Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Arizidomiarikime ZukatomoariIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()
az én ninja nevem: Chimoshimome Nokuchukushi
Ez már volt velem is a Ordas-horgásztónál. Vmi bazi nagy hal akadt a horogra, és olyan szinten görbült be a botom, hogy már attól féltem hogy eltörik. De 20mp után lelécelt. Nem értettem hogyan, pedig erősen bevágtam.Mihu írta: Mondjuk egyszer már majdnem kifárasztottam vele egy 8 kiló körülit, de negyed óra után kiakadt a szájából a horog![]()
Érdekes, pedig mikor megvettem az első pergető botomat, egyből a wobblerekre ugrottam. Twisterekre nem is gondoltam, meg egyéb gumicsalikra. Na, a Rapalás wobblerre nem is csalódtam, két nap múlva mentem ki haverral Tassra, azzal az új bottal és Rapala wobblerrel fogtam 2,5kgs balint és 2,5kgs harcsát is első alkalomraMihu írta:Sajnos a woblerekből nekem elég volt annyi hogy még vagy 4-5 éve vettem két Rapalát. De itt szerintem meg is állt a wobler gyűjteményem. Szerintem inkább a gumihalas, twisteres irányba fogok elmenni. Olcsóbb is és ahogy láttam a Haldorádón, kezdő pergető számára könnyebb is elsajátítani ezekkel az alapokat

Hát igen...el sem bírom képzelni hogy milyen ereje lehet egy 50+os harcsának. Ha meg megtalál egy 80-90-es, hát az szerintem maga lehet az adrenalin bombaIlúvatar írta:
Megértelek. Az én álmom is az hogy Pó-folyón kifogjak egy kapitális halat. Lassan érik.
Kondival kapcsolatban, már december közepe óta járok heti háromszor gyúrni. Szerintem nem lesz para ott a Pó-folyónál. Inkább a para az ott van, hogy elszakad a zsinór vagy eltörik a bot valami csoda folyván, vagy a harcsa éppen beúszik a vízbenyúló gyökerek közé, vagy a nádasba, és onnantól már cseszhetem is mivel nem lehet kiszedni onnan. Vagy mondok jobbat: Harcsa magával visz engem a vízbe xD
Bojlis horgászatot nem szeretem. Feeder vagy Pergetés a tuti nekem.
Örömmel olvasom hogy téged is érdekel a pergetés, sztem jó buli. Nem unatkozol, hanem folyamatosan dobálod a csalit és pergeted. Ha van valami kérdésed a Wobblerekkel kapcsolatban, nyugodtan fordulj hozzám, ellátlak némi információval.

Rinkashimemo ArikimemoshikaIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi

Doshirinmoari Chikizumoshi9Dave írta:Miarikuzika TekarukiteIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()
Szólítsatok csak "Teka" -nak

Mizikushikato Zumochimotote9Dave írta:Miarikuzika TekarukiteIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()
Szólítsatok csak "Teka" -nak

Miarikuzika TekarukiteIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()

Csak az 'Sch' miatt gondoltamFecooo írta:echte magyar vagyok, mint bárki más, lövésem sincs a családom múltjáról, de csak azért nincs, mert nagyon nehéz lenne kideríteni... szóval NEM, nem vagyok sváb