nekem azzal önmagában nincs problémám, hogy ennyire lelkes most mindenki és tele van a sajtó ezzel a meccsel. én csak azt szeretném, hogy ha esetleg mégsem sikerül meglepetést okozni akkor ne törjön ez le, hanem maradjon meg. elvégre a népnek ez a dolga, lelkesedjen.
a közönségtől viszont teljesen el kell választani a játékosokat. a játékosok a felkészülés első percétől kezdve nem szabad, hogy a realitás talaján maradjanak egészen a végső sípszóig. nekik kell az a plusz, az adrenalin, az, hogy ne tiszteljék az ellenfelet csak azért mert ők azok a narancsmezesek a VB döntőről. csak így lehet győzni ilyen meccsem.
az én problémám pedig épp az, hogy én úgy érzem ez nálunk fordítva történik. a tömeget hitegetik, akik közül sokan nem fognak tudni reálisan kezelni egy esetleges vereséget, hisz 2 hétig buzdították őket. viszont a játékosoknál is csak és csakis itt jöhet majd szóba a realitás, belátva azt, hogy nem kell letörni, nekünk elsősorban a finneket meg a svédeket kell megverni. egészen addig nagyot kell álmodni és elfelejteni azt a két szót, hogy valóság és realitás.
egy szó mint száz én hiszek benne, hogy ma odaperkelünk keményen aztán szép csendbe hazakullognak. ha mégsem, akkor azzal majd ráérek utána foglalkozni.
http://www.youtube.com/watch?v=KHbBOiEs_pY