A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Nem is kell. Fél lábbal is meglesz a továbbjutás. Semmitmondó a Tottenham. Legalábbis nemzetközi porondon. Akárcsak az Arsenal, ők is túl vannak értékelve. A realitás nem ez.daffy írta:no,a tottenham villámgyors szélsői jól "elbántak" a kiesés ellen küzdő westhammel.még mindig nem izgulok. és ez nem egy meccs,volt már jónéhány ilyen.

Ráadásul az utolsó találkozásunk a BL-ban olyanra sikeredett, h bőven van miért vissza vágni.kanty írta:Szerintem is. Ez egy kivételes alkalom, h rövid időn belül négy klasszikust láthassunk, én reménykedek benne, h összefog jönni. A BL-ben is lassan tíz éve, h nem találkozott a két csapat, itt az ideje.daffy írta:miért? egyedülálló a történelemben. szerintem ennek is van varázsa.
Egyesek attól tartanak, h megszakad az ötmeccses győzelmi sorozat. és? nyerjük meg a bajnokságot, a kupát, a Bl-ben pedig menjünk tovább, ha négy döntetlennel érjük el nekem az se baj.
Huha, a Hercules meg a világlegjobb csapata..daffy írta:no,a tottenham villámgyors szélsői jól "elbántak" a kiesés ellen küzdő westhammel.még mindig nem izgulok. és ez nem egy meccs,volt már jónéhány ilyen.

Szerintem is. Ez egy kivételes alkalom, h rövid időn belül négy klasszikust láthassunk, én reménykedek benne, h összefog jönni. A BL-ben is lassan tíz éve, h nem találkozott a két csapat, itt az ideje.daffy írta:miért? egyedülálló a történelemben. szerintem ennek is van varázsa.
Mindegyik meccset megnyerni csodálatos lenne, de megelégednék azzal ha 2 meccset nyernénk és 2 döntetlen lenne. De minden esélyünk meg a 4 meccs megnyerésére, csak szerencse kell. Az a bajnoki mecsen elég lenne 1-0 vagy 2-0 is. Tartalékoljuk a erőnket és a gólokat a kupadöntőre, ahol maxon kell pörögnünk. A BLben idegenben nyerjünk 6-2re odahaza 5-0Kalap1988 írta:Ezzel egyetértek és szerintem is képesek vagyunk mindegyik meccset megnyerni ellenük, csak azért le kell játszani a meccseket, jöhet egy rosszabb meccs, egy sérüléshullám és a többi. Ennyiben értettem egyet Haszi felvetésével. Viszont, ha esélylatolgatásba bonyolódnék,akkor kb 80%-ot adnék a mi sikerünkre mindegyik meccsen.víscaelbarca!forever írta:a különbség a 2 csapat között hogy nálunk saját nevelésű játékosok játszanak, akiknek mindene a Barca és az ősi rivális ellen úgy játszanak mint még egyik meccsen se. A Realban 2 ilyen játékosról tudok: Cassilas és Ramos. A többi csak zsoldos. Ez döntheti a mi javunkra a mérleget. A következő 2 meccsünk szenvedős lehet/ lesz. Majd jön az Almeria ellen egy gála meccs és utána nincs kegyelem senkinekKalap1988 írta:Haszi! A felvetéseddel egyetértek, nem lehet elkönyvelni 3 vagy 4 barca győzelmet és továbbjutást,de azért visszaütni nem fog az, hogy pár szurkoló elbizakodottA játékosok és az edző nem az, márpedig csak az ütnetne vissza.
Jöhet 1 vagy 2-0 a bajnokságban a kupa döntőt mindegy hogy, de meg kel nyerni, az odavágón jó lesz egy x de akár megtörhetjük az idegenbeli BL átkot
, a visszavágón
pedig tovább kell jutni. Utána a BL döntő a legfontosabb és hogy megnyerjük a bajnokságot.
Ezzel egyetértek és szerintem is képesek vagyunk mindegyik meccset megnyerni ellenük, csak azért le kell játszani a meccseket, jöhet egy rosszabb meccs, egy sérüléshullám és a többi. Ennyiben értettem egyet Haszi felvetésével. Viszont, ha esélylatolgatásba bonyolódnék,akkor kb 80%-ot adnék a mi sikerünkre mindegyik meccsen.víscaelbarca!forever írta:a különbség a 2 csapat között hogy nálunk saját nevelésű játékosok játszanak, akiknek mindene a Barca és az ősi rivális ellen úgy játszanak mint még egyik meccsen se. A Realban 2 ilyen játékosról tudok: Cassilas és Ramos. A többi csak zsoldos. Ez döntheti a mi javunkra a mérleget. A következő 2 meccsünk szenvedős lehet/ lesz. Majd jön az Almeria ellen egy gála meccs és utána nincs kegyelem senkinekKalap1988 írta:Haszi! A felvetéseddel egyetértek, nem lehet elkönyvelni 3 vagy 4 barca győzelmet és továbbjutást,de azért visszaütni nem fog az, hogy pár szurkoló elbizakodottA játékosok és az edző nem az, márpedig csak az ütnetne vissza.
Jöhet 1 vagy 2-0 a bajnokságban a kupa döntőt mindegy hogy, de meg kel nyerni, az odavágón jó lesz egy x de akár megtörhetjük az idegenbeli BL átkot
, a visszavágón
pedig tovább kell jutni. Utána a BL döntő a legfontosabb és hogy megnyerjük a bajnokságot.
miért? egyedülálló a történelemben. szerintem ennek is van varázsa.albicelesteX írta: Nem zavarna a Madrid továbbjutása és az sem,hogy akkor valószínű,hogy elődöntőt játszanánk,mert nekünk azért illik a Donyecket megverni,de mondom engem ez a sok klasszikus zavar.Elveszti a varázsát.
Nem zavarna a Madrid továbbjutása és az sem,hogy akkor valószínű,hogy elődöntőt játszanánk,mert nekünk azért illik a Donyecket megverni,de mondom engem ez a sok klasszikus zavar.Elveszti a varázsát.daffy írta:a védelem biztos nem,de a másik oldalon sem. ezért lesznek sok gólos meccsek.albicelesteX írta: Szerintem a sebességgel nem fog bírni a madrid.Én nem szeretnék Clásicó-t ennyiszer...

a különbség a 2 csapat között hogy nálunk saját nevelésű játékosok játszanak, akiknek mindene a Barca és az ősi rivális ellen úgy játszanak mint még egyik meccsen se. A Realban 2 ilyen játékosról tudok: Cassilas és Ramos. A többi csak zsoldos. Ez döntheti a mi javunkra a mérleget. A következő 2 meccsünk szenvedős lehet/ lesz. Majd jön az Almeria ellen egy gála meccs és utána nincs kegyelem senkinekKalap1988 írta:Haszi! A felvetéseddel egyetértek, nem lehet elkönyvelni 3 vagy 4 barca győzelmet és továbbjutást,de azért visszaütni nem fog az, hogy pár szurkoló elbizakodottA játékosok és az edző nem az, márpedig csak az ütnetne vissza.
hát nem tudom... a Madrid a labdajáratásban nem egy arsenal(azért őket hozom fel mert ők a "latin" angol csapat) szóbal nem tudom hogy mennyire tud közelkerülni a kapuhoz, mert a spurs játékosai elég jó testfelépítéssel rendelkeznek... a pontrúgások nem biztos hogy megfelelőek lesznek, ugyem a Madrid rengeteget játszik erre amióta Alonso-Cr7 kettős a csapatot erősíti!!!menczel írta:Viszonylag sima madrid továbbjutás lesz, nem a nagy gólkülönbség miatt, hanem mert a madrid odaszögezi őket abból majd talál egy két gólt, a londoni kontrákban meg maximum egy gól van.

a védelem biztos nem,de a másik oldalon sem. ezért lesznek sok gólos meccsek.albicelesteX írta: Szerintem a sebességgel nem fog bírni a madrid.Én nem szeretnék Clásicó-t ennyiszer...
Szerintem a sebességgel nem fog bírni a madrid.Én nem szeretnék Clásicó-t ennyiszer...daffy írta:tottenham? ez nagyképűség a részemről,de a spurs ellen égés lenne kiesni és ezt egyszerűen nem tudom elképzelnialbicelesteX írta:Szerintem a BL-ben nem lesz klasszikus.Ebben szinte biztos vagyok.

de ez is csak papíronB. Tamás írta: Daffy: nem tudom, ezt miért gondolod így, s noha tiszteletben tartom a véleményed, annyit azért megjegyeznék, hogy a Spursben egy Gomis helyett van egy Crouch, aki be tudja lőni az üres kapuba a labdát (lásd Milánó) és van egy Lennon-Bale kettős, amelyek közül bármelyik megver minden szélsőhátvédet a Földön, talán a január óta levő Abidalt nem, de egyébként mindenkit. A Lyon = Spurs szerintem korántsem valós, sőt, amíg a Lyonnak az irányítója egy tehetséges, de még nem bizonyított Gourcuff volt, addig a Spursnek Van der Vaart, akinek van elég nemzetközi rutinja egy ilyen párharchoz.
Szóval szerintem bőven nem favorit a Madrid. A Lyon ellen az volt.
Daffy: nem tudom, ezt miért gondolod így, s noha tiszteletben tartom a véleményed, annyit azért megjegyeznék, hogy a Spursben egy Gomis helyett van egy Crouch, aki be tudja lőni az üres kapuba a labdát (lásd Milánó) és van egy Lennon-Bale kettős, amelyek közül bármelyik megver minden szélsőhátvédet a Földön, talán a január óta levő Abidalt nem, de egyébként mindenkit. A Lyon = Spurs szerintem korántsem valós, sőt, amíg a Lyonnak az irányítója egy tehetséges, de még nem bizonyított Gourcuff volt, addig a Spursnek Van der Vaart, akinek van elég nemzetközi rutinja egy ilyen párharchoz.a tottenham kb egy szinten van a lyonnal és a milannal. nem lehet gond
a realnak az otthoni meccsen el kell donteni a tovabbjutast (akar csak egy egygolos gyozelemmel is).daffy írta:a tottenham azt fogja játszani,amit a real hagy neki. nem hinném,hogy ők fognak dominálni. messze nem olyan stabil csapat az.a csoportban 3győzelem 2 x és 1 vereség a mérlegük. utána túlmentek egy milanon,pedig egyik csapat sem mutatott semmit. a gólarányuk sem a bl-ben,sem a bajnokságban nem kiemelkedő. a real a bl legjobb statisztikáját hozta eddig,ha jól tudom.samy85 írta:Én azért mégsem becsülném le a Tottenhamet! jóllehet , mellettetek áll a tapasztalat, és a mou faktor, de ez a tottenham erősebb lehet annál mint amit hisznek róla. Kibekkeltek 1 Milan-t, de nem garantálja azt ez hogy ellenetek ugyanígy lépnek pályára, persze lehet, de nekik is vannak jó képességű labdarúgóik, és azért Marcelonak, Ramosnak meggyűlhet a aja Lennonnal, illetve Bale-el. minden meccs/ellenfél más taktikát igényel!
Az hogy otthon játszhatják a vv sokat számíthat nekik!

daffy írta:a tottenham azt fogja játszani,amit a real hagy neki. nem hinném,hogy ők fognak dominálni. messze nem olyan stabil csapat az.a csoportban 3győzelem 2 x és 1 vereség a mérlegük. utána túlmentek egy milanon,pedig egyik csapat sem mutatott semmit. a gólarányuk sem a bl-ben,sem a bajnokságban nem kiemelkedő. a real a bl legjobb statisztikáját hozta eddig,ha jól tudom.samy85 írta:Én azért mégsem becsülném le a Tottenhamet! jóllehet , mellettetek áll a tapasztalat, és a mou faktor, de ez a tottenham erősebb lehet annál mint amit hisznek róla. Kibekkeltek 1 Milan-t, de nem garantálja azt ez hogy ellenetek ugyanígy lépnek pályára, persze lehet, de nekik is vannak jó képességű labdarúgóik, és azért Marcelonak, Ramosnak meggyűlhet a aja Lennonnal, illetve Bale-el. minden meccs/ellenfél más taktikát igényel!
a tottenham azt fogja játszani,amit a real hagy neki. nem hinném,hogy ők fognak dominálni. messze nem olyan stabil csapat az.a csoportban 3győzelem 2 x és 1 vereség a mérlegük. utána túlmentek egy milanon,pedig egyik csapat sem mutatott semmit. a gólarányuk sem a bl-ben,sem a bajnokságban nem kiemelkedő. a real a bl legjobb statisztikáját hozta eddig,ha jól tudom.samy85 írta:Én azért mégsem becsülném le a Tottenhamet! jóllehet , mellettetek áll a tapasztalat, és a mou faktor, de ez a tottenham erősebb lehet annál mint amit hisznek róla. Kibekkeltek 1 Milan-t, de nem garantálja azt ez hogy ellenetek ugyanígy lépnek pályára, persze lehet, de nekik is vannak jó képességű labdarúgóik, és azért Marcelonak, Ramosnak meggyűlhet a aja Lennonnal, illetve Bale-el. minden meccs/ellenfél más taktikát igényel!
Jó, így értem, rendben. Csak sokszor írják fórumozók, hogy visszaüthet az elbizakodottságunk (nálam óriási nincs) és emiatt veszthetünk, x-elhetünk stb. Ezen mindig mosolygok, mert a játékosokon és Pep-en ezt sosem látni. Egy-egy 2-0-ás, vagy 1-0-ás, de hengerlő, félidő után van, hogy visszaállunk és kicsit visszaüt a dolog, de ezt biztosan nem Pep kéri és biztosan leszidja a játékosokat ez után. A bl-ben, a klasszikusokon, kupadöntőben (stb) biztosan nem lesz ilyen. 2008 óta ezt ez a csapat hétről-hétre bizonyítja. Félreértettelek, bocsánat.haszi írta:Lehet rosszul fogalmaztam, de a szurkolókra értettem, hogy nekik visszaüthet, hogy elvárnak egy 3-4 gólos győzelmet, oszt valamilyen csoda folytán mi nyernénk... A játékosoknak is visszaüthet ha nagyon elbízzák magukat, de kétlem, hogy ez megtörténne...Kalap1988 írta:Haszi! A felvetéseddel egyetértek, nem lehet elkönyvelni 3 vagy 4 barca győzelmet és továbbjutást,de azért visszaütni nem fog az, hogy pár szurkoló elbizakodottA játékosok és az edző nem az, márpedig csak az ütnetne vissza.
Lehet rosszul fogalmaztam, de a szurkolókra értettem, hogy nekik visszaüthet, hogy elvárnak egy 3-4 gólos győzelmet, oszt valamilyen csoda folytán mi nyernénk... A játékosoknak is visszaüthet ha nagyon elbízzák magukat, de kétlem, hogy ez megtörténne...Kalap1988 írta:Haszi! A felvetéseddel egyetértek, nem lehet elkönyvelni 3 vagy 4 barca győzelmet és továbbjutást,de azért visszaütni nem fog az, hogy pár szurkoló elbizakodottA játékosok és az edző nem az, márpedig csak az ütnetne vissza.