Mihu írta: Mondjuk egyszer már majdnem kifárasztottam vele egy 8 kiló körülit, de negyed óra után kiakadt a szájából a horog
Ez már volt velem is a Ordas-horgásztónál. Vmi bazi nagy hal akadt a horogra, és olyan szinten görbült be a botom, hogy már attól féltem hogy eltörik. De 20mp után lelécelt. Nem értettem hogyan, pedig erősen bevágtam.
Mihu írta:Sajnos a woblerekből nekem elég volt annyi hogy még vagy 4-5 éve vettem két Rapalát. De itt szerintem meg is állt a wobler gyűjteményem. Szerintem inkább a gumihalas, twisteres irányba fogok elmenni. Olcsóbb is és ahogy láttam a Haldorádón, kezdő pergető számára könnyebb is elsajátítani ezekkel az alapokat

Érdekes, pedig mikor megvettem az első pergető botomat, egyből a wobblerekre ugrottam. Twisterekre nem is gondoltam, meg egyéb gumicsalikra. Na, a Rapalás wobblerre nem is csalódtam, két nap múlva mentem ki haverral Tassra, azzal az új bottal és Rapala wobblerrel fogtam 2,5kgs balint és 2,5kgs harcsát is első alkalomra

Haverom dobott egy hátast, mert korábban mondta, h esküszik h le fogja sz.pni magát ha fogok harcsát egyből. És tessék, mondtam is neki h sz.pja le magát. xD Pedig a haver lassan 10 éve pecázik, és harcsához nem volt szerencséje, csak méret aluli volt neki. hogy őrjöngött hehe