Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze hogy azért nem másolták le mert nem tudják. De ettől miért lenne szabályos?ozsimiki írta:Érdekes, amikor tavaly év közepétől sokan sírtak, változtattak a szabályokon,és így kisebb változtatásokat kellett a RedBullnak alkalmazni, jöttetek azzal,h azért nem voltak akkor meggyőzőek. Aha, ezzel az a bibi,hogy az utolsó 4 versenyen már rég a módosított (közkívánatra ugye, pedig a FIA szabályosnak ítélte) elemekkel mentek,és kivétel nélkül uralták az összeset...akkor? Fáj, hogy jobb kocsit csináltak idénre is.
Vagy szerintetek nem vizsgálták meg az összes kocsit szezon előtt? Vagy akár minden verseny előtt? Többiek nem tudják így megoldani, lehet meg akarnák,csak nem lenne a kocsi többi része (nem csak úgy van,h felteszük ám az elemeket és kész is van) megfelelő összhangban, egyensúlyban.
De higgyétek azt, hogy a többiek csak azért nem így oldották meg,mert féltek. Véletlenül sem azért,mert nem tudták
hasmagasságról meg annyit,h Haminak vmi nagyon leért, bár lehet annak nem volt köze ehhez. ott a pályaelhagyás miatt történt vmi rongálás.
szerk: még a csapatok sem említik ezúttal ezt, bár előbb utóbb biztos kell vmi kifogás nekik is. Bár lehet ezúttal csak elismerik,hogy egyelőre jobban dolgoztak a bikáknál, mert még hosszú az idény. Lehet utolsó szakaszra úgy mennek,hogy már az aszfalt alól versenyez a fél mezőny![]()
ozsimiki írta:
Buttonnal szemben csak a rajtja idegesít? Ennél egyértelműbb szitu, hogy büntetés lesz abból a levágott dologból, nem igen van. Am most én is láttam legalább valami versenyzői vért is benne, tetszett amit csinált, épp ezért tartom még nagyobb butaságnak ezt a "nemengedem vissza mert nem tudom megelőzni úgyse még vagy 10körig dolgot"
Ezt én nem mondanám. Jobban kapta el a rajtot mint a két Meki, csak aztán nem volt helye. Ezúttal nem rossz rajt volt, csak pech.ozsimiki írta: 4. Alonso: béna rajt,utána kihozta a maxot
Ma ez már a 2., hogy egyetértünkMihu írta:Én is felkeltem, Vettel első kör után 2.5-re volt Hamilton-tól, ráadásul a kör végén megláttam hogy Schuminak defektje van, vissza is aludtam...Rendkívül meglepődtem mikor azt láttam a neten hogy Vettel nyert....Egyébként az RTL-es kommentár kegyetlenül borzalmas...hozzá nem értő Czollner, tök unalmasan közvetítő Walter...én bírtam Palikot akárki akármit mond.senzu írta:Hát ez a futam rádöbbentett, hogy továbbra sem érdemes nézni a Forma1et, kivéve a Red Bull és Vettel fanoknak. Ne haragudjatok, de ilyen unalmas fost rég láttam
Nemtudom, h ez mekkora előnyt jelentett nekik, de azért a pilótákat, és főleg Pérezt nagyon sajnálom.
Én is felkeltem, Vettel első kör után 2.5-re volt Hamilton-tól, ráadásul a kör végén megláttam hogy Schuminak defektje van, vissza is aludtam...Rendkívül meglepődtem mikor azt láttam a neten hogy Vettel nyert....Egyébként az RTL-es kommentár kegyetlenül borzalmas...hozzá nem értő Czollner, tök unalmasan közvetítő Walter...én bírtam Palikot akárki akármit mond.senzu írta:Hát ez a futam rádöbbentett, hogy továbbra sem érdemes nézni a Forma1et, kivéve a Red Bull és Vettel fanoknak. Ne haragudjatok, de ilyen unalmas fost rég láttam
Azért ez már tényleg nevetséges.Vito írta: tény, h megint centikkel alacsonyabban van a hasmagasságuk, mint a többieknek
Vito írta:ami nem jó az button rossz rajtja, és vettel továbbra is marha idegesítő jelenléte és ujj mutogatása..
Zseniális!
remélem hogy ebben az évben végig 'nyaralni' is fog.ozsimiki írta: Button: az agya még nyaral