2011.03.27. 12:04:31
Kisebb szünet ide, kisebb szünet oda azért van miből szemezgetni, ami a futballvilágot illeti. Nem tudom tilos-e, ha igen előre elnézést kérek a moderátoroktól, de a népsporton ismét fergeteges bejegyzést tudhat magáénak az "Útwenger" blog.
Van Persie nyilatkozik pár dologról, ez ugye nem a blogger hibája, mert hát ha a holland beszél hülyeséget, attól ő még leírja, de találtam egy kegyetlen hozzászólást is (kegyetlen itt annyit tesz, a fejemet fogom, hogy egyesek mikre nem képesek)
..."akinek nem valami korábbi sérelme van a barcával, hanem az utóbbi években gyülölte meg egyenesen, az egyértelmű szerintem is, hogy asok színészkedés, és a cigányokhoz hasonlóan "körbe állunk a tesókkal, ha nem félsz hozunk még több tesót"... komolyan xavinak a kreolos képéhez még illene is egy pillangókés amint a bíró előtt pattog a 160 centijével."
Komolyan, egyes "sportbarátok" hol élnek, nem is értem. Nem vitaalapot szerettem volna ezzel teremteni, felháborodott sem vagyok emiatt, csak döbbenetes, hogy elvileg ugyanazt a sportágat, ugyanazokat a meccseket, játékosokat ennyire szélsőséges véleményezéssel lehet illetni.