Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nincs ilyenem sajnos.. sima digim sincs... Upc előfizető vagyok....így nem marad más mint a net... de az sem jó... mert pendrivos a netem(jobb híján) és lassúfcbarca0827 írta:Erre is 5, azaz öt hozzászólással alattad, megtalálod a választ.
Erre is 5, azaz öt hozzászólással alattad, megtalálod a választ.samy85 írta:akkor azt bebuktam, mert nekem az nincs...Rewolution5 írta:a LENTIEK! olvasottak alapján,ha mindenigaz a DIGISPORT PLUSZ közvetíti a mecssünket!
akkor azt bebuktam, mert nekem az nincs...Rewolution5 írta:a LENTIEK! olvasottak alapján,ha mindenigaz a DIGISPORT PLUSZ közvetíti a mecssünket!
a LENTIEK! olvasottak alapján,ha mindenigaz a DIGISPORT PLUSZ közvetíti a mecssünket!samy85 írta:adja a digi a hazai bl meccsünket???
következő meccsek rovatnál írja
valaki világosítson fel...
Please
Útwengeren a Barca szurkolók a trollok....bence-barca írta:Ezért vagyok most már úgy, h még csak energiát se pazarolok rá, h megnyissam az útwengert. Sír a szájuk azóta, de inkább azon gondolkodnának el, h melyik csapat érdemelte meg jobban a továbbjutást...Gauchomester írta:...![]()
Meg, ha Carling Cup döntőbe egy Birminghamtől kikapnak, akkor mégis miért kellet volna ellenünk továbbjutniuk?![]()
De igazából sajnos ez az elvakultság minden szurkolótáborban megtalálható, néha EZEN a fórumon is olvasok olyanokat, h kettéáll a szőr a hátamon...
hogy érted hogy még?LM10 írta:20:40
Labdarúgás
Bajnokok Ligája, Barcelona-Sahtar Doneck ÉLŐ
DIGISPORT PLUSZ
Kár, hogy még nincsen pluszom
Nah ezekszerint mégis tudom nézni a tv-benLM10 írta:20:40
Labdarúgás
Bajnokok Ligája, Barcelona-Sahtar Doneck ÉLŐ
DIGISPORT PLUSZ
Kár, hogy még nincsen pluszom
Ezért vagyok most már úgy, h még csak energiát se pazarolok rá, h megnyissam az útwengert. Sír a szájuk azóta, de inkább azon gondolkodnának el, h melyik csapat érdemelte meg jobban a továbbjutást...Gauchomester írta:...
Ezt a szót kiemelném. Szerintem több mint 10 helyzet kell egy gólhoz, ráadásul az is már ordító nagynak kell lennie...Szerencse hogy képesek vagyunk ilyen helyzeteket kidolgozni. A Sahtar ellen szerintem nehezebb lesz, de ne legyen igazamIlúvatar írta:Pont emiatt... Kidolgozunk a ziccereket, de hogy gólt lőjünk... az valami rémálom módon szúrunk el egymás után. Legalább 10 ziccerből 1 megy be. Vicc.daffy írta:ilyen helyzetkihasználással minden okod meg is van rá. ha nem rúgtok be ziccereket,akkor lehet nálatok 90%ban is a labda,nem fogjátok megnyerni a bl-t.Ilúvatar írta:Hát igen... Arsenal ellen nem paráztam, de most Sahtartól már parázok. Pedig messze van még az április 6...
Majd amikor nagyon kell, akkor be fog menni! Emlékezzünk csak, hogy milyen volt az idény kezdet? Aztán jöttek a parádék Most is ez lesz, hinnünk kell benne!Ilúvatar írta:Pont emiatt... Kidolgozunk a ziccereket, de hogy gólt lőjünk... az valami rémálom módon szúrunk el egymás után. Legalább 10 ziccerből 1 megy be. Vicc.daffy írta:ilyen helyzetkihasználással minden okod meg is van rá. ha nem rúgtok be ziccereket,akkor lehet nálatok 90%ban is a labda,nem fogjátok megnyerni a bl-t.Ilúvatar írta:Hát igen... Arsenal ellen nem paráztam, de most Sahtartól már parázok. Pedig messze van még az április 6...
Pont emiatt... Kidolgozunk a ziccereket, de hogy gólt lőjünk... az valami rémálom módon szúrunk el egymás után. Legalább 10 ziccerből 1 megy be. Vicc.daffy írta:ilyen helyzetkihasználással minden okod meg is van rá. ha nem rúgtok be ziccereket,akkor lehet nálatok 90%ban is a labda,nem fogjátok megnyerni a bl-t.Ilúvatar írta:Hát igen... Arsenal ellen nem paráztam, de most Sahtartól már parázok. Pedig messze van még az április 6...
ilyen helyzetkihasználással minden okod meg is van rá. ha nem rúgtok be ziccereket,akkor lehet nálatok 90%ban is a labda,nem fogjátok megnyerni a bl-t.Ilúvatar írta:Hát igen... Arsenal ellen nem paráztam, de most Sahtartól már parázok. Pedig messze van még az április 6...
A vérszomjas "Chihrinszkij" hót'nyugodtsamy85 írta:http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... eges_foka/
láttam hogy vannak már videok linkelve lehet ugyan azok amiket én is linkeltem de az ukránok szeme kikerekedett!!!