Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2011.03.21. 19:50:45

Dzsudzsi nem biztos, hogy fog tudni játszani a bordatörése miatt.
Hajrá magyarok, nagy szükség van a győzelemre!
Kép
"And my heart will leave you never."
benjoBARCA
Barça B

2011.03.21. 19:42:47

A hírek szerint Hunter is kihagyja a péntekit, ugyanakkor elég durva belegondolni, hogy van helyette egy Nistelrooy-RvP duójuk, akik mindketten a világ legveszélyesebb csatárai közé tartoznak (ugyan az öreg Ruud már nem a régi).
Jó előérzetem van a meccsel kapcsolatban, most valahogy bízom a srácokban. Az elvárásaim nem magasak, mindössze, hogy SZÍVVEL, LÉLEKKEL játszanak. A pénteki ellenfél VB ezüstérmes, a közelmúltban pedig hasonlóan alázták meg a svédeket Amszterdamban, mint minket...más kérdés, hogy ők megúszták egy 4essel.
kezdőm: Király - Lázár, Lipták, Juhász, Laczkó - Elek, Vadócz - Koman, Gera, Dzsudzsi, Rudolf (Priskin)
Azt hiszem Balázsnak inkább kéne befelé húznia, hiszen a beadásokat nem Rudolfnak találták ki (bár mellel egész ügyes). A védelmük igenis sebezhető, csak bírni kell tüdővel a futást.
Ezenkívül meg kell próbálni kikapcsolni minél több kulcsjátékost- mindet biztosan nem fog sikerülni!
Ez a csapat szerintem egyenlőre megérdemli, hogy bízzunk benne!!! Hajrá MAGYAROK!!!
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.03.21. 15:15:16

L.Messi 10 írta:
Cumbee írta:mint az egyik szövetségi kapitány a 10 millióból
Csak nem a tegnapi 3. félidőből vetted? :D Egyébként nálam is nagyjából hasonló. Mondjuk nem értem Lencse miért nem fér bele ebbe az erős keretbe.
Nem nézek én olyat, felcsesz a sok okos.:D Egyébként ezt a mondást évek óta elsütik mindenhol, ahol csak lehet.:D
Fernando
Llegenda del Barça

2011.03.21. 15:11:21

faithnomore írta:Hollandia elleni keret

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Fülöp Márton (Ipswich Town), Király Gábor (1860 München)
Védők: Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Pintér Ádám (Zaragoza), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Czvitkovics Péter (Debreceni VSC), Dzsudzsák Balázs (PSV), Elek Ákos (Videoton), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koman Vladimir (Sampdoria), Vadócz Krisztián (Osasuna), Varga József (Debreceni VSC), Koltai Tamás (Győri ETO)
Támadók: Priskin Tamás (Ipswich Town), Rudolf Gergely (Bari), Tököli Attila (Kecskeméti TE)

szerintem rendben van a csapat, nagy kő esett le a szívemről hogy Dzsudzsák végül játszhat mert nincs bordatörése, kérdés hogy milyen szinten és mennyit fog majd bírni a meccsen

Koltai került be Hajnal helyett, ami vegyes érzés, mert Koltait csípem, szerintem ügyes játékos, de Hajnal megsérült, és azért benne jobban meg lehet bízni, de a keddi meccsen már játszhat

nekem még mindig hiányzik Vass Ádám
Ebből össze lehet vágni egy izmos kezdőt azért. Nálam a jobbhátvéd poszt kérdéses, szerintem Vanczák vagy Lázár fog itt kezdeni. A másik kérdés, hogy 1 v 2 csatár? Szerintem 1 lesz.

-----------------------Király-----------------------

--Vanczák-----Juhász--------Lipták-----Laczkó--

----------------------Vadócz----------------------
---------Czvitkovics-----------Koman-------------

-------Gera-------------------------Dzsudzsák---

-----------------------Rudolf----------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2011.03.21. 15:16:26-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.03.21. 15:10:28

Cumbee írta:mint az egyik szövetségi kapitány a 10 millióból
Csak nem a tegnapi 3. félidőből vetted? :D Egyébként nálam is nagyjából hasonló. Mondjuk nem értem Lencse miért nem fér bele ebbe az erős keretbe.
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.03.21. 15:01:45

faithnomore írta:Hollandia elleni keret

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Fülöp Márton (Ipswich Town), Király Gábor (1860 München)
Védők: Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Pintér Ádám (Zaragoza), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Czvitkovics Péter (Debreceni VSC), Dzsudzsák Balázs (PSV), Elek Ákos (Videoton), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koman Vladimir (Sampdoria), Vadócz Krisztián (Osasuna), Varga József (Debreceni VSC), Koltai Tamás (Győri ETO)
Támadók: Priskin Tamás (Ipswich Town), Rudolf Gergely (Bari), Tököli Attila (Kecskeméti TE)
A (valszeg) végleges keret ismeretében, mint az egyik szövetségi kapitány a 10 millióból ki is hirdetném az általam megálmodott kezdőt.:D(Gondolom lesznek ezzel így mások is péntekig.:D)
Igazából kapus poszton vagyok a legnagyobb bajban, jó lenne már itt is fiatalítani, ha Bogdán stabil kezdővé tudna válni a pl-ben is, akkor nem is lesz kérdés szerintem, hogy ki kezd majd. Addig viszont, amég csak néha véd 1-1 kupameccsen, egy hollandok elleni meccsre én még nem tenném be, így nálam Király Gabi a kezdő, Bogdán a cseréje.
A védelmen különös képpen nem kell gondolkodni, sajnos jobb úgy sem lesz, tőlem akár kezdhet is a megszokott Lázár-Lipták-Juhász-Lackó négyes.
A középpályán én Koman-Elek-Vadócz-Dzsudzsák sorral kezdenék, Vadócz felléphetne a támadásokkal, hogy ha erre van lehetőség, szal nálam ő átmenet lenne a vkp és a tkp között.
Elől Torgh... izé Rudolf és Gera játszana. Gondolkodtam, hogy melyiküket kéne feltolni centerbe és melyiküket kicsit visszább vontan, végül arra jutottam, hogy Gera nem alkalmas centernek, Rudolf tán megélne a kapu előtt, viszont nincs olyan testalkata, amivel felívelt labdákat tudna lekészíteni Gerának, így Gera játszatása is fölöslegessé válna szerintem. A legjobb megoldásnak egy barcáéhoz hasonló játékot tartanék, ahol a védő fal körbepasszolgatásából egy gyors váltással talán ki lehetne ugratni őket. + a mehetnének a távoli lövések(vannak 1 páran, akik azért el tudják találni a kaput 20-ról is) + esetenként Dzsudzsák megindulása után a beadásra Gera, Vadócz és alkalom adtán még Elek is akár meg tudna érkezni, amiből szintén veszélyt teremthetnénk.
Nagyjából ennyi lenne, sry a hosszú hsz-ért, várom a többi szöv.kap. kolléga véleményét.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.21. 14:49:51

Cumbee írta: Tényleg furcsa a Sport Tv térvesztése, de most szerintem nem erről van szó. Elvileg ők is közvetíteni fogják a meccset, csak beszáll melléjük az MTV is. Nekem egyébként az a gyanúm, hogy nem járnak ők ezzel olyan rosszul, szerintem ez kormány közeli döntés volt és a lényege, hogy minél többen tudják élőben megnézni a meccset. Szerintem ez az első állomása annak a kampánynak, ami segítségével el akarják érni, hogy egyre több ember foglalkozzon a hazai focival és egyre többen menjenek ki meccsekre.
Igazad van, én misztifikáltam kicsit túl!Örömteli, hogy mindkettő közvetít, még ha nagy valószínűséggel nem sok babér fog teremni, de hátha legalább „szépen” halunk meg a hollandok ellen!
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.03.21. 14:39:57

Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... e-2069663/
Ezek jó hírek, mégiscsak egy olyan csatorna közvetít mely országos csatorna!De tényleg felvetődik mi van a Sport TV-nél, vesztik el a közvetítési jogaikat…..
Tényleg furcsa a Sport Tv térvesztése, de most szerintem nem erről van szó. Elvileg ők is közvetíteni fogják a meccset, csak beszáll melléjük az MTV is. Nekem egyébként az a gyanúm, hogy nem járnak ők ezzel olyan rosszul, szerintem ez kormány közeli döntés volt és a lényege, hogy minél többen tudják élőben megnézni a meccset. Szerintem ez az első állomása annak a kampánynak, ami segítségével el akarják érni, hogy egyre több ember foglalkozzon a hazai focival és egyre többen menjenek ki meccsekre.
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.03.21. 14:30:19

Hollandia elleni keret

szerintem rendben van a csapat, nagy kő esett le a szívemről hogy Dzsudzsák végül játszhat mert nincs bordatörése, kérdés hogy milyen szinten és mennyit fog majd bírni a meccsen

Koltai került be Hajnal helyett, ami vegyes érzés, mert Koltait csípem, szerintem ügyes játékos, de Hajnal megsérült, és azért benne jobban meg lehet bízni, de a keddi meccsen már játszhat

nekem még mindig hiányzik Vass Ádám
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.21. 14:18:53

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... e-2069663/
Ezek jó hírek, mégiscsak egy olyan csatorna közvetít mely országos csatorna!De tényleg felvetődik mi van a Sport TV-nél, vesztik el a közvetítési jogaikat…..
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.15. 21:29:06

Ez szvsz nem kishitűség, hanem realitás. Ettől függetlenül persze fel kell tüzelnie a fiúkat, h úgy menjenek ki, mintha az életükért játszanának. De azt gondolom, h a hollandok ellen minden kevés lesz, még akkor se tudnánk megverni őket ha minden játékosunk most játszaná élete meccsét. És ezzel nem is elsősorban a magyarokat akarom leírni, hanem Hollandiát magasztalni. Bitang erős csapat, az egyik legerősebb a világon, kis és középcsapatok pedig nem szoktak nekik problémát jelenteni számukra, ezeket a meccseket magabiztosan szokták hozni.
A svédeket például más szintnek tartom, őket verhető ellenfélnek gondolom.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.02.15. 18:19:55

benjoBARCA írta: Ugyanakkor emlékezhetünk a tavalyi Koeman csodára, mikor azért sokakkal elhitették, hogy a mieink (itthon mindenképp) felveszik majd a kesztyűt a svéd-portugál duóval.
teljesen más az, amikor a sajtónak és az embereknek kell megfelelni (Koeman idején nem mentek rózsásan a dolgok a pályán, ezzel kompenzáltak) és az, amikor a játékosoknak kell egy motivációs beszédet mondani az igen is létező esélyeinkről. Ehhez képest Koeman beszéde alatt a játékosok valszeg azt sem tudták, hogy most a tulipánokról és a biciklizés szépségeiről beszél-e, vagy már a meccsről. Persze, hogy felháborodtak a játékosok is, hogy mondanak valamit az újságnak, aztán ahhoz képest nem tesz azért semmit az illető. És őszintén szólva Sanyitól se tudok sokkal többet elképzelni. Nem szakmai dolgokról beszélek természetesen.
benjoBARCA
Barça B

2011.02.15. 18:01:53

Nagyon fontos, hogy a játékosok száraz gatyával menjenek ki a gyepre, és ha így lesz, ezt ne azért tegyék, mert úgy gondolják,hogy ez a 2 meccs csak formalitás lesz. Ugyanakkor emlékezhetünk a tavalyi Koeman csodára, mikor azért sokakkal elhitették, hogy a mieink (itthon mindenképp) felveszik majd a kesztyűt a svéd-portugál duóval. Aki egy kicsit is ért hozzá,az persze tudta, hogy közel sem reálisak az elvárások- ezt pár játékos később is szóvá tette, de ezt utólag sokan csak magyarázkodásnak vélték. egervári nyilván le akarja venni a terhet játékosai válláról, meglátjuk mennyire sikerül majd.
A 2 holland meccs után a játék, nem pedig az eredmény alapján kell majd megítélni a fiúk teljesítményét, hiszen a jó erőnlétű svédek is egy sima négyessel távoztak Amszterdamból. Dzsudzsáktól azért várok szép dolgokat, ő az a játékos a keretből, akinek jó esélye van 1-1ben megverni némelyik hollandot, jó volna, ha lövőhelyzetbe is kerülne minél többször.

Egyébként megfigyeltétek, hogy a mieink ha erősebb ellenféllel játszanak, valahogy jobban megy vendégként?(Én ezt a pályák méreti és minőségbeli különbségének tudom be)
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.02.15. 17:38:50

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... o-2064713/

förtelmes ez a nyilatkozat. süt ebből az emberből a kishitűség, a küzdeni nem tudás na és persze a mentegetőzés előre. nagyon irritál ez a "már meccs előtt mosom kezeimet" stílus.

senki nem anyázna akkor sem (legalábbis aki kicsit többet ért ehhez mint a magyar emberek 100%-a..), ha azt mondaná, hogy odamegyünk, odab.szunk aztán lesz ami lesz és mégis kikapnánk. ehelyett mi megy? ők a nagy hollandok akik más dimenzió mi meg csak magyarok vagyunk...ezt mondta csak kertelt mellé egy sort. utána hozzáteszi, hogy persze lehet pont most lesz a 10ből az az 1 alkalom. nagyon hiteles...ez kb. olyan mintha egy bűnöző aki már beismerő vallomást tette másnap reggelinél közli, hogy ááh inkább mégse én voltam engedjetek már ki légyszi..

mindenki, minden játékos tisztában lenne a papíron leírt esélyekkel anélkül is, hogy a szövetségi KAPITÁNY (a kapitány szó nálam egy vezéregyéniséget jelent, akire már ha csak rá gondolnak a játékosai lelki plusz töltetet kapnak) a tágabbnál is tágabbra nyitná a szemüket, hogy srácok, szinte semmi esélyetek. Ha Leonidász ilyet nyilatkozott volna spártai sportlapnak a Thermopülai csata előtt kb. 5 perc alatt zúzta volna le őket a túlerő. Vagy a durvább esetbe miután elolvassák ezt felpofozzák a harcosai hadvezért azt elzavarják szotyit szedni. Ehelyett nem tudom hányszor több embert gyilkoltak le mint saját maguk...Vagy szerintetek a pl. szerb foci miért tart mérföldekkel előrébb, mint mi? Mert sokkal több pénzük van, vagy jobb játékosaik? Nem. A vérük sok száz fokkal forr magasabban, már a himnusznál... Vagy ott van Mourinho Bl győzelme a Portóval..

ilyen meccs előtt, ilyen ellenféllel szemben a realitás talaján maradva nem lehet eredményt elérni. kell az adrenalin, a lelki erő és az, hogy egy percig se legyen kétségük afelől, hogy ők a pályáról úgy fognak lemenni, hogy elérték amit akartak. Ez a győztesek hozzáállása. A vesztes típusú ember szobrát meg a legélethűbben Egerváriról lehetne megformálni.

Guardiola feladata az a világ legjobb csapatánál, hogy percenként hangsúlyozza a földön maradás fontosságát. Nem Egervárié a nagyon mélyen lévő magyar válogatottnál. Felfele kéne húzni őket Sanyi, akár olyan dolgokkal is amik még nem igazak, de ahhoz, hogy valósággá váljanak ezek a kegyes füllentések csak az kell, hogy elhiggyék őket!

na elmegyek spongya bobot nézni mielőtt megint felkúrnám magam..
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.09. 20:12:14

Lionel85 írta:Brrr de fura volt annyi Barça meccs után megnézni egy magyar válogatott meccset...
Ez jó :D
Kb én is így éreztem. Látszik azért a különbség de ezt hagyjuk :D
Jó ki csapat lesz ez ha sikerül megtalálni a legjobb játékstílust.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.09. 20:10:26

Lionel85 írta:Brrr de fura volt annyi Barça meccs után megnézni egy magyar válogatott meccset...

Rá lehet fogni a barimeccs kifejezést, de ez akkor is nudli. Páran ugyan felkészülés idején vannak, de mondjuk Dzsudzsitól többet vártam volna. Gera gólpassza viszont nagy volt és Hajnal...

Hát Hajnalon egy kicsit megálltam. :D Tiszta Messi volt. :D Az a hirtelen csel balra, a balos lövés, még a termete is tiszta Messi. :D

A hollandok ellen ez kevés lesz, szerintem kitömnek minket, csak abban bízhatunk, hogy nem veszik komolyan majd a meccset. Szalai nagyon hiányzik.
Azért a hollandok elleni meccsel ne hasonlítsuk össze. A légiósaink nagy része most nincs játékban, míg a hazaiaknak másfél hónapja nincs bajnokság... Ennek tükrében nincs gond, márciusig lehet bőven fejlődni. Nem mondom, hogy megverjük a hollandokat,vagy akár egy döntetlent elérünk ellenük, de a mainál 150-szer jobb játék lesz és nem vallunk szégyent. Addigra már jobban játékban lesznek a fiúk.
Egy meccsből nem lehet ítélni, hallottad a török, illetve a csehek elleni azeri győzelmet??
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.09. 20:06:44

Brrr de fura volt annyi Barça meccs után megnézni egy magyar válogatott meccset...

Rá lehet fogni a barimeccs kifejezést, de ez akkor is nudli. Páran ugyan felkészülés idején vannak, de mondjuk Dzsudzsitól többet vártam volna. Gera gólpassza viszont nagy volt és Hajnal...

Hát Hajnalon egy kicsit megálltam. :D Tiszta Messi volt. :D Az a hirtelen csel balra, a balos lövés, még a termete is tiszta Messi. :D

A hollandok ellen ez kevés lesz, szerintem kitömnek minket, csak abban bízhatunk, hogy nem veszik komolyan majd a meccset. Szalai nagyon hiányzik.
Kép
Kép
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.09. 18:01:43

Valaki egy sport1 linket?
elore is koszi. :wink:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.02.09. 17:43:28

sport1-en nagyon erőltetett ez az 1órás bevezető szakértés :D főleg, hogy egy üres stadionos meccs lesz ahogy látom..
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 22:28:55

Lionel85 írta:
messideco írta:Én személy szerint Priskint tettem volna a válogatottba, de Egervári a kapitány, szerintem jobban tudja. Amúgy se nem oszt, se nem szoroz, sima vereség lesz...
Ott van Priskin! Valószínűleg ő is fog majd kezdeni, az elsőszámú helyettese Szalainak ő lesz. Szerintem.
Sanyibá nyilatkozta, hogy Tököli passzol leginkább a gépezetbe Szalai helyére. Szvsz Priskin majdnem ugyanolyan felépítésű, számomra is kicsit érthetetlen a dolog.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.04. 22:10:26

messideco írta:Én személy szerint Priskint tettem volna a válogatottba, de Egervári a kapitány, szerintem jobban tudja. Amúgy se nem oszt, se nem szoroz, sima vereség lesz...
Ott van Priskin! Valószínűleg ő is fog majd kezdeni, az elsőszámú helyettese Szalainak ő lesz. Szerintem.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.04. 21:03:48

Tököli vazz...nem értem, hogy jön ő ebbe a fiatalodó válogatottba...10 évvel el van késve kb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.04. 20:59:04

adame1996 írta:
te jól vagy...hogy temetheted a magyar válogatottad magyar létedre...Azerbajdzsán kb olyan mint San Mario...a Hollandokat is elkalapáljuk majd szépen...úgy mind az olaszokat...
Így van. Az olaszok világbajnokok voltak, és mégis jól elvertük őket. A hollandok pedig csak ezüstérmesek, tehát őket szét fogjuk szedni. :mrgreen:
socio66

2011.02.04. 20:21:09

tököli neve elég komikus ebben a végre feltörekvőben lévő fiatal válogatottban.
most eltekintve attól hogy kb. egyik lehetséges beugró sem ütötte volna meg a szintet,de akkor is százszor inkább egy fiatal játékos,vagy egy külföldön játszó magyar,mint egy megélhetési,nevéből élő,levezető játékos az nb1-ből..
de amúgy adom az előttem szóló véleményét,sima két vereség lesz és tök lényegtelen hogy ki lesz elől a darálóban.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.02.04. 20:19:02

adame1996 írta: a Hollandokat is elkalapáljuk majd szépen...úgy mind az olaszokat...
Ja, valószínű... csak akkor azt felejtetted el, h az olaszokat tét nélküli meccsen vertük (persze így is nagy szám!), de a hollandokat egy EB-selejtezőm...hááát.... :roll:
Válasz küldése