Hosszú lesz:
Először is Mercedes:
hát,ez még gyengébb mint tavaly ugyanitt. Legalábbis a gyors kör még lassabb mint tavaly. Remélem csak az időmérőn töketlenkednek,és a versenyen már jobbak lesznek. Vagy a többi pályán. Nico 2tizeddel verte meg Schumit, nem örülök,de még mindig jobb mint Alo-Massa, vagy Vettel-Webber különbségek.
Legalább Vettel odapirított

Lehet Schumi visszatért felvezetni a tényleges utódját a kis német személyében
Socio! Töketlennek nem nevezném, bár ha töketlen az aki a lehető legkiélezettebb szituációban, miszerint az utolsó 4 versenyen győzelmi kényszer van rajta, ő pedig hibátlanul megoldja azt (technikai gubanc közbeszólt egyiknél), akkor töketlen

szerintem marha rossz jelző rá, még a szezon bizonyos szakaszában a forrófejűt inkább elfogadnám rá nézve, de az meg szerintem teljesen az ellentettje, amit te írtál
McLaren:
két lehetőség van...
vagy nagyot altattak (szerintem ez a valószínűtlenebb), vagy nagyot makkoltak az utolsó pillanatokban végrehajtott lebutítással...(ők maguk nyilatkozták,h nagyon rizikós volt hozzányúlni ilyenkor)
Lehet tavalyi szezon fíling lesz végig, miszerint a bikák minden pályán versenyképesek, a Ferrari meg a Meki pedig hol itt,hol ott tudja őket jobban megközelíteni.
Egy dolgot akarok, ezúttal ne játszanak ajándékozósat Vettelék,és akkor szívesen megnézem hogy küzdenek a 3.4. helyekért. Amibe remélem Schumiék is majd beleszólnak...DE nem ártana legalább a versenyen mutatni erre vmi jelet.