber-Alonso párharcát,a grafikán is látszott,h szárnyállítás ide-kers oda,nem volt gyorsabb a Ferrari végsebessége,mint a RB "natúran".Ugye szó volt a súlykülönbségről,h egy ilyen kers kütyü 25 kiló körül van,enélkül már érthető h miért nem volt meg a tempókülönbség.
Szal különcködnek az energiaitalosok és vmi nagyot találtak ki az tuti.De pont a másságuk miatt húzza rájuk a száját az ,aki...